Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä vaihtoehtoja on seurata muiden ihmisten Instagramia?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Millä tavoilla voit seurata muiden ihmisten Instagramia?

Haluatko myös löytää uusia ihmisiä tälle alustalle eri tavoilla seurata Instagramia? Nykyään Internetistä on tullut yksi ihmisten suosituimmista työkaluista ympäri maailmaa. Koska sen avulla ihmiset voivat kommunikoida kenen tahansa kanssa missä tahansa, ei ole enää yllätys, kun tapaat jonkun verkossa tosielämässä. Jopa useimmat ihmiset ovat ystävyytensä tai romanssinsa velkaa Internetille. Ihmiset pitivät Internetiä outona ja vaarallisena.

Mutta noista ajoista on kulunut paljon aikaa. Tietysti sinun on silti oltava varovainen ja älykäs kommunikoidessasi ihmisten kanssa. Koska sinulle voi syntyä vaarallisia tilanteita, olemme tässä artikkelissa esittäneet kuusi tapaa löytää ja seurata ihmisiä Instagramissa turvallisten ja luotettavien suhteiden rakentamiseksi tällä suositulla alustalla.

6 Löydä uusia ihmisiä seuraamaan Instagramiasi Instagram on yksi maailman suosituimmista alustoista yhteydenpitoon eri ihmisten kanssa. Ottaen huomioon, että tämän alustan käyttäjät voivat muodostaa yhteyden muihin seuraamalla heitä, olemme tässä artikkelin osassa esittäneet kuusi tapaa seurata ihmisiä Instagramissa, jotta voit kommunikoida oikein erilaisten ihmisten kanssa tässä Sosiaalisessa verkostossa.

1. Sinun on tiedettävä, keitä suosikkiystäväsi ja Instagram-seuraajasi seuraavat

Yksi yleisimmistä tavoista löytää uusia seurattavia ihmisiä Instagramissa on selvittää, keitä suosikkiystäväsi ja Instagram-seuraajasi ovat seuranneet. Koska makusi on samanlainen kuin muiden, kiinnostuksen kohteesi ovat samankaltaisia ​​heidän kanssaan, ja uskomuksesi ja arvosi ovat todennäköisesti hyvin samankaltaisia.

Ehkä pidät ihmisten seuraamisesta hyvällä tuulella ja aina osien heidän henkilökohtaisesta elämästään jakamisesta. Jos etsit muiden ihmisten elämäntarinoita ja haluat tietää, mitä askeleita he ovat elämässään ottaneet, voit seurata ihmisiä, jotka jakavat elämänsä yleisönsä kanssa. Heidän käyttäjätunnuksensa, sähköpostinsa ja profiilikuvansa ovat yleensä selfie.

Voit tunnistaa tämän henkilön vain käyttäjänimen ja profiilikuvan perusteella. Mutta samaan aikaan sinun on tunnettava heidät heidän sivunsa tiedoista ja sitten seurattava niitä. Kuuluisa sanonta sanoo, että kirjaa ei koskaan pidä arvioida sen kannen perusteella. Tämä koskee myös ihmisiä, jotka seuraavat Instagramia.

2. Etsi ihmisiä suosikkihashtageillasi ja yritä seurata heitä Instagramissa

Uudet ystäväsi ja suosikki Instagram-käyttäjäsi käyttävät todennäköisesti suosikkihashtagejasi. Siksi on parempi etsiä suosikkihashtagejasi löytääksesi uusia ihmisiä ja seurataksesi heitä Instagramissa. Jos esimerkiksi suosikkihashtagesi ovat #happy_lifestyle, #healthy_lifestyle ja #travel, voit helposti etsiä niitä ja saada uusia ystäviä tutustumalla eri sivuihin. Vaikka haluaisit seurata ihmisiä suosikkiammatissasi tai -taiteellasi, voit löytää heidät käyttämällä vastaavia hashtageja. Jos esimerkiksi pidät maalaamisesta tai valokuvaamisesta, kirjoita Instagram Explorer -sivun hakupalkkiin #maalaus tai #valokuva ja ota yhteyttä näillä aloilla työskenteleviin ihmisiin. Voit myös käyttää sijaintihashtageja löytääksesi ihmisiä, jotka asuvat suosikkipaikoissasi, ja seurata heitä katsomalla heidän sivujaan.

