Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä “tykkää” tarkoittaa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä “Tykkää” tarkoittaa?

Tässä artikkelissa annamme selityksiä tykkäämisestä. Jatkaen Like-artikkelia, mitä tarkoittaa olla kanssamme? Like on englanninkielinen sana, jolla voi olla erilaisia ​​käännöksiä. Se voidaan kääntää “tykkää”, mutta parhaan käännöksen tulisi olla “tykkää”. Like on deittailukonsepti sosiaalisissa verkostoissa, kuten Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa.

Sosiaalisessa mediassa julkaistu sisältö

Tykkäysten määrä voi antaa tietoa sosiaalisessa mediassa julkaistun sisällön suosioprosentista. Lisäksi suuremmassa mittakaavassa tykkäysten määrä heijastaa ihmisten ajattelutapaa sekä henkilökohtaista ja poliittista makua. Tästä syystä näiden verkkojen operaattorit antavat joskus yleisiä ja yksityiskohtaisia ​​tietoja käyttäjien saataville maksua vastaan. Käyttäjien persoonallisuuden ja käyttäytymisen analysointi sosiaalisissa verkostoissa on yksi tärkeimmistä psykologien viime vuosina tutkimista töistä.

Mitä “tykkää” tarkoittaa ja mitä se edustaa?

Mitä “tykkää” tarkoittaa? Tykkääminen tarkoittaa, että julkaistusta postauksesta tai tarinasta tykätään. Tykkääminen on helpoin tapa ymmärtää yleisön huomio postauksessa.

Tykkäysjälki näkyy nyt kaikissa sosiaalisissa verkostoissa. Tykkäykset yhdistetään yleensä sydän- tai nyrkkisymboliin peukaloa lukuun ottamatta.

Joissakin sosiaalisissa verkostoissa on muita tapoja tarkastella sisällön suosiota yleisön näkökulmasta. Esimerkiksi päällä Youtube, käyttäjät voivat myös käyttää tykkää-merkin lisäksi ei pidä. “En pidä” on spektrin toisessa päässä, mikä osoittaa, että sisältö on epäsuosittua ja epäsuosittua.

Sisällön julkaisunopeus

Mitä “tykkää” tarkoittaa ja miten se vaikuttaa sosiaalisen verkoston algoritmiin? Tykkäämällä sosiaalisten verkostojen viesteistä algoritmi tunnistaa suosikkejasi ja valitsee makuusi parhaiten sopivan sisällön. Kun otetaan huomioon sisällön julkaisunopeus, tämä valinta säästää hämmennystä ja auttaa sinua näkemään vain sen, mikä sinua kiinnostaa.

Myös ystäväsi ja heitä seuraavat voivat saada ilmoituksen, kun tykkäät julkaisusta tai kun he näkevät samanlaisen julkaisun.

Mitä Instagramissa tykkääminen tarkoittaa?

Ehkä olet yksi niistä ihmisistä, jotka ensimmäisen kerran oppivat tykkäämisen käsitteestä Instagramin kautta. Kiinnittääksesi huomiosi julkaisuun Instagramissa voit kaksoisnapauttaa sitä tai ns. Se muuttaa julkaisun lopussa olevan värittömän sydämen punaiseksi.

Sydän symboli

Tietysti myös itse sydänsymbolin napsauttaminen suorittaa samanlaisen toiminnon tässä sosiaalisessa verkostossa. Tässä ohjelmassa ei ole ei-tykkäystä, mutta voit ilmoittaa sisällöstä, josta et pidä, algoritmille käyttämällä Ominaisuuksia, kuten raportointi.

Uusia ominaisuuksia lisätään joka kerta, kun tämä ohjelma päivitetään. Tykkäykset suorassa osiossa ja tykkäämiset tarinassa ovat tämän ohjelman uusimpia ominaisuuksia tykkäämisosiossa.

