Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Miten löydän Roposon tietosuoja-asetukset?

Huomaa: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka löytää Roposon tietosuoja-asetukset?

Kaksi viikkoa sen jälkeen, kun TikTok kiellettiin 58 muun kiinalaisen sovelluksen rinnalla Intiassa, Roposo, joka jakaa saman muodon kuin TikTok, on saavuttanut suosiota ja sen odotetaan saavuttavan pian 100 miljoonaa käyttäjää heidän tuoreen ilmoituksensa mukaan.

Gurugram-pohjainen lyhytvideonjakosovellus on saanut paljon käyttäjiä, mutta siinä on silti ongelmia yleisessä käyttökokemuksessa, mikä on yleistä uudemmissa sovelluksissa ja pitäisi korjata ajan myötä.

Roposo antaa käyttäjilleen mahdollisuuden ladata muiden julkaisemia videoita tai tarinoita ja myös yhdistää niitä, mikä ei välttämättä täytä tietosuojatarpeitasi, koska kuka tahansa voi ladata videosi suoraan Sovelluksesta. Hakukoneet indeksoivat myös Roposo-profiilisi oletuksena, ja kaikki, jotka etsivät sinua Googlesta, voivat nähdä Roposo-profiilisi.

Vaikka Roposo ei tarjoa paljon hallintaa yksityisyytesi suhteen, sen avulla käyttäjät voivat poistaa viestiensä latauspainikkeen käytöstä, piilottaa tilinsä hakukoneilta ja poistaa videoidensa yhdistämisen käytöstä. Tässä näytämme sinulle, kuinka voit tehdä kaikki yllä mainitut Roposon tietosuoja-asetuksista.

Lue myös: Paytm-numeron vaihtaminen Roposo-Sovelluksessa?

Avaa Roposo-sovellus ja seuraa alla olevia ohjeita löytääksesi tietosuoja-asetukset ja piilottaaksesi latauspainikkeen Roposo-videoistasi.

 • Napauta profiilikuvaasi sovelluksen etusivun vasemmassa yläkulmassa.
 • Napauta profiilisivullasi Vaihteisto (asetukset) Oikea yläkuvake.
 • Napauta oikealla näkyvää sivupaneelia Tilin asetukset Vaihtoehto alla.
 • Napauta seuraavalla sivulla yksityisyyttä (katso kuvakaappaus alla).
 • Napauta kunkin kolmen vaihtoehdon vieressä olevaa vaihtopainiketta ottaaksesi ne käyttöön tai poistaaksesi ne käytöstä.
  • Jos haluat piilottaa latauspainikkeen tarinoissasi ja viesteissäsi, napauta sen vieressä olevaa vaihtopainiketta Piilota latauspainike tarinoistani.
  • Jos et halua profiilisi näkyvän Google-hauissa tai muissa hakukoneissa, napauta sen vieressä olevaa vaihtopainiketta Piilota tilini hakukoneilta.
  • Jos et halua, että Roposo sallii muiden käyttäjien yhdistellä videoitasi, napauta sen vieressä olevaa vaihtopainiketta Älä salli videossani hämmennystä.
Miten löydän Roposon tietosuoja-asetukset? | Rehellinen. TekniikkaMiten löydän Roposon tietosuoja-asetukset? | Rehellinen. Tekniikka

Kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta näet, pääset myös tietosuoja-asetussivulta kaikkien Roposon estämiesi käyttäjien luetteloon.

Lue myös: Kuinka tyhjentää sovellusvälimuisti ja tallennetut tiedot Androidissa?