Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä tapahtuu, kun estät jonkun Kikissä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä tapahtuu, jos estät jonkun Kikissä?

Kanadalainen Kik Messenger on yksi alueen suosituimmista pikaviestipalveluista, ja sillä on markkinarako käyttäjäkunta suurelta osin anonyymin kirjautumistarjouksensa ansiosta. Tämän ansiosta käyttäjät voivat liittyä sähköpostitunnuksella Android- tai iOS-Sovelluksessa.

Jos et tunne olosi mukavaksi, kun joku sovelluksessa ottaa sinuun yhteyttä ja haluat estää jotakuta tekemästä niin, Kik Messenger, kuten mikä tahansa muu viestisovellus, antaa sinun myös estää muita sovelluksen käyttäjiä ottamasta sinuun yhteyttä. Vaikka voit ilmoittaa käyttäjästä, esto antaa paremman hallinnan siihen, kuinka joku voi olla vuorovaikutuksessa kanssasi Kikissä tulevaisuudessa.

Jos et ole varma, pitäisikö sinun estää joku Kikissä ja mitä se tarkoittaa, olemme täällä selittääksemme, mitä tapahtuu, kun estät jonkun Kikissä.

Lue myös: Kuinka poistan Kik-tilini käytöstä tai poistan sen käytöstä?

Kun estät jonkun Kikissä, et enää saa hänen viestejään, mukaan lukien viestejä, jotka on lähetetty kanssasi chattiin lisättyjen botien kautta. Myös estettyjen käyttäjien bottimaininnat poistetaan käytöstä.

Toiselle henkilölle ei ilmoiteta, että olet estänyt hänet. Kaikki estetyt käyttäjät näkevät kuitenkin jatkossa kaikki profiilikuvaasi tekemäsi muutokset.

Jaetuissa ryhmissä kyseisen henkilön viestit tai hänen asettamansa botit eivät näy chatissasi. Sen sijaan näet **Estetty viesti**.

Jos haluat nähdä luettelon kaikista estämisistäsi, siirry sovellukseesi Asetukset > Tietosuoja > Musta lista. Voit myös käyttää tätä luetteloa estääksesi lisää ihmisiä tai poistaaksesi jonkun Kikissä.

Voit estää jonkun siirtymällä chattiin hänen kanssaan, Napauttamalla hänen nimeään chatin yläosassa ja napauttamalla sitten Lisää-kuvake > Estä (käyttäjänimi) > Estä.

Lue myös: Kuinka vaihdan Kik-käyttäjänimeni ja näyttönimeni?