Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitkä ovat suosituimmat tekniset taidot vuonna 2023 ja sen jälkeen?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitkä ovat suosituimmat tekniset taidot vuonna 2022 ja sen jälkeen?

Uusia tekniikoita syntyy ja vanhat tekniikat vanhenevat, mikä kaksinkertaistaa ammattilaisten tarpeen kehittää taitojaan. Uudet teknologiat muuttavat työmaailmaa ja saavat työntekijät hankkimaan uusia ja suosittuja taitoja, jotka liittyvät tuleviin työtehtäviin.

Lisäksi organisaatioihin luodaan uusia työnimikkeitä ja vastuita kannattavuuden ja resurssien optimoinnin vuoksi. Yritykset ovat tietoisia digitaalisesta muutoksesta ja oppivat erityisiä taitoja pitääkseen liiketoimintansa pystyssä.

Tältä osin CXOToday keskusteli alan asiantuntijoiden kanssa selvittääkseen, mitä taitoja työnantajat etsivät eniten ja mitkä teknologia-alueet ovat tulevien vuosien prioriteetteja.

Internet Turvallisuus

Internet Turvallisuus on ollut avainaiheiden kärjessä viime vuodesta lähtien. Epidemia on tehnyt digitaalisesta maailmasta tärkeämmän kuin koskaan, ja kyberhyökkäykset ovat lisääntyneet eksponentiaalisesti. Nykyään hakkerit käyttävät uusia menetelmiä hankkiakseen tärkeitä ja arkaluonteisia tietoja. Asiantuntijat kohtaavat pulaa ammattitaitoisista työntekijöistä tällä alalla, koska infrastruktuurin ja sovellusohjelmistojen rikkomukset ovat lisääntyneet ja kyberhyökkäysten määrä on kasvanut vastaavasti. Nykyään monet ammattilaiset, jotka voivat puolustaa organisaatioverkostoja, eivät täytä heidän tarpeitaan. Tämä maailmanlaajuinen pula Internet Turvallisuus Professionals on luonut heille erittäin kysytyt markkinat, erityisesti ammattilaisille, joilla on laaja valikoima korkeasti päteviä taitoja tekniikan maailman nykyisen kehityksen mukaisesti.

“Kyberturvallisuus Osaajien puute on edelleen suuri huolenaihe johtaville tietoturvajohtajille (CISO), koska se aiheuttaa kyberhyökkäykset lisäämään IT-henkilöstön työtaakkaa ja mahdollistaa rikollisten käynnistää laajoja hyökkäyksiä. Samaan aikaan näiden uhkien laajuus muuttuu jatkuvasti, mikä lisää osaavien ammattilaisten tarvetta. Ammattitaitoisten työntekijöiden pula tällä alalla vaikuttaa kielteisesti organisaatioiden tulokseen joka vuosi. Se pakottaa heidät pyrkimään digitaalisiin innovaatioihin pienellä viiveellä, kunnes he ovat varmoja siitä, että uudet teknologiat eivät uhkaa heidän omaisuuttaan. Jälkeen ISC2Worldwiden mukaan tarvitaan 3,12 miljoonaa asiantuntijaa kyberturvallisuuden osaamisvajeen kuromiseen. Koska monet organisaatiot etsivät päteviä ja lahjakkaita henkilöitä tärkeimpiin uratehtäviinsä torjuakseen näitä uhkia, turvallisuustiimit haastetaan pysymään muuttuvien näkökulmien ja kykyjen tahdissa. “Heidän täytyy käsitellä edistyneitä hyökkäyksiä.”

Pilvikäsittely

Asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että tämä on tärkein syy asiantuntemuksen tarpeeseen Pilvilaskenta se kattaa kaiken olennaisen IT-tiedon. Pilvitaidot ovat suosittuja ja pilvitaidot omaavat ihmiset ansaitsevat IT-maailman korkeimmat palkat. Nykyään superydininfrastruktuureja, kuten AWS, Microsoft Azure, Google Cloud, Oracle Cloud jne., käytetään yhdessä seuraavien teknologioiden kanssa: tekoäly, koneoppiminen ja lohkoketjuovat luoneet erinomaiset työmarkkinat ammattitaitoisille työntekijöille ja niillä on ollut merkittävä vaikutus maailmanlaajuiseen talouteen.

