Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä tapahtuu, kun ilmoitat ihmisestä Instagramissa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä tapahtuu, kun ilmoitat jostain Instagramissa?

Instagram on yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista ja kasvaa jatkuvasti. Instagramilla on yli kahden miljardin käyttäjäkunta maailmanlaajuisesti, joten alustan pitäminen turvallisena kaikille on pieni haaste.

Juuri tästä syystä Instagramissa on työkaluja ja algoritmeja, jotka karsivat pois vihapuheen ja avoimen sisällön, jotta käyttäjät eivät törmää sellaisiin asioihin. Jos Instagramin algoritmit eivät kuitenkaan pysty hallitsemaan tiettyä tiliä, käyttäjät voivat aina lähettää raportteja Instagramiin tarkistaakseen tällaisen sisällön.

Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä tapahtuu, kun ilmoitat jostain Instagramissa.

Lue myös: Kuinka korjata Instagram-virhe “Yritetään uudelleen, kun yhteys on parempi”?

Jos uskot, että Instagram-tili ei noudata alustan yhteisön ohjeita, voit lähettää raportteja profiilista tai sisällöstä. Raportti voidaan tällä hetkellä lähettää seuraavista syistä.

 • Roskaposti
 • alastomuutta tai seksuaalista toimintaa
 • Vihapuhetta tai symboleja
 • Väkivalta tai vaaralliset Organisaatiot
 • Kiusaaminen tai häirintä
 • Laittomien tai säänneltyjen tavaroiden myynti
 • Immateriaalioikeuksien loukkaukset
 • itsemurha tai itsensä vahingoittaminen
 • syömishäiriö
 • Petos tai petos
 • Väärää tietoa

Lisäksi käyttäjät voivat lähettää raportteja tileistä, jotka esittävät olevansa joku muu, julkaisevat sisältöä, jota heidän ei pitäisi olla, tai jos tili kuuluu alle 13-vuotiaalle lapselle. Myös erityisiä kommentteja tai viestejä voidaan raportoida.

Kaikki ilmoitukset Instagramille ovat anonyymejä, lukuun ottamatta ilmoituksia immateriaalioikeuksien loukkauksista. Joka tapauksessa tili, jonka ilmoitat, ei tiedä, kuka sen ilmoitti.

Kun ilmoitus on tehty, Instagram tarkistaa raportit ja määrittää, rikkooko kyseinen tili yhteisön sääntöjä, varsinkin jos useat ihmiset ovat ilmoittaneet tilistä.

Joka tapauksessa, jos tilin todetaan rikkovan Instagramin yhteisön sääntöjä, ryhdytään asianmukaisiin toimiin rikkomuksen vakavuuteen perustuen. Toimenpiteet voivat vaihdella ilmoitetun tilin deaktivoinnista tilapäisiin kieltoihin tai rajoituksiin täydelliseen kieltoon.

Instagram lähettää myös raportin jokaiselle tilistä ilmoittaneelle henkilölle sekä yksityiskohtaisen raportin siitä, mitä on raportoitu, mitä Instagram on tehnyt asian tutkimiseksi ja mihin toimiin on ryhdytty. Raporttejasi voidaan myös käyttää ilmoittamasi sisällön näyttämiseen alempana syötteessäsi tai Instagramin automaattisissa suosituksissa, mukaan lukien ehdotetut viestit ja löydöt.

Lue myös: Instagram-julkaisupainike puuttuu: 7 korjausta