Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps
So bestellen Sie Essen über die Google-Suche, Maps oder Assistant

Miten korjaan OR-IEH-01-virheen Google Payssa?

Huomaa: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka korjata OR-IEH-01-virhe Google Payssa?

Google Pay on tällä hetkellä yksi suosituimmista maksuportaaleista. Google on tehnyt paljon työtä ja ajatuksia sovellukseensa, mutta kuten kaikilla muillakin tekniikoilla, myös sillä on omat ongelmansa.

Useimmilla käyttäjillä on vaivaton maksutapahtuma Google Paylla, mutta jotkut ovat ilmoittaneet kohdanneensa virheen nimeltä OR-IEH-01 yrittäessään käyttää luottokorttiaan. Näytetty virhekoodi tai viesti ei ole erityisen informatiivinen, ja se on saanut monet käyttäjät miettimään, mikä meni pieleen.

Tässä artikkelissa käymme läpi, mikä aiheuttaa tämän virheen ja mitä voit tehdä ongelman Korjaamiseksi.

Lue myös: Apple Pay vs. Google Pay vs. Samsung Pay: 3 keskeistä keskustelua

OR-IEH-01-virheen ilmenemiseen on useita eri syitä. Yleisin on kuitenkin se, että Google on havainnut petollisen toiminnan kortillasi ja estänyt sen, tai saatat käyttää VPN-palvelua, joka ei anna Googlen vahvistaa kirjautumistietojasi.

Ruoan tilaaminen Google-haun, Mapsin tai Assistantin avulla

Toinen mahdollinen syy tähän on se, että Google ei ehkä ole tietoinen kortin laiteohjelmistosta. Muista kuitenkin, että tämän tapahtuman mahdollisuus on melko pieni.

Lue myös: Kuinka lisätä pankkitili Google Payhin?

Tässä on kolme tapaa korjata OR-IEH-01-virhe.

Tarkista korttisi tiedot

Vahvista ensin Google Payhin antamasi luotto- tai maksukorttitietosi. Korttinumeron tai CVV:n virheellinen syöttäminen voi aiheuttaa useita tämän kaltaisia ​​perusteettomia, satunnaisia ​​virheitä.

Varmista, että annat oikean kortin numeron, viimeinen voimassaolopäivän, CVV:n ja muut pyydetyt tiedot ennen kuin jatkat.

Poista VPN käytöstä

Jos käytät VPN:ää, on aika käyttää Google Payta ilman VPN:ää. VPN:t piilottavat todellisen IP-osoitteesi ja useimmissa tapauksissa hakevat IP-osoitteen, joka tulee täysin eri maantieteelliseltä alueelta kuin sinun.

Korttinumerot ja CVV:t voidaan kuitenkin usein määrittää maalle tai alueelle. Tällaisissa tapauksissa Google voi havaita ristiriidan korttitietojesi ja IP-tietojesi välillä ja estää korttia rekisteröitymästä alustalle.

Vahvista Google Payments -tilisi

Tämän virhekoodin esiintyminen voi usein johtaa tilisi väliaikaiseen jäädyttämiseen. Google lähettää sinulle todennäköisesti sähköpostin, jossa on ohjeet tilisi vahvistamiseen lataamalla tiettyjä henkilöllisyystodistuksia.

Vahvista Google Payments -tilisi Noudattamalla tässä sähköpostissa olevaa linkkiä tai ohjeita, niin sinun pitäisi olla heti käyttövalmis.

Lue myös: Kuinka poistaa tapahtumahistoria Google Paysta?