Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä uusia ominaisuuksia TvOs 16:ssa on?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä uusia Ominaisuuksia TvOs 16:ssa on?

Apple antoi täydellisen kuvauksen macOS Venturasta, iPadOS 16:sta, iOS 16:sta ja watchOS 9:stä WWDC 2022:ssa, mutta ei maininnut tvOS 16:n yksityiskohtia 9-5MacApple on tehnyt tvOS 16:n tietojen keräämisestä erittäin vaikeaa.

Vaikka esittelysivustot ovat saatavilla yrityksen muille käyttöjärjestelmille, tämä ei päde tvOS: lle. Voit tietysti saada tietoa tvOS 16:n muutoksista julkaisutietojen, kehittäjäversioiden jne. kautta.

  • Yhteensopivuus Nintendo Switch -ohjainten kanssa: tvOS 16 tukee vihdoin Nintendo Switch Joy-Consia ja Pro-ohjaimia. Apple on ilmoittanut tuesta uusille Bluetooth- ja USB-peliohjaimille, jotka julkaistaan ​​tvOS 16:n kanssa. Alla on luettelo tämän käyttöjärjestelmän muutoksista:
  • HomePod-käyttöjärjestelmätestin kokeiluversio: Apple tuo HomePod-käyttöjärjestelmän testiversion suuren yleisön saataville ensimmäistä kertaa. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole saatavilla edes aktiivisen järjestelmän kehittäjän demoversiota.
  • HRD10 Plus tuki: Uusimman sukupolven Dynamic Range -teknologiaa tuetaan nyt Apple TV:ssä ja tvOS 16:ssa.
  • Laaja videon esikatselu: Apple TV Plus -välilehden yläosassa käyttäjät voivat nopeasti käyttää haluamaansa sisältöä.
  • Materiaalinen tuki: Tämä uusi standardi on suunniteltu yhdistämään älykkään kotiin ja mahdollistaa yhteensopivien lisävarusteiden käyttöönoton saumattomasti koko alustalla. Matterin avulla voit käyttää yhteensopivia innovatiivisia kodin lisävarusteita ja ohjata niitä Home-Sovelluksella ja Siri Assistantilla Apple-laitteissa. Tämä standardi edellyttää tvOS 16:ta ja Apple TV:tä tai kotisivua voidakseen käyttää näitä laitteita kodin keskittimenä.
  • Apple Fitness Plus: tvOS 16:ssa tilastot näkyvät näytöllä harjoituksen aikana, mikä kannustaa käyttäjää suoriutumaan paremmin.
  • Uusi kaukosäädinsovellus: iOS 16:ssa, kun avaat kaukosäätimen lukituksen Ohjauskeskuksella, näet sovelluksia, joiden avulla voit ohjata Apple TV:täsi.

Twitter-käyttäjä nimeltä Sigmund Jaj jakoi myös luettelon käyttöjärjestelmän muutoksista tvOS 16:ta testattaessa:

  • Tällä hetkellä perheenjäseniä ehdotetaan käyttäjiksi komentokeskuksen komentoissa.
  • Uusi vaihtoehto on valita 24 tunnin ja 12 tunnin formaattien välillä
  • Uusi esteettömyysominaisuus nimeltä Hover Text on lisätty.

tvOS 16 on yhteensopiva kaikkien tvOS 15:tä tukevien sovellusten kanssa.