Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitkä ovat parhaat näyttökoot web-suunnitteluun (2023)?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitkä ovat parhaat näyttökoot web-Suunnitteluun (2023)?

Mitkä ovat parhaat näyttökoot web-suunnitteluun (2023)?

Toinen ongelma on mukautuva verkkosivustojen suunnittelu, joka eroaa responsiivisesta verkkosivuston suunnittelusta. Voit oppia lisää mukautuvasta verkkosivustojen suunnittelusta toisesta artikkelista. Suosittelemme, että et missaa responsiivisen tai mukautuvan verkkosivustosuunnittelun aihetta.

Verkkosivujen suunnittelun periaatteiden kannalta ratkaisevaa on näytön resoluutio, jota varten suunnittelu luodaan. Onko mobiilisivuston suunnittelu tärkeämpää kuin pöytäkone? Google Analyticsissa tekemämme analyysissä havaittiin myös, että myös tabletit saivat merkittäviä lukuja näissä tilastoissa. Asianmukaisen verkkosivuston suunnittelun tulee sopia kaikille näyttökokoille, eikä se saa pettää käyttäjiä sotkuisella verkkosivustolla.

Tärkeää on kuitenkin ero erikokoisten käyttäjien prosenteissa, jotka avaavat sivuston päivittäin. Kun tiedät, mitkä näytön mitat muodostavat suuremman osan kokonaistilastoista, voit työskennellä kovemmin tämän koon parissa. Haluat verkkosivustosi suunnitteluyrityksesi kiinnittävän enemmän huomiota verkkosivustosi resoluution kokoon, joka voi liittyä älypuhelimeen.

Kaikki nämä selitykset liittyvät responsiiviseen verkkosivustojen suunnitteluun, joka on sinulle todennäköisesti jo tuttu. Jos tämä termi on uusi tai haluat tietää siitä lisää, lue artikkeli Mitä responsiivinen verkkosivustosuunnittelu on saadaksesi lisätietoja siitä. Ymmärrä responsiivinen verkkosivustosuunnittelu. Tässä artikkelissa olemme tutkineet responsiivisen verkkosivuston eri ulottuvuuksia.

Toinen ongelma on tietysti mukautuva verkkosivustojen suunnittelu, joka eroaa responsiivisesta verkkosivuston suunnittelusta. Voit oppia lisää mukautuvasta verkkosivustojen suunnittelusta toisesta artikkelista. Suosittelemme, että valitset Responsiivinen tai et missaa Mukautuva verkkosivujen suunnittelu Teema.

Tilastot ja luvut suosituista päätöslauselmista maailmassa

Katso alla oleva taulukko; Tämä kaavio on vuodelta 2022 ja esitetyt numerot osoittavat, mitkä näytön resoluutiot ovat kasvaneet ja mitkä laskeneet. Nämä tilastot ja kaaviot liittyvät päivittäiseen surffaamiseen henkilökohtaisessa tai yrityksen Internetissä. Tämän kaavion ytimeen on piilotettu monia asioita, ja niistä voidaan saavuttaa jännittäviä tuloksia. Oletusnäytön resoluutiota voidaan käyttää verkkosivustojen suunnitteluun tai muihin Tarkoituksiin.

Mikä on paras näytön tarkkuus verkkosivujen suunnitteluun?

Tämä on yksi ensimmäisistä kysymyksistä jokaiselle web-suunnittelijalle ja kaikille teknologiasta ja viestinnästä kiinnostuneille.

Syyskuusta 2021 syyskuuhun 2022 kaaviona kootun ja julkaistun globaalin näytön tarkkuustilastoraportin perusteella voit vuonna 2023 päättää, mihin ruutuihin haluat keskittyä ja mihin olemme menossa tulevaisuudessa ja mitkä laitteet ovat suositumpia ja mitkä laitteet tuhotaan.

 • 1920×1080 – 8,97 %
 • 1366×768 – 6,62 %
 • 360 × 640 – 2,84 %
 • 1440×900 – 2,27 %
 • 1280×720 – 2,32 %

Suosituin ja yleisimmin käytetty näyttö suosittujen verkkosivustojen avaamiseen on vakionäytön resoluutio, jonka leveys on 1920 pikseliä ja 1080 pikseliä korkea. Olet yllättynyt, mutta sinun on hyväksyttävä tämä ongelma ja otettava se huomioon verkkosivustoasi suunnitellessasi.

