Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Miten lainaat Reddit-kommenttia?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka lainata Reddit-kommenttia?

Reddit on kiistatta yksi suosituimmista Sosiaalisen median alustoista, ja yritys on tietoinen tästä tosiasiasta kutsuen itseään “Internetin etusivuksi”. Siellä on satoja subreddittejä lähes kaikelle, josta haluat puhua.

Sivusto tarjoaa käyttäjille monia tapoja olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa, mukaan lukien viestien luominen, puhuminen ryhmäkeskusteluissa tai suorissa viesteissä, ja se tukee jopa ristiinlähetystä, jotta käyttäjät saavat enemmän näkyvyyttä haluamansa sisällön.

Kommentit ovat ensisijainen tapa olla vuorovaikutuksessa postauksen tai, mikä vielä tärkeämpää, muiden Redditin ihmisten kanssa. Jos haluat saada kommenttisi erottumaan muista, voit yrittää lainata kommentteja, jotta voit olla tarkempi siitä, mistä puhut.

Lue myös: Kuinka poistaa Reddit-tili iPhonesta?

Reddit-kommenttien lainaus on yhtä helppoa kuin viestiin vastaaminen WhatsAppissa. Toimi näin.

Kirjaudu Redditiin ja siirry viestiketjuun, jonka kanssa haluat olla vuorovaikutuksessa, aina kommenttiin asti. Korosta sieltä viestin osa, jota haluat lainata, ja napsauta sitä Vastaus.

Huomaat, että valittu osa on nyt lainattu kommenttisi yläpuolella. Vaihtoehtoisesti voit myös napsauttaa Vastaus valitsematta mitään ja napsauta sitten kommentin muotoilupalkin kolmea pistettä ja valitse Lainauslohko Kopioi ja liitä sitten lainattava osa.

Lainaus Reddit-mobiilisovelluksessa

Jos käytät Redditiä Puhelimessasi, sinun on käytettävä lyhennettä lainataksesi asioita. Voit käyttää yhtä kulmasulkua (>) lainataksesi tekstiä tai kaksinkertaista kulmasulkua (>>) sisäkkäisten asioiden lainaamiseen.

Miten lainaat Reddit-kommenttia?Miten lainaat Reddit-kommenttia?

Napauta vain Vastaus Napsauta kuvaketta, kirjoita kulmasulku vaatimuksesi mukaan ja kopioi ja liitä lainattava teksti.

Lue myös: Kuinka lopettaa sähköpostien vastaanottaminen Redditistä?

Sisällysluettelo