Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitkä ovat digitaalisen markkinoinnin työn palkat ja edut?

Huomaa: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitkä ovat digitaalisen Markkinoinnin työn palkat ja edut?

Valmistautuminen työhön, jossa on enemmän kysyntää kuin tarjontaa, on hyödyllinen ja arvokas askel. Laman aikana valmistuneet ovat huolissaan siitä, löytävätkö he valitsemansa työpaikan. Nykyään markkinoilla tarvittavien uusien taitojen oppiminen vahvistaa ammattia tulevaisuudessa, lisää työturvallisuutta ja edistää uralla etenemistä.

On erittäin tärkeää palauttaa itseluottamus ja arvioida taidot uudelleen digitaalisen markkinoinnin ammatissa. Jos digitoit ne, markkinat tarvitsevat taitojasi myös taantuman keskellä!

Digitaaliseen markkinointiin liittyvien työpaikkojen määrä kasvoi viime vuonna 38 %. Se osoittaa, että hyödyt Digitaalisten taitosi laajentamisesta.

Jos haluat keskustella uran muutoksista ja siitä, mitä haluat lukea myöhemmin, saatat haluta oppia lisää digitaalisen markkinoinnin työn eduista.

Digimarkkinoinnin palkka

Kerromme sinulle hyvän uutisen, että digitaalisen markkinoinnin oikeudet ovat hyvä palkka, jos sinulla on tarpeeksi motivaatiota ja laajennat digitaalisen markkinoinnin taitojasi ja tietotasi.

Sisällöntuotannon asiantuntija

Se on yksi tärkeimmistä digimarkkinoinnin ammattinimikkeistä. Sisällön luonti sisältää tekstiä, kuvia ja videoita. Sisällöntuotannon parissa työskentely edellyttää monipuolisen tekstin ja visuaalisen osaamisen kehittämistä.

Taidot, joiden avulla voit suunnitella artikkelillesi hyvän valokuvan esimerkiksi Photoshopilla. Joko hän hallitsee sujuvasti artikkelinsa kirjoittamisen kirjoitusperiaatteet tai hän on sujuvasti sivulla ja sivun ulkopuolella, jos hän haluaa luoda videon, hän tuntee editoinnin periaatteet tai pystyy tuottamaan siihen sisältöä WordPress. Lisäksi, jos haluat työskennellä sosiaalisissa verkostoissa, sinun tulee tutustua Instagram-algoritmeihin. Nämä ovat edut, jotka tulevat esiin myös digitaalisen markkinoinnin laissa. Siirrytään tähän työn toiseen tärkeään osa-alueeseen:

SEO asiantuntija

SEO-asiantuntija on yksi digitaalisen markkinoinnin aktiivisimmista osista. Verkkosivustojen omistajia suositellaan aina tuomaan SEO-asiantuntija auttamaan hakukoneoptimoinnissa ja sijoituksissa Googlessa. SEO-asiantuntijan työ edellyttää tarvittavaa erikoisosaamista. Hänen on löydettävä verkkosivustojen tilastot Search Consolen ja Google Analytics -työkalujen avulla. Analysoi kilpailijoita, tunne sisäinen ja ulkoinen SEO ja paljon muuta.

Sosiaalisen verkoston asiantuntija

Viimeisenä haluamme tarkastella sosiaalisen median asiantuntijaa, jota voidaan nykyään pitää omana työnä hankkimalla sopivimmat digitaalisen markkinoinnin oikeudet. Sosiaalisen median asiantuntijan tehtävänä on luoda erilaisia ​​kampanjoita käyttäjille. Tai pystyä kehittämään oikeita strategioita ja olemaan kohdennetusti vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Näyttää myös tutulta Officesta, Illustratorista ja Photoshopista. Ja hallita riittävästi alustoja LinkedIn, Instagram, Twitter jne.

Tässä on neljä tärkeää vinkkiä digitaalisen markkinoinnin urasi edistämiseen:

1. Sinusta tulee on-demand-asiantuntija

Tämän artikkelin alussa puhuimme digitaalisen markkinoinnin työpaikkojen nopeasta kasvusta. Teet itsestäsi ammattimaisempaa työssä, jolle on yhä enemmän kysyntää. Se on hyvä liike. Myös taantuman aikana yritykset tarvitsevat asiantuntemustasi.

2. Lisää työpaikkoja valitsemallasi alueella

Digitaaliseen markkinointiin lisätään joka vuosi yhä enemmän työnimikkeitä. Digimarkkinoinnin alalla on monia työnimikkeitä, joissa voit työskennellä. Tämä antaa sinulle enemmän valinnanvaraa ja enemmän aloitteellisuutta. Esimerkiksi tämän artikkelin mukaan Microsoft suunnitteli vuonna 2015 palkkaavansa 100 henkilöä digitaaliseen koulutukseen.

Digitaalisten töiden suuren kysynnän vuoksi ammattilaiset voivat päättää itse, minkä tyyppisen yrityksen he haluavat.

3. Ansaitset enemmän kuin kollegasi

Puhuimme digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden kysynnän lisäämisestä. Perinteisessä markkinajärjestelmässä tiedämme, että tavaran tai palvelun kysynnän kasvaessa hinta nousee ja tulee kalliimmaksi. Tämä koskee myös digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa.

4. Aloita yrityksesi nopeasti

Useimmissa perinteisissä ammateissa, kuten mainonnassa, joudut odottamaan harjoittelupaikkaa tai tutkintoa saadaksesi kokemusta ja rakentaaksesi ansioluetteloa. Samalla digitaalisen markkinoinnin maailma tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia päästä alkuun heti ilman, että sinun tarvitsee astua työpaikalle.

Tässä artikkelissa on jo käsitelty kymmenen tärkeää aihetta, joiden avulla pääset nopeasti alkuun digitaalisen markkinoinnin uralla. Sen lukeminen ei ole armotonta. Onnea!

Sisällysluettelo