Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä Tinderin symbolit tarkoittavat?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä Tinderin symbolit tarkoittavat?

Tinder on yksi tunnetuimmista ja laajimmin käytetyistä treffisovelluksista, jota käyttävät miljoonat käyttäjät. Se on kuuluisa pyyhkäisy ja sovi -ominaisuudestaan. Tinderin avulla voit olla yhteydessä lähelläsi oleviin ihmisiin, ja Passport-ominaisuuden avulla voit olla yhteydessä ihmisiin ympäri maailmaa.

Tinder tarjoaa erilaisia ​​maksullisia tilauksia: Tinder Plus, Tinder Gold ja Tinder Platinum. Kaikki nämä tilaukset tarjoavat käyttäjälle pääsyn joihinkin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin.

Tässä artikkelissa olemme keskustelleet erilaisista Tinder-sovelluksen kuvakkeista ja niiden käytöstä Tinder-Sovelluksessa tai -sivustolla.

Alla olemme selittäneet erilaisia ​​​​kuvakkeita Tinderissä.

  1. Tinder-paneelin kuvakkeet
  2. Kuvakkeet Tinderin profiilin hakusivulla
  3. Kuvakkeet profiilisivullasi
  4. Kuvakkeet Tinder-keskusteluissasi

Lue myös: Kuinka poistaa Tinder-kielto?

Alla olemme selittäneet Tinderin pääikkunan eri kuvakkeet:

Löytösymboli

Tinder Discover -kuvake vie sinut Tinder-sovelluksen hakusivulle.

Tutki-kuvake.

Tinderin tutkimuskuvake vie sinut tutkimussivulle. Tutki-välilehti näyttää sinulle kiinnostuksen kohteisiisi perustuvat luokat ja profiiliisi perustuvat luokat.

Parhaat valinnat -kuvake.

Napauttamalla Tinderin Top Picks -kuvaketta siirryt sivulle, jolla näet Tinderin suosituimmat valinnat sinulle kiinnostuksen kohteidesi perusteella. Lisäksi voit nähdä saamasi ja lähettämäsi tykkäykset, mutta sinun täytyy nähdä ne, sinulla on oltava Tinder Gold -tilaus, muuten näet vain epäselviä profiileja.

Chatbox-kuvake

Kuten nimestä voi päätellä, chatbox-kuvakkeen napauttaminen avaa keskustelusi Tinder-sovelluksessa ja näet myös saamasi tykkäykset ja uudet osumat chatbox-sivulla.

Lue myös: Mitä WhatsApp-sovelluksen kuvakkeet tarkoittavat?

Alla olemme selittäneet Tinderin profiilin hakusivun eri kuvakkeet:

Vihreä sydän/tykkää/pyyhkäise oikealle -kuvake

Vihreää sydänkuvaketta käytetään tykkäämään profiilista, josta olet pitänyt. Jos napautat vihreää sydänkuvaketta profiilia tarkastellessasi, profiilista tykätään, ja jos toinen henkilö on tehnyt samoin, myös teidät kaksi yhdistetään. Toinen tapa pitää profiilista on pyyhkäisemällä profiilissa oikealle.

Punainen risti/en pidä/pyyhkäise vasemmalle -symboli

Jos et pidä profiilista, voit napauttaa punaisen ristin kuvaketta tai pyyhkäisemällä profiilissa vasemmalle. Jos teet niin, toinen henkilö ei kohtaa sinua, vaikka hän pyyhkäisikin suoraan sinuun.

Sininen tähti/superkaltainen symboli

Kun napautat Super Like -kuvaketta profiilissa, se tarkoittaa, että lähetät supertykkäyksen kyseiseen profiiliin, mikä lisää todennäköisyyttä, että sinut yhdistetään heidän kanssaan ja profiilisi näytetään toiselle käyttäjälle hänen Tykkää-sivullaan . Muista, että saat vain rajoitetun määrän Supertykkäyksiä, joten käytä niitä viisaasti.

Purppura salama/tehostuskuvake

Kun napautat tehostuskuvaketta, profiiliasi tehostetaan, mikä tarkoittaa, että profiilisi näytetään muille käyttäjille ennen kaikkia muita tehostamattomia profiileja, joten useammat ihmiset näkevät profiilisi ja sinulla on paremmat mahdollisuudet saada hyviä osumia. Saat lisäpotkua, kun ostat Tinder Gold -tilauksen ja myös muita tilauksia. Jos sinulla ei ole tilausta, sinun on ostettava Boostit erikseen.

Kelaus taaksepäin -kuvake.

Jos pyyhkäisit vahingossa vasemmalle profiilissa ja haluat tarkastella profiilia uudelleen, voit tuoda profiilin takaisin pyyhkäisyyn napauttamalla kelauskuvaketta. Jotta voit käyttää tätä ominaisuutta, sinun on ostettava Tinder-tilaus.

Kiinnostuksen kohteiden kuvake.

Kiinnostuksen kohteet-kuvake on aivan käyttäjän nimen vieressä. Tämän kuvakkeen napauttaminen avaa henkilön kiinnostuksen kohteet ja muut tiedot.

Kolmen pisteen symboli

Kun napautat korkokuvaketta, näkyviin tulee myös kolmipistekuvake. Kolmen pisteen kuvakkeen napauttaminen avaa pudotusvalikon, joka tarjoaa sinulle Jaa profiili- ja Raportti-asetukset.

Nuoli alas -kuvake

Nuoli alas vie sinut takaisin profiilin tunnistamiseen.

Lue myös: Mitä Instagram-symbolit tarkoittavat?

Alla olemme selittäneet profiilisivusi eri kuvakkeet:

Asetukset-kuvake.

Asetukset-kuvake avaa profiilisi asetukset. Voit hallita löytöpaikkaa, ikää ja muuta.

Muokkaa profiilikuvaketta.

Napauttamalla Muokkaa profiilia -kuvaketta pääset profiilisi tietoihin, joissa voit muokata tietojasi, kuten kuvia, kuvausta ja muuta.

Turvallisuussymboli

Napauttamalla suojauskuvaketta pääset Tinderin tietoturvakeskukseen, josta löydät erilaisia ​​tietoja Tinderin suojausprotokollista.

Vahvistettu sininen valintamerkkikuvake

Vahvistettu sininen valintamerkkikuvake näyttää muille käyttäjille, että olet suorittanut vahvistuksen. Vahvistuksen aikana Tinder pyytää sinua napsauttamaan yhtä tai kahta selfietä eri asennoissa, tarkistamaan sen profiilikuvissasi ja näyttää sitten vahvistetun sinisen valintamerkin. Jos et ole vahvistanut profiiliasi, se näkyy harmaana sinisen sijaan. Voit aloittaa profiilin vahvistusprosessin napauttamalla kuvaketta.

Alla olemme selittäneet Tinder-keskusteluidesi erilaiset symbolit:

Videopuhelukuvake

Kuten nimestä ja kuvakkeesta voi päätellä, voit soittaa videopuhelun kumppanisi kanssa napauttamalla videopuhelukuvaketta. Tätä varten sinun on kuitenkin otettava videopuheluvaihtoehto käyttöön.

Kilven/turvallisuustyökalusarjan kuvake

Jos haluat poistaa henkilön liitoksen tai ilmoittaa hänestä, voit napauttaa Sheild- tai Safety Toolkit -kuvaketta avataksesi pudotusvalikon ja antaa sinulle mahdollisuuden poistaa henkilön yhdistäminen ja ilmoittaa hänestä.

Lue myös: Miksi en voi poistaa Tinder-tiliäni?