Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä tarkoittaa “Ääniviesti, joka on salattu sinulta”?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä “ääniviesti, joka on salattu sinulta” tarkoittaa?

Kuva: oasisamuel / Shutterstock.com

iMessage on muun muassa syy siihen, miksi monet Applen käyttäjät ovat edelleen riippuvaisia ​​Applen ekosysteemistä. Sovellus tarjoaa kattavan viestintäkokemuksen monilla tietosuojavaihtoehdoilla.

Vaikka yksityisyyden taso ei ole yhtä korkea kuin joissakin muissa sovelluksissa, kuten Snapchat, käyttäjällä on silti lukukuittaukset ja useita muita työkaluja käytettävissään tietää, milloin hänen viestinsä on nähty vai ei.

Tässä artikkelissa puhumme yhdestä sellaisesta ominaisuudesta, joka toimii puheviestien kanssa, ja tarkemmin mitä “säilytä”-tunniste tarkoittaa, kun lähetät jollekulle ääniviestin iMessagessa.

Lue myös: Toimitetaanko iMessages, jos puhelin on rikki?

Oletusarvoisesti iMessage tuhoaa kaikki lähettämäsi tai vastaanottamasi ääniviestit kahden minuutin kuluttua siitä, kun aiottu Vastaanottaja on kuunnellut ne. Tätä toimintaa voidaan tietysti muuttaa niin, että vastaanottaja voi säilyttää ääniviestin iMessage-keskusteluhistoriassaan kuten mikä tahansa muu viesti.

Merkintä “säilötty” on hyödyllinen tässä. Jos lähetät jollekulle ääniviestin ja hän päättää säilyttää iMessage-historiansa siinä, näet viestin alla Keep-ilmaisimen.

iMessage tarjoaa käyttäjille kaksi tapaa käsitellä ääniviestejä. Voit joko säilyttää kaikki puheviestit chat-historiassa oletuksena tai antaa viestien vanhentua kahden minuutin kuluttua. Kuitenkin aina, kun käyttäjät saavat ääniviestin, heille annetaan “Säilytä” -vaihtoehto.

Muista myös, että valitsemasi asetus koskee sinua vain keskustelun lopussa. Jos olet päättänyt säilyttää viestin, se ei tarkoita, että se tallennetaan automaattisesti toiselle henkilölle. Asetuksesi toimivat valinnastasi riippumatta.

Ei myöskään voi tietää, päättikö vastaanottaja säilyttää viestisi Napauttamalla Säilytä-vaihtoehtoa vai onko se hänen oletusasetusnsa. Voit kuitenkin päätellä tämän jossain määrin huomioimalla “kept” -tunnisteen. Jos vain osa lähettämistäsi viesteistä tallennetaan, vastaanottaja säilyttää ne tarkoituksella. Jos kaikki ääniviestit kuitenkin säilytetään, se on ehdottomasti oletusasetus.

Lue myös: Miksi iMessage sanoo “Liity”?