Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä WBK tarkoittaa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä WBK Tarkoittaa?

Internet on täynnä satunnaista slangia ja lyhenteitä, jotka kuulostavat täydelliseltä hölynpölyltä, vaikka et olisi ollut yhteydessä verkkoyhteisöihin vähään aikaan.

Lyhenteet ovat olleet tekstiviestien keskeinen osa ammoisista ajoista lähtien, ja aina silloin tällöin ilmestyy uusi. Tässä artikkelissa Tarkastellaan WBK:ta, mitä se tarkoittaa ja missä voit käyttää lyhennettä.

Lue myös: Mitä IMY tarkoittaa?

WBK tarkoittaa käytännössä “We Been Knew”. Vaikka tämä ei ehkä ole kieliopillisesti järkevää, se on melko suosittu lyhenne, joka näkyy kaikkialla, Twitch-striimin chat-laatikoista jokapäiväisiin tekstiviesteihin.

Termi vastaa sanaa “Kyllä, ilmeisesti”, paitsi että siihen on heitetty hyvä annos sassua ja sarkasmia. Yleensä käytät sitä, kun haluat antaa ymmärtää, että jokin on ilmeistä ja tiedät sen jo.

Se ilmestyi ensin Twitterissä ja on sittemmin saanut vauhtia. Termi tulee alun perin afrikkalais-amerikkalaisesta kansankielisestä englannista, joka tunnetaan myös nimellä AAVE. Ilmausta oli käytetty AAVEssa jo jonkin aikaa ennen kuin se ilmestyi verkkoon, ja käyttö on lisääntynyt merkittävästi viime vuosina.

Ensimmäiset lauseen määritelmät verkkoslangitietokannassa Urban Dictionary ovat peräisin vuodelta 2017 varsinaiselle lauseelle ja sitten 2018 lyhenteelle.

Vaikka termistä on tulossa yhä suositumpi ja useat verkkoyhteisöt omaksuvat sen, se on edelleen suhteellisen uusi Internet-slangi, josta monet eivät ehkä tiedä. Tämä on syytä pitää mielessä, ennen kuin käytät lyhennettä jokaisessa verkossa käymässäsi keskustelussa. Termi voi myös tuntua hieman hämmentävältä muille, joten harkitse keskustelun kontekstia.

Lue myös: Mitä WYDM tarkoittaa?