3. Käytä maantieteellistä kohdistustyökalua

Tärkeä ominaisuus ihmisten seurannassa Instagramissa on, että voit merkitä sijaintisi kuviin ja tarinoihin. Voit käyttää maantieteellistä kohdistusominaisuutta löytääksesi lähelläsi asuvia ihmisiä. Tästä ominaisuudesta on tullut erittäin suosittu useimpien Instagram-käyttäjien keskuudessa. Koska se auttaa sinua löytämään ja jopa tapaamaan uusia ihmisiä ja rakentamaan pitkäaikaisia ​​ystävyyssuhteita, tämän Instagram-ominaisuuden avulla voit kommunikoida paitsi verkossa myös henkilökohtaisesti kaupunkisi tai maakuntasi ihmisten kanssa.

Tämä toiminto sopii erityisen hyvin ihmisille, joilla ei ole sisaruksia tai jotka asuvat yksin. Oletetaan, että etsit myös uutta ystävää. Tässä tapauksessa voit käyttää maantieteellistä kohdistusominaisuutta etsiäksesi ihmisiä suosikkipaikojesi perusteella ja löytääksesi uuden nettiystävän turvallisemmin tarkistamalla heidän profiilinsa ja seuraamalla heitä Instagramissa. Antaa. Yleensä voit seurata ihmisiä etkä enää pidä heihin yhteyttä, tai voit rakentaa mukavan, ystävällisen suhteen lähettämällä heille suoraan viestiä.

4. Jos haluat seurata muiden ihmisten Instagramia, tarkista seuraajaluettelosi

Oletko äskettäin tarkistanut seuraajasi profiilin? Jos tarkistat seuraajasi, saatat löytää jonkun, joka on seurannut sinua pitkään, mutta jonka tiliä et ole koskaan nähnyt. Tarkistamalla seuraajiesi tilit voit löytää ihmisiä, joilla on paljon yhteistä. Joten voit seurata heitä seuraamalla heitä Instagramissa, kun olet löytänyt heidät seuraajaluettelostasi. Voit ottaa heihin yhteyttä vielä enemmän seurattuasi heitä.

5. Kysy ihmisiltä, ​​ketkä ovat heidän suosikki Instagram-käyttäjiään

Haluat todennäköisesti seurata syötteessäsi ainakin muutamia vaikuttajia ja nähdä heidän julkaisunsa. Kysy muilta ihmisiltä tai ystäviltä, ​​jos et ole saanut tuloksia seuraamalla Instagram-seuraajiasi aiemmilla menetelmillä. Koska ihmiset haluavat aina jakaa tietojaan ihmisistä, joita he seuraavat.

6. Tarkista tilisi tykkäykset ja kommentit

Oletko sellainen, joka haluaa tarkistaa muiden ihmisten tykkäykset ja kommentit (etenkin suosikkibrändisi ja -yrityksesi)? Tyypillisesti Instagram-käyttäjät haluavat tietää, kuka on vuorovaikutuksessa heidän kanssaan, ja ponnistelevat enemmän. Tilastot osoittavat, että kommentit vaikuttavat sitoutumiseen enemmän kuin kuvista tykkääminen (tämä ei tietenkään ole ongelma, jos kuvistasi vain tykätään). Mutta ihmisten tulisi kommentoida viestejäsi ainakin silloin tällöin. Me kaikki haluamme itse asiassa kasvattaa seuraajiamme.

Mutta miksi et seuraa ja tue toista henkilöä seuraamalla hänen Instagramiaan? Jos pidät jonkun Instagram-tilistä, seuraa häntä. Se ei maksa sinulle mitään ja saattaa jopa tehdä sinut onnelliseksi. He myös todennäköisesti seuraavat sinua. Tykkäämisen ja kommentoimisen lisäksi voit kasvattaa seuraajamäärääsi seuraamalla kanssasi tekemisissä olevien ihmisten Instagramia.

Kokoa ihmisten Instagram-seuraajat

Tässä artikkelissa olemme jakaneet kuusi tapaa löytää uusia ihmisiä seurattavaksi Instagramissa. Tällä tavalla voit löytää uusia ihmisiä, joilla on yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja jopa rakentaa erittäin onnellisen ystävyyden heidän kanssaan. Joten voit sanoa, että tämä ominaisuus on loistava uusien ystävien ja onnellisten suhteiden luomiseen tällä suositulla alustalla.