Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Miten Samsung Galaxy Note 10 Lite vertaa lippulaiva Note 10:een

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Samsung Galaxy Note 10 Lite vertaa lippulaiva Note 10:een

Muutama päivä ennen CES 2020:n alkua, 3. tammikuuta, Samsung paljastettiin kaksi uutta keskihintaista älypuhelinta, S10 Lite ja Note 10 Lite. Laitteissa on perinteisesti Samsungin lippulaivoissa käytetty Galaxy S- ja Note-sarjan nimi, mutta niiden odotetaan olevan saatavilla halvemmalla. Jotkut niiden tekniset tiedot voivat kuitenkin antaa vaikutelman, että se on erilainen.

Note 10 Lite on täydellinen laite, kun Tarkastellaan Samsungin täpötäyteistä valikoimaa. Ajatus halvemmasta S Pen -älypuhelimesta on kiehtova, ja siksi vertaamme Note 10 Liteä elokuussa 2019 julkistettuun premium-puhelimeen nähdäksemme, pystyykö se tarjoamaan kokemuksen, jota se voi odottaa siltä.

Korealaisen jättiläisen presidentti DJ Koh sanoi: “Galaxy S10 Lite ja Galaxy Note10 Lite esittelevät erilaisia ​​keskeisiä premium-Ominaisuuksia, jotka muodostavat Galaxy S- ja Galaxy Note -kokemuksen.”

Lue myös: Apple Pay vs. Google Pay vs. Samsung Pay: 3 keskeistä keskustelua

Samsung on julkistanut Note 10 Liten ja sanonut, että se yrittää tuoda mukanaan tärkeitä premium-ominaisuuksia, kuten mukaansatempaavan näytön, pidempään kestävän akun, S Pen -kynän ja uusimman kameratekniikan.

Keskihintaisen version mukana tuleva Lite-iskulause johtuu rakennuslaadusta. Note 10:n lasinen sandwich-rakenne ja kaareva näyttö ovat poissa, sen sijaan on muovinen takaosa ja litteä näyttö – jälkimmäinen voisi olla tervetullut muutos.

Note 10:n tapauksessa maksat palkkion pienemmällä näytöllä varustetusta puhelimesta, mutta vastineeksi saat paremman grafiikan ja huomattavasti parannetun käsittelyn, joka tuntuu hyvältä kädessä.

Molemmissa puhelimissa on S Pen -kynä, mutta Lite-puhelimessa on myös kuulokeliitäntä, joka puuttuu premium-vastineesta.

Note 10 Lite -puhelimessa on suurempi 6,7 tuuman Super AMOLED -näyttö, jonka resoluutio on 2400 x 1080, verrattuna Note 10:n pienempään 6,3 tuuman AMOLED-näyttöön, jonka resoluutio on 2280 x 1080. Premium-puhelimen näytössä on paneeli, jonka kirkkaus voi nousta 1200 nitiin, sen pikselitiheys on 401 ppi – verrattuna Liten 394 ppi:iin – ja tukee myös HDR10+:aa.

Tyypillisesti kuluttajat käsittelevät siruja, jotka yleensä hidastuvat muutaman vuoden käytön jälkeen, mutta näin ei ole Note 10 Liten tapauksessa – vaikka käytetty siru on vanhempi.

Note 10:ssä on USA:n versioissa Snapdragon 855 ja muilla alueilla Exynos 9825. Note 10 Lite toteuttaa Note 9:n Exynos 9810:n, mikä ei myöskään ole ongelma, vaikka Snapdragon 855 on mukana, kuten S10 Litessä olisi ollut parempi tarjous. Siitä huolimatta Note 10 Litessä käytetty siru on lippulaivasiru, mutta vain aika kestää, koska se on viimeisen sukupolven tekniikkaa.

Note 10:n ja Note 10+:n kanssa Samsung on keskittynyt voimakkaasti laitteen elokuvanteko-ominaisuuksiin. Tätä tarkoitusta varten pystysuoraan suorakaiteen muotoiseen koteloon asennettiin kolminkertainen linssijärjestelmä, jossa oli 16 megapikselin ultralaajakulmaobjektiivi, 12 megapikselin laajakulmaobjektiivi ja 12 megapikselin teleobjektiivi.

Samsung sanoi, että budjetti Note -laitteen ydin oli uusimman kameratekniikan esittely. Tämän varmuuskopioimiseksi tähän kokoonpanoon on integroitu kolme 12 megapikselin anturia. Yksi antureista on tavallinen linssi, kun taas kaksi muuta ovat ultralaajakulmaobjektiivi ja teleobjektiivi, jotka on sijoitettu neliömäiseen kameran nystyihin – huhutaan Galaxy S20:ssä tai S11:ssä.

Rei’itetyssä näytössä on 32 megapikselin anturi Litessä ja 10 megapikselin anturi Note 10:ssä.

Lue myös: Nokia esittelee 5G Holografisen teknologian IMC 2019 -messuilla

Notessa on vain yksi vaihtoehto, jossa on 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt sisäistä tallennustilaa. Lite-versiossa sen sijaan on joko 6 tai 8 Gt RAM-muistia ja 128 Gt sisäistä tallennustilaa. Yksikään puhelin ei tue ulkoista tallennustilaa.

On erittäin vaikeaa erottua Samsungin ruuhkaisesta älypuhelinvalikoimasta, mutta Note 10 Liten ei pitäisi joutua kohtaamaan tätä ahdinkoa. Jos etsit Notea, mutta et välitä Note 10+:sta tai viimeisen sukupolven Note 9:stä, Note 10 Lite on täydellinen laite – ellet halua pienempää puhelinta. Valtava 4500 mAh akku, S Pen, kuulokeliitäntä ja halvempi hinta Lite näyttää olevan älykkäämpi valinta näiden laitteiden joukossa.

Luokka Note 10 Note10 Lite

Mainos 6,3 tuumaa 6,7 tuuman SUPER AMOLED -näyttö (2400 x 1080 resoluutio)
Kamerat 16 MP ultralaajakulmaobjektiivi, 12 MP laajakulmaobjektiivi, 12 MP teleobjektiivi 16 megapikselin ultralaajakulmaobjektiivi, 12 megapikselin laajakulmaobjektiivi, 12 megapikselin teleobjektiivi, DepthVision-objektiivi
akku 3500mAh 4500 mAh
Rooma 256GB 128GB
RAM. 8 Gt (12 Gt vain 5G:ssä) 6/8GB

Lue myös: Tarvitsetko todella 90 Hz:n näytön älypuhelimeesi?