Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Miten postaan ​​viestiketjuihin? Opi lähettämään videoita, valokuvia ja GIF-tiedostoja ketjuihin

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka postaan ​​viestiketjuihin? Opi lähettämään videoita, valokuvia ja GIF-tiedostoja ketjuihin

Voit lähettää viestiketjuihin, eikä sinun tarvitse opetella työntämään tikkua; Seuraavassa artikkelissa tarkastelemme kuitenkin viestiketjuissa olevia viestejä ja valokuvia. liity meihin.

Kuinka julkaista viestejä ja valokuvia säikeissä

Thread on Twitterin kaltainen tekstipohjainen sosiaalinen verkosto, joka on ainakin toistaiseksi laajalti hyväksytty ja jonka käyttäjäkunta kasvaa jatkuvasti. Iranilaiset ovat myös erittäin aktiivisia tässä esisuodatetussa Sosiaalisessa verkostossa; Jotkut olivat jopa kiireisiä viestiketjujen lähettämisessä aamuun asti.

Viestiketjuihin lähettäminen on erittäin helppoa ja ympäristö on sellainen, ettei kukaan tunnu oudolta. Voit lähettää viestiketjuihin napsauttamalla Kynä ja paperi -painiketta siirtyäksesi ketjutetulle viestisivulle.

Tälle sivulle käyttäjä voi syöttää halutun tekstin, valitun valokuvan tai videon ja emojit; Julkaise napsauttamalla Lähetä-painiketta.

Tapa lähettää GIF-tiedostoja Threadsiin on myös sama, ja sinun on valittava ne puhelimesi galleriasta, kuten valokuvat ja videot.

Kuten näet, viestin lisääminen säikeisiin on itsestään selvää, ja voit helposti julkaista palkin tai säikeen tässä uudessa sosiaalisessa verkostossa. Valokuvien lähettäminen säikeisiin on myös erittäin helppoa eikä vaadi monimutkaista työtä. Viestin Julkaiseminen säikeissä on yksivaiheinen prosessi, jossa ei ole sisäkkäisiä vaiheita.

Kuinka postata kaupoista

Tietenkin viestiketjuihin lähettäminen ja tykkäyksiä ja kommentteja saaminen voi kiinnostaa monia ihmisiä. Viestiketjuihin lähettämisessä on kuitenkin rajoituksia. Lankasäännöistä voidaan mainita seuraavat:

  • Tekstin enimmäispituus: 500 merkkiä
  • Videon koko pituus: 5 minuuttia
  • Kyvyttömyys muokata crunchesia julkaisun jälkeen

Vaikka Threads esitellään tekstipohjaisena sosiaalisena verkostona, eikä se salli pitkien videoiden lähettämistä, on silti mahdollista tulostaa jopa 5 minuutin kuva tai video. Siksi on mahdollista lähettää kuvia säikeisiin eikä rajoittua vain tekstiin.

viimeinen sana

Twitter on kuuma aihe, ja kaikki yrittävät pysyä mukana. Tämä uusi sosiaalinen verkosto vie kuitenkin aikaa, ja on vielä liian aikaista arvioida. Kuka tietää, ehkä Tards kohtaa saman kohtalon kuin Club House ja menettää pian viehätyksensä.

Iranilaiset kamppailevat tällä hetkellä tämän sosiaalisen verkoston kanssa, ja viestiketjuihin lähettäminen on tullut tarpeelliseksi monille ihmisille.

Kuinka julkaisen videon Twitterissä?

Jos haluat lähettää videon ketjuihin, liitä video siihen.

Miten lisäät kuvia ketjuihin?

Valokuvien lähettäminen viestiketjuihin on samanlaista kuin videoiden lähettäminen, ja se tapahtuu liittämällä tiedosto.

Sisällysluettelo