Google kiinnittää erityistä huomiota myös mobiilisivuihin ja tarjoaa erikoisbonuksen SEO-sivuille, jotka tarjoavat sopivan näytön kannettavassa tilassa ja jotka huomioidaan sivua suunniteltaessa.

Tietenkin on mielenkiintoista tietää, että pöytäkone on näytön toisella sijalla ja myös 3. sija tässä kategoriassa.

Kaiken kaikkiaan sinun tulee ottaa responsiivinen verkkosivustojen suunnittelu vakavasti, tukea kaikkia käyttäjiä ja tarjota hyvää palvelua kaikille verkkosivuston vierailijoille.

Työpöytänäyttöjen koko verkkosivujen suunnittelussa

Alla oleva taulukko koskee vain yleisimmin käytettyjä työpöytänäyttöjä. Tässä on luettelo maailman 10 suurimmasta näytöstä, jotka saavat eniten työpöytäliikennettä.

Useimmat työpöydän näytön kokotilastot:

 • 1366 × 768 – 17,67 %
 • 1920×1080 – 23,56 %
 • 1440×900 – 6,07 %
 • 1600×900 – 3,56 %
 • 1280×720 – 6,09 %
 • 1280×1024 – 1,86 %

Mobiilinäytön resoluution oletuspituus

Kuten edellinen taulukko, tämä taulukko näytetään vain mobiilinäytöille tai älypuhelimille. Voit myös tarkistaa ja käyttää tätä erikseen.

Suosituin mobiilinäytön koko:

360×800 – 9,22 % 414×896 – 6,01 % 390 × 844 – 5,95 % 412 × 915 – 4,61 % 360 × 640 – 4,59 %

Suosituimpien tablettien resoluutiokoko

Tableteilla on myös oma maailma ja käyttäjänsä. Alla olevasta taulukosta näet ja tarkistat yleisimmin käytetyt ja suosituimmat pillereiden näyttökoot.

Tabletin paras näytön koko:

 • 768×1024 – 30,54 %
 • 810 × 1080 – 7,07 %
 • 800 × 1280 – 7,02 %
 • 601 × 962 – 4,85 %

Diplomi

Esitetyt lausunnot ja tilastot ovat Internetin käyttäjiä, jotka käyttävät Internetiä normaalisti, kuten netissä surffaavat ja vierailevat julkisilla verkkosivuilla jne., jotka näkevät päivittäin tuhansia eri paikkoja ja käyttävät laitteitaan Internetiin pääsyyn. He käyttävät pyöreyttä. Toivon, että tarjoamistasi tilastoista ja tiedoista on sinulle apua ja voit käyttää niitä oikein. Yleisesti ottaen näiden asioiden tietäminen ei ole armotonta ja usein ajatuksemme ja mielemme ovat mukana siinä, jotta voimme tehdä oikeita päätöksiä eri vaiheissa, vaikka emme suunnittelekaan verkkosivustoa emmekä katso ongelmaa mistä tahansa tuon näkökulman lausunto.

Verkkosivuston responsiivisuus on ratkaisevan tärkeää SEO:lle. Google seuraa tätä suoraan, ja responsiiviset verkkosivustot sijoittuvat paremmin. Vierailijat myös huomaavat ja saat enemmän päivittäisiä käyntejä ja samat päivittäiset käynnit ovat tärkeämpiä vertailusivuston optimoinnissa. Se on erilainen ja parantaa sijoitustasi. Katsommepa sitä miten tahansa, meille on erittäin tärkeää ylläpitää verkkosivuston responsiivisuutta, ja meidän on luotava ainutlaatuinen muotoilu vakionäytön kokoille. Kaikkien näiden näkökohtien noudattaminen voi vaikuttaa verkkosivuston suunnitteluhinnan laskemiseen.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä työpöydän resoluutiota käytetään yleisimmin verkkosivustojen suunnittelussa?

1920×1080

Mitä tabletin resoluutiota käytetään yleisimmin verkkosivustojen suunnittelussa?

768×1024

Mitä mobiiliresoluutiota käytetään yleisimmin verkkosivujen suunnittelussa?

360×800