Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Miten Google Home Minin tehdasasetukset palautetaan?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka palauttaa Google Home Minin tehdasasetukset?

Googlen 49 dollarin älykkäät kaiuttimet, Google Home Mini ja Google Nest Mini, ovat melkein parhaita älykaiuttimia, joita voit saada tällä rahalla.

Jos tiedät jotain kaiuttimista, tiedät, että pienemmät kaiuttimet eivät kuulosta hyvältä. Äänenlaatu ei kuitenkaan ole syy, miksi sinun pitäisi ostaa halpa älykaiutin Googlelta. Suurin osa ihmisten ostamista Homesta ja Nest Ministä on Google Assistant, joka on yhdistetty hyvin satoihin kodin älylaitteisiin, Android-älypuhelimesta puhumattakaan.

Kuitenkin, kuten kaikessa, näiden kaiuttimien kanssa voi syntyä ongelmia, ja sinun kannattaa kokeilla vanhaa hyvää tehdasasetusten palautusmenetelmää. Joten jos mietit älykaiuttimen nollaamista, tässä on ohjeet tehdä se muutamalla helpolla vaiheella.

Et voi palauttaa Google Home Mini- tai Nest Mini -kaiuttimen tehdasasetuksia äänelläsi tai Google Home -Sovelluksella.

Lue myös: 10 hienoa asiaa, joita voit tehdä Google-kodillasi

Ensimmäisen sukupolven Google Home Mini oli varustettu fyysisellä palautuspainikkeella pohjassa. Varmista vain, että kaiuttimesi on kytketty virtalähteeseen, ja noudata näitä ohjeita.

Vaihe 1: Etsi nollauskytkin kaiuttimen alta.

Vaihe 2: Paina ja pidä kytkintä painettuna noin viiden sekunnin ajan. Kuulet äänimerkin, joka aloittaa nollausprosessin.

Vaihe 3: Pidä nollauspainiketta painettuna vielä kymmenen sekuntia, kunnes kuulet toisen äänimerkin, joka ilmaisee, että kaiutin on suorittanut nollausprosessin.

Lue myös: Google Home Mini vs. Amazon Echo Dot: A DIY Perspective

Toisen sukupolven Google Home Mini, jota nyt kutsutaan Nest Miniksi, sisältää useita parannuksia, kuten paljon paremman kaiuttimen. Siinä ei kuitenkaan ole fyysistä palautuskytkintä.

Vaihe 1: Sammuta mikrofoni. Näet LEDien muuttuvan oranssiksi.

Miten Google Home Minin tehdasasetukset palautetaan?  |  Rehellinen. TekniikkaMiten Google Home Minin tehdasasetukset palautetaan?  |  Rehellinen. Tekniikka

Vaihe 2: Paina ja pidä Nest Minin keskiosaa valojen yläpuolella viiden sekunnin ajan ja odota, että laite aloittaa Pariliitoksen muodostamisen.

Vaihe 3: Pidä painiketta painettuna noin 10 sekuntia, kunnes kuulet kaiuttimen vahvistavan nollausprosessin.

Lue myös: Miksi sinun pitäisi käyttää Spotifya, varsinkin jos sinulla on Google Home?