Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitkä ovat Tinderin parhaat vinkit? Miten löydät ne?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitkä ovat Tinderin parhaat vinkit? Miten löydät ne?

Pyyhkäisemisestä on tullut synonyymi nettideittailulle Tinderin, yhden suosituimmista treffisovelluksista, ansiosta. Top Picks on yksi Tinderin tarjoamista ominaisuuksista, joka korostaa sinulle parhaat mahdolliset ottelut Sovelluksessa määrittämässäsi paikassa, jonka Tinder on valinnut.

Parhaat valinnat ovat saatavilla paitsi maksullisille myös ilmaisille treffisovelluksen käyttäjille. Kaikki käyttäjät saavat ilmaisen Top Pickin joka päivä, kun taas Tinder Gold- tai Platinum-tilaajat saavat kymmenen Top Pickiä, jotka uusitaan 24 tunnin välein. Pyyhkäise tai tykkää niistä, jos profiilit ansaitsevat tavallista enemmän huomiota.

Jos olet Tinder Gold- tai Platinum-käyttäjä, voit käyttää passisi sijaintia nähdäksesi suosituimmat valinnat ympäri maailmaa. Kuten edellä mainittiin, Top Picks -profiilit ovat lähellä sijaintiasi. Joten jos pyyhkäiset toiseen paikkaan maailmassa Pass Location -ominaisuuden avulla, suosituimmat valinnat täytetään kyseisen sijainnin profiileilla.

Jos haluat enemmän huippuvalintoja, voit ostaa lisää Tinderistä, mutta sinun on tilattava Tinder Gold tai Platinum. Kun sinusta tulee Tinder Gold- tai Platinum-käyttäjä, voit selata kymmenen suosituinta vaihtoehtoa ja ostaa sitten lisää.

Lue myös: Kuinka poistan Tinder-tilini pysyvästi?

Jos olet uusi Tinderissä etkä tiedä mistä löytää parhaita vinkkejä, seuraa alla olevia ohjeita.

Käynnistä sovellus laitteessasi ja napauta sitten Kulta tähti Vaihtoehto ylhäällä (toinen vaihtoehto vasemmalta välilehtipalkissa näytön yläreunassa).

Seuraavalta näytöltä löydät profiilit, jotka pitivät sinun Profiilistasi, ja niiden vierestä Paras valinta Välilehti Napauta sitä ja näet kaikki korostetut profiilit kohdassa “Suosituimmat”, jotka uusitaan 24 tunnin välein. Kuten kuvakaappauksesta näkyy, voit