“Koronavirusepidemia on parantanut digitaalista maailmaa merkittävästi viimeisen kahden vuoden aikana”, sanoi Synechronin toimitusjohtaja Hareesha Pattaje. Kaikki meni virtuaalisesti yhdessä yössä. IT-alalla on lisääntynyt kysyntä Pilvilaskentatietotekniikka, Tekoäly, koneoppiminen, datatiede, jne. Tekniikat, kuten Internet Turvallisuus, Blockchain ja Digitaalisten maksujen kysyntä on kasvanut. Näin on edelleen, koska näiden tekniikoiden avulla yritykset voivat aloittaa tai jatkaa toimintaansa ja pitää yhteyttä asiakkaisiin. Suurin osa näistä teknologioista oli aiemmin ammattiliittojen termejä, mutta nyt ne ovat etusijalla kaikkiin muihin nähden. “Neuvoja teknologian ammattilaisille on kehittää osaamistaan ​​alan dynamiikan mukaisesti, ennakoida alalla tarvittavat innovaatiot ja menestyä kilpailijoita paremmin.”

Data-analyysi ja datatiede

Olipa epidemia häviämässä tai jatkunut, data kasvaa eksponentiaalisesti ja niistä tulee vaikuttava osa organisaatioiden ja hallitusten toimintaa, koska johtajat voivat käyttää näitä tietoja tehdäkseen päätöksiä tosiasioihin ja trendeihin perustuen. IDC ennustaa, että vuoteen 2025 mennessä maailmanlaajuisesti tuotetaan lähes 163 settatavua dataa, mikä on kymmenen kertaa enemmän kuin vuonna 2016. Dataanalyytikot ja datatieteilijät ovat arvokkaita ihmisiä, koska yritykset tarvitsevat ammattilaisia, jotka voivat tallentaa, käsitellä ja analysoida tietoja vastatakseen tärkeisiin kysymyksiin ja käyttääkseen niitä ongelmien ratkaisemiseen, tietoon perustuvien päätösten ja tarvittavien ennusteiden tekemiseen. Yrityksillä ei kuitenkaan ole asiantuntemusta tämän suurelta osin jäsentämättömän tiedon hallinnassa ja käsittelyssä. Terveydenhuollon tietoanalyytikoilla ja tiedemiehillä on nyt merkittävä rooli taistelussa Quid 19:ää vastaan. Lähes kaikki asiantuntijat uskovat tämän Tietotiede ja tietojen analysointi ovat tärkeitä taitoja. Ne auttavat organisaatioita noudattamaan oikeita strategioita ja investoimaan vain asioihin, jotka ratkaisevat yhteiskunnallisia ongelmia.

“Tällä hetkellä käydään sotaa IT-alan parhaista digitaalisista kyvyistä”, sanoo Sharath Srinivasamurthy, organisaatioratkaisujen ja toimintatutkimuksen ICT-johtaja. Viime vuosina yritykset ovat vauhdittaneet digitaalista muutostaan ​​ja tietotekniikkateollisuus kasvaa. Tietojen analysointi ja hallinta, pilvi, automaatio, Tekoäly, koneoppiminenja siihen perustuvat toiminnot tekoäly Ja Internet Turvallisuus, Erinomaiset taidot kiinnostavat. Lisäksi teknologiat, kuten “digitaaliset kaksoset”, ovat tulleet yhä tärkeämmiksi. Teollisen vallankumouksen neljättä sukupolvea ollaan toteuttamassa eri toimialoilla ja erilaisia ​​teknologioita on määritelty. Yksi neljännen teollisen vallankumouksen keskeisistä käsitteistä on digitaalinen kaksos. Digitaalisen kaksosen filosofia on luoda digitaalinen ja hyvin läheinen digitaalinen kopio tehtaasta, sen komponenteista, järjestelmistä ja prosesseista, jotta analyysit ja päätökset voidaan tehdä tarkasti. Se kerää automaattisesti tietoja, simuloi ja poimii tietoa, ohjaa käyttäytymistä ja antaa reaaliaikaista palautetta järjestelmille. Se lisää sovelluskehitystaitojen kysyntää uusilla, ketterillä ja monistetuilla alustoilla.

