Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Miten otan yhteyttä Credit Karmaan?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miten otan yhteyttä Credit Karmaan?

Credit Karma on yksi suosituimmista luotto- ja taloushallinnon alustoista, jolla on yli 100 miljoonaa jäsentä, 2,5 miljoonaa säästötiliä ja 40 miljardia dollaria luottolimiittejä. Kenneth Lin perusti yrityksen vuonna 2007, ja sen liikevaihto on kasvanut noin miljardiin dollariin vuonna 2019.

Alustan avulla ihmiset voivat tarkistaa luottopisteet ilmaiseksi kumppaniverkostojensa kautta, joihin kuuluvat Equifax ja TransUnion, saada suosituksia taloutensa hallintaan ja auttaa saamaan lainaa kumppanipankkinsa kautta suhteellisen helposti.

Lisäksi Credit Karma tarjoaa myös työkaluja, jotka auttavat ihmisiä, joilla on veroja, tilejä ja säästöjä, ja auttavat heitä suunnittelemaan unelmakotiaan tai autoaan.

Jos sinulla on talouteen liittyviä ongelmia tai sinulla on kysymys, johon tarvitset vastauksen ennen kuin voit rekisteröityä palveluun tai siirtää yrityksesi heille, voit ottaa yhteyttä Credit Karmaan. Tässä opastamme sinut prosessin läpi, kuinka teet sen.

Huomaa, että vaikka voit ottaa yhteyttä Credit Karmaan alla kuvatulla tavalla, suosittelemme, että tarkistat Ohje ja tuki -sivulta tai usein kysytyistä kysymyksistä nähdäksesi, onko siellä jo mainittu ratkaisu ongelmaasi.

Lue myös: Kuinka voin ottaa yhteyttä myyjään Amazonissa?

Kuten useat muut verkkoyritykset, Credit Karma ei tarjoa suoraa puhelin- tai fyysistä tukea. Ensimmäinen yhteyshenkilösi on heidän verkkosivustonsa kautta.

Ennen kuin aloitamme: Jos olet Credit Karma -jäsen, suosittelemme, että kirjaudut sisään tilillesi ennen kuin jatkat. Tämä nopeuttaa prosessia merkittävästi.

Vaihe 1: Napsauta tätä linkkiä (USA) (Ja tämä Kanadalle), joka ohjaa sinut Credit Karman viralliselle tukisivulle, jossa voit ottaa heihin yhteyttä.

Vaihe 2: Aloita valitsemalla aihe kohtaamasi ongelman mukaan (katso alla oleva kuvakaappaus).

Valitsemasi ongelman mukaan sinun on nyt valittava alla oleva Vaihtoehto Valitse, mistä ongelmasi johtuu ja määritä sitten, missä laitteessa tai käyttöjärjestelmässä ongelma ilmenee Missä tämä ongelma ilmenee? ja lisätietoja osoitteessa Kerro meille lisää.

Vaihe 3: Anna sitten asiaankuuluvat yhteystietosi ja keskustele ongelmastasi lisää antamalla tiedot alle Teema Ja Kuvaus. Kun olet täyttänyt Credit Karma -yhteyslomakkeen, napsauta Siirry vaiheeseen 2 Painike.

Jos haluat lähettää tämän lomakkeen valituksena, voit myös valita sen vieressä olevan valintaruudun Haluaisin tehdä tämän valituksena. (sijaitsee painikkeen yläpuolella vasemmalla).

Vaihe 4: Ratkaise seuraavalla sivulla captcha ja napsauta Sähköpostituki Painike.

Kun yhteydenottopyyntösi on lähetetty Credit Karmalle, näkyviin tulee a “Menestys! Kotelo rakennettiin Onnistuneesti.” viesti näytön yläreunassa.

Credit Karma ottaa sinuun yhteyttä rekisteröimälläsi sähköpostiosoitteella tai antamallasi vaihtoehtoisella sähköpostiosoitteella.

Lue myös: Kuinka monta profiilia sinulla voi olla Hulussa?