Tallenna viesti

Vastauksena kysymykseen: Mitä “tykkää” tarkoittaa Instagramissa? On sanottava, että tykkäämiset Instagramissa, kuten muissakin ohjelmissa, osoittavat viestiin kiinnitetyn huomion. Tämän ohjelman ammattikäyttäjillä on tietysti myös muita kriteerejä julkaistun sisällön suosion tarkistamiseksi. Viestin tallentaminen on toinen merkki siitä, että se on tärkeä käyttäjille. Kun tallennat viestin Instagram-kokoelmaosioon, käyttäjät voivat palata siihen.

Ja viesti, johon käyttäjän kannattaa tutustua uudelleen, on todennäköisesti hyödyllinen ja suosittu. Kunkin postauksen kommenttien määrä voi myös kertoa sen suosiosta. Kommentti on kommentti, jonka yleisö tekee jokaisessa viestissä. Se, kuinka usein julkaisua jaetaan tai julkaistaan ​​uudelleen, on toinen tekijä sen tärkeyden, suosion ja arvon arvioinnissa.

ammattitili

Saatat miettiä, kuinka voit määrittää tallennettujen ja uudelleen julkaistujen videoiden määrän. Jokaisen julkaisun tykkäysten ja kommenttien määrä näkyy kaikille käyttäjille. Julkaisija voi tietysti poistaa käytöstä tykkäysten määrän ja näyttökertojen näkyvyyden. Tarkistaaksesi tallennusten määrän ja julkaistaksesi julkaisun uudelleen, sinun tarvitsee vain vaihtaa nykyinen tilisi ammattitiliksi.

Instagramin ominaisuudet

Huomaa, että tämän muutoksen jälkeen tilisi ei voi enää olla yksityinen. Sen avulla voit tarkastella ja analysoida sivullasi julkaistuja viestejä.

Tämä ominaisuus on yksi INSTAGRAMin kehittämistä ominaisuuksista ammattimaisille käyttäjille, kuten bloggaajille, markkinoijille ja sisällöntuottajille. Ammattitilin avulla voit analysoida sivua ja sen yleisöä tarkemmin. Voit esimerkiksi määrittää kohderyhmän keski-iän, sukupuolen ja asuinpaikan.

Like ja sen merkitys sivun sisällön analysoinnissa.

Jos sinulla on suosikki sosiaalisen median sivusto, mitä sama artikkeli voi tarkoittaa sinulle eri tavalla? Tykkäämiset osoittavat, mikä sisällöstäsi herätti eniten yleisösi huomion. Harkitsemalla tätä vaihtoehtoa voit ohjata sivuasi suuntaan, joka kasvattaa yleisöä ja tuottaa osuvaa ja käyttäjäystävällistä sisältöä. Esimerkiksi kauppasivulla ostat todennäköisemmin tuotteen, josta on enemmän tykkäyksiä.

Houkutteleva sisältö

Tietysti kaikki tämä pätee, ellei tykkäyksiä saada moraalittomilla menetelmillä. Mitä moraalittomat tykkäämismenetelmät tarkoittavat? Yksi näistä tavoista on ostaa ja myydä tykkäyksiä ja seuraajia. Tietenkin näistä ohjelmista on tullut älykkäämpiä viime vuosina. Voit erottaa ihmiset ja väärennetyt sivut muista, mutta tykkäysten ja seuraajien ostaminen ja myyminen on yleistä toimintaa sivuille, joilla ei ole kovin houkuttelevaa sisältöä tarjottavanaan.

Pitäminen tapahtuu joskus sopimuksen muodossa.

Tykkäykset ovat joskus neuvottelupeli, ja näitä verkostoja käyttävät ihmiset ohjataan vahingossa siihen suuntaan, jota poliittiset, sosiaaliset johtajat ja verkostojen johtajat haluavat. Joskus perusteettomat ideat välitetään yleisölle houkuttelevassa ja lahjakkaassa muodossa.

Sosiaalisten verkostojen käyttäminen ja tykkääminen tällä alueella ei ole pahasta, mutta sen ei pitäisi häiritä sinua todellisesta itsestäsi ja muuttaa ajattelutapaasi tarpeettomasti. Ja tarjota sinulle jotain hyödyllistä.

Sisällysluettelo