Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä uusia ominaisuuksia näemme MIUI 13:ssa Xiaomi-tableteille ja simpukkalaitteille?

Huomaa: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä uusia Ominaisuuksia näemme MIUI 13:ssa Xiaomi-tableteille ja simpukkalaitteille?

Xiaomi Android (MIUI) mukautettu ulkoasu tarjoaa useita arvokkaita ominaisuuksia suurinäytöllisille laitteille. Tabletin MIUI tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden avata useita sovelluksia kelluvissa ikkunoissa, tuen jaetun näytön toiminnalle ja vastaavia. Tämän käyttöliittymän valmistumiseen on kuitenkin vielä pitkä matka.

xda-kehittäjien mukaanXiaomi on tunnistanut nämä puutteet ja pyrkii lisäämään MIUI:iin useita uusia ominaisuuksia, jotka tarjoavat käyttäjille paremman käyttökokemuksen tableteilla ja simpukoilla.

Yksi teknologiamaailman luotettavimmista paljastajista on havainnut joitakin uusimpaan MIUI 13 -betaan tulevista muutoksista, ja niiden julkaisu antaa meille selkeämmän käsityksen MIUI-tablettien ja taitettavien puhelimien tulevaisuudesta.

Uusimmassa Kiinan MIUI 13 -Betaversiossa on kaksi uutta valikkokohtaa nimeltä “Big Screen Features” ja “Tablet Features” laitteen asetuksissa. Nämä uudet vaihtoehdot näkyvät vain, jos kyseessä on “zizhan” (Xiaomi Future Folding Device) tai “dagu” (Xiaomi Future Tablet).

Kuten liitteenä olevista kuvakaappauksista näet, Large Screen Features -näyttö tarjoaa useita vaihtoehtoja uusista simpukkataustakuvista, sovelluksen näyttötilan asetuksista, pelien mukautuksista ja uusista näppäimistöasetusten ponnahdusikkunaasetuksista ponnahdusikkunoiden asetuksiin. Avaa tai sulje terävä laite.

Tablettien ominaisuudet -sivu puolestaan ​​sisältää lisäominaisuuksia, kuten “App View Mode” -muokkauksen, MIUI+ Beta -vaihtoehdon, näppäimistön mukautukset tableteille ja kelluvan ikkunan asetukset. Monet luetelluista komponenteista eivät ole saatavilla nykyisessä beta-versiossa.

Ilmoittaja kuitenkin jakoi kuvia, joissa esitettiin tablettien ja simpukoiden uudet näppäimistövaihtoehdot.

Alla olevissa kuvissa näkyy uusi näppäimistöasettelu taitettaville laitteille, jonka avulla käyttäjät voivat irrottaa sen keskeltä, jotta se on helpompi käyttää suurilla näytöillä. Tämä jaettu näppäimistöasettelu tarjoaa käyttäjille enemmän mukautusvaihtoehtoja.

Xiaomi MIUI -näppäimistön personoinnin kuvakaappaus

Vaikka meillä ei ole pääsyä vastaaviin kuviin muita uusia vaihtoehtoja varten, meillä on tietoa niistä useiden uusien koodijonojen ansiosta. Koodit osoittavat, että “Pidä sivu päällä taiton jälkeen” -asetus tarjoaa käyttäjille jännittäviä vaihtoehtoja.

Näitä vaihtoehtoja ovat muun muassa laitteen lukittumisen estäminen kokoon taitettuna ja ulkoisen näytön pitäminen päällä, kun puhut puhelinta tai työskentelet kameran kanssa.

Lisäksi Large Screen Features -sivulta löydettiin uuteen Pelit-vaihtoehtoon liittyviä koodirivejä, jotka osoittavat, että käyttäjille tarjotaan useita uusia tapoja katsella pelejä.

Laitteen käyttäjät voivat rajoittaa peliikkunan tiettyyn osaan ruutua tai käyttää sitä koko näytön tilassa. Tämän vaihtoehdon avulla käyttäjät voivat todennäköisesti siirtää peli-ikkunaa ja kohdistaa sen näytön ylä-, ala- tai reunoille.

Xiaomi ei ole toistaiseksi julkaissut virallista tietoa. Ilmoitamme sinulle kuitenkin heti, kun saamme lisätietoja.

Mitä mieltä olet näistä uusista MIUI-ominaisuuksista tableteille ja simpukoille?