Verkko- ja langattomat tekniikat

“Vuoteen 2023 mennessä paikallisiin verkkoihin kytkettyjen laitteiden määrä on yli kolme kertaa maailmanlaajuinen”, sanoo Cisco. Suuntaus kohti langattomia toimistoja ja mobiilisovellusten lisääntyvä kehitys, joiden avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa verkkojen kanssa langattomien mekanismien avulla, luovat tuottoisia markkinoita alan ammattilaisille. Tulevina vuosina tärkeitä tehtäviä ovat langattoman verkon insinöörit, verkon ylläpitäjät, langallisten ja langattomien verkkojen tietoturvainsinöörit, mobiiliohjelmistojen erikoiskehittäjät ja vastaavat esimerkit. Langattoman verkon suunnittelun ammatissa menestymiseksi vahvat ongelmanratkaisu- ja ongelmanratkaisutaidot ovat välttämättömiä ja verkkotekniikan kaikki näkökohdat on oltava tietoisia. Langattomien laitteiden, standardien, protokollien ja langattoman lähiverkon (WLAN) arkkitehtuurin tuntemus voi myös olla hyödyllistä. “Tämän seurauksena näemme uudelleenkoulutusta ja osaamisen laajentamista tällä alueella.”

“Vuoteen 2022 mennessä osaamispohjainen koulutus on ainoa johtava tapa vastata DeepTech-teollisuuden kysyntään ja vastata digitaalisten osaajien pulaan”, sanoi Anand Patil, Cisco India Intian järjestelmätekniikan johtaja. Osaamisen kehittäminen on sekä työntekijöiden että työnantajien prioriteetti tulevaisuuden työpaikalla. Ollaksemme tietoisia jatkuvasti muuttuvasta digitaalisesta maisemasta, meidän on sanottava tämä Internet Turvallisuuspilvilaskenta, kopiointi, Tekoäly, koneoppiminen, data-analyysi, BlockchainJa Ohjelmistokehitys mobiililaitteisiin Laitteet ovat tärkeimpiä kehitettäviä IT-Ominaisuuksia. Yritysten lähestymistavan muuttuessa tieto- ja teknologialähtöisemmäksi ne tarvitsevat kiireesti IT-ammattilaisia. “Näin nopeasti muuttuvassa ympäristössä taitojen tyhjiö tulee ilmeiseksi.”

Ohjelmistojen ja ohjelmointien kehitys

Ohjelmistojen kehittäminen Markkinat kasvavat muita IT-ammatteja nopeammin. Töitä työpöydän ympärillä Ohjelmistokehitys Mobiililaitteisiin liittyvien työpaikkojen määrän odotetaan kasvavan 21 % vuoteen 2028 mennessä Ohjelmistokehitys 28 prosentilla. Tästä syystä ohjelmoijien työmarkkinat Työpaikkojen määrän odotetaan olevan dynaamisempaa kuin muilla tietotekniikan aloilla. Kasvua vauhdittaa tietokoneohjelmistojen ja mobiilisovellusten kasvava kysyntä. Tästä kysynnästä huolimatta vain harvoilla yrityksillä on merkittävää matkapuhelintarjontaa Kehitys Tiimien ja muiden on keskeytettävä tai ulkoistettava projektit. Python, JavaScript ja C# ovat suosituimpia kieliä ovat ohjelmoijia tällä alueella. Huomaa kuitenkin Koodaus on myös välttämätön taito verkkoinsinööreille. Verkon monimutkaisuuden kasvaessa tarve automatisoida konfigurointi- ja käyttötehtävät kasvavat. Meillä on myös DevSecOps, joka tarkoittaa kehitystä, turvallisuutta ja toimintaa. DevSecOps on lähestymistapa kulttuuriin, automaatioon ja alustasuunnitteluun, joka yhdistää tietoturvan jaettuna vastuuna koko IT-elinkaarin ajan ja on avain digitaalisten palvelujen menestykseen.

“Yritykset tarvitsevat vahvan johtajan ja kokeneita ammattilaisia ​​pitämään ne raiteilla tänä haastavana ja jatkuvasti muuttuvana aikana”, sanoo Raman Sharma, DigitalOceanin tuote- ja ohjelmamarkkinoinnin johtaja. Lähes kaikki toimialat ja toimialat palkkaavat ammattitaitoisia työntekijöitä, mutta IT-alan työllisyysaste on muita toimialoja korkeampi ja trendin odotetaan jatkuvan. Lisäksi olisi panostettava entistä enemmän innovaatiota, tiedettä ja teknologiaa painottavien opetussuunnitelmien nykyaikaistamiseen ja kehittämiseen. Perinteisesti se sisältää koodauksen, ominaisuuksien rakentamisen ja yhteistyön teknisissä ryhmissä olevien osaavien ihmisten kanssa ohjelmistojen käyttöönottamiseksi ja käyttämiseksi eri infrastruktuureissa, mutta uusi teknologioiden aalto, kuten palvelimettomat työkalut, on tuonut ohjelmistomaailmaan uuden ryhmän ammattilaisia. Tietosuunnittelijoista ja analyytikoista ei-teknologiayrittäjiin jokainen voi käyttää näitä työkaluja erilaisten ohjelmistojen luomiseen. Siksi “infrastruktuuri koodina” on yksi tärkeimmistä käsitteistä, joista tulemme kuulemaan tulevina vuosina.

Tekoäly ja koneoppiminen

Kun yritykset käyttävät yhä enemmän metadataa datalähtöisiin päätöksiin, Tekoäly ja koneoppiminen Taidot tulevat olemaan suosittuja. Tekoäly ja koneoppiminen Tunnista kuviot ja prosessit, joita ihmiset eivät voi nähdä tai käsitellä perinteisillä menetelmillä. Käyttöönoton päätarkoitus on tekoälypohjainen Ratkaisut sisältävät koneiden tai järjestelmien toiminnan ilman kiinteää koodausta. Koska lähes kaikissa yrityksissä työskentelee nyt etätyötä, näiden kahden teknologian merkitys kasvaa. Tekoäly Ja koneoppiminen voi parantaa päätepisteiden turvallisuutta ja suojata tietoja ja laitteita, jotka on kytketty yritysverkkoon. Keinotekoisia niiden valtavan kapasiteetin vuoksi Älykkyys ja koneoppiminen Ei ole yllättävää, että ne ovat valtavan voimansa vuoksi yksi suosituimmista taidoista työnantajien ja työntekijöiden keskuudessa. Ammattilaiset, joilla on syvällinen tietämys tietotieteestä, Tilastoilla, tietojenkäsittelyllä ja ohjelmistokehityksellä ei tule olemaan ongelmia löytää työtä jatkossa.

“Nykyään teknologian käyttö ei ole enää valinta vaan välttämättömyys, ja erityisten IT-taitojen kysyntä kasvaa päivä päivältä”, sanoi Abhijit Shanbhag, Graymaticsin toimitusjohtaja. Tekniikat, kuten automaatio, tekoäly, tietojen analysointi, ja Internet of Things auttavat johtajia, organisaatioita, logistiikka- ja kuljetustiimejä pitämään keräyksen Suorituskyvyn hallinnassaan ja käyttävät älykkäitä teknologioita tavaroiden tai palveluiden tilan seuraamiseen. Se on IT-ammattilaisille loistava tilaisuus hioa taitojaan pilvessä. tekoäly, tietojen analysointi, ja videon käsittelyyn. Kyky luoda uusia algoritmeja ja Tekoälyratkaisut”Erilaisten vaatimusten täyttämiseksi ja pilviratkaisujen joustavuuden lisäämiseksi.” Verkostoituminen tulee olemaan yksi keskeisistä taidoista CV:ssä tulevina vuosina.”

Projektinhallinta

Kun epävarmuus on laajalle levinnyt, Projektinhallinta Taidot auttavat tiimejä toimittamaan arvokasta työtä työnantajilleen. Organisaatiot kohtaavat monia haasteita hankkeidensa loppuun saattamisessa, mukaan lukien niiden toteuttaminen ajallaan ja budjetin rajoissa. Projektipäällikön tulee valmistella, viestiä ja toteuttaa hankestrategia. Asiantuntijat uskovat, että projektipäällikön teknisten taitojen lisäksi se riippuu myös siitä, miten hän reagoi muutoksiin, asettaa odotuksia, ratkaisee konflikteja ja kommunikoi yleisön kanssa.

“Ohjelmointi ja analyyttiset taidot ovat erityisen tärkeitä ensimmäisen vuoden opiskelijoille”, sanoi Dr. Dinesh Babu Jayagopi, apulaisprofessori tietotieteestä ja tiedekunnan jäsen Bangaloren yliopistossa Intiassa. Uran aloittelijat, jotka haluaisivat työskennellä sellaisena Tietotiede Yrityksen ammattitaitoisten työntekijöiden on ensin todistettava taitonsa ohjelmointi taitoja työnantajille. Siksi tehokkaan hankkeen toteuttaminen tällä alueella auttaa heitä paljon. Mitä tulee ohjelmointi Kielet, niihin liittyvä työkokemus pythonMusta, CiplusPlus-kielet ja Java on toimiva. Projektikokemus koneoppimisesta, tietoturvasta, DOPS:ista ja pilvipalveluista katsotaan eduksi. Syvä ymmärrys, joka tarjoaa edistyneen suorituskyvyn ja optimoi laskentapinon pilvessä ja reunassa, tulee välttämättömyys tulevina vuosina. Tätä nousevaa verkkotunnusta kutsutaan MLOpsiksi, ja se on saanut inspiraationsa kaatopaikoista. ”Hyvän ansioluettelon lisäksi yritykset etsivät intohimoisia ja innostuneita insinöörejä, joilla on kattavaa tietoa ja osaamista ansioluetteloinsa listaamistaan ​​projekteista.”

Kasvun ajattelutapa

Koska maailma kamppailee nopeasti selviytyäkseen koronaepidemiasta, eikä meillä vieläkään ole selkeää kuvaa tulevien vuosien tulevaisuudesta, parasta, mitä voimme tehdä, on yrittää sovittaa osaamisemme liiketoimintastrategioihin. On myös joitain pehmeitä taitoja, jotka tekevät kirjeestä ilman armoa. Esimerkiksi, Kasvun ajattelutapa, luovuusViestintätaidot, kriittinen ajattelu ja johtaminen ovat olennaisia ​​aiheita, joita meidän ei pidä vain sivuuttaa.

ProTeenin toimitusjohtaja Paridhi Khaitan sanoi: “Kaiken modernin teollisuuden tulevaisuus vaatii huipputeknologian osaajia, jotka ovat taitavia pehmeissä taidoissa. 2000-luvun taidot ovat tärkeitä tietoja, työtottumuksia ja persoonallisuuden ominaisuuksia, jotka ovat välttämättömiä hyvää työtä etsiville ammattilaisille. Näihin taitoihin keskittymällä suuret yritykset selvittävät, pystyvätkö kohteena olevat työntekijät vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiinsa. Siksi IT-ammattilaisten on keskityttävä näihin taitoihin täydentääkseen teknisiä taitojaan ja tullakseen arvokkaaksi omaisuudeksi yritykselleen. Erikoisalat, kuten monimutkainen ongelmanratkaisu, kriittinen ajattelu ja päätöksenteko, ovat välttämättömiä, koska ne auttavat ammattilaisia ​​kehittämään tehokkaita ratkaisuja erilaisiin skenaarioihin. Myös muut taidot, kuten joustavuus ja stressinsietokyky, ovat arvokkaita. “Nämä taidot ovat tärkeitä, koska ne auttavat ammattilaisia ​​mukautumaan tuleviin työtarpeisiin ja alan trendeihin.”

Diplomi

Vaikka kaikki tässä artikkelissa luetellut taidot ovat tärkeitä edistymisen kannalta epidemian jälkeisessä maailmassa, 96 % yrityksistä aikoo palkata uusia työntekijöitä, joilla on tarvittavat taidot suorittaakseen big datan analytiikkaan liittyviä töitä vuonna 2022 ja sen jälkeen. Yritysten siirtyessä kohti yhteistä työvoimaa on selvää, että osaavilla ammattilaisilla on jatkossakin keskeinen rooli kasvussa ja kestävässä kehityksessä näinä myrskyisinä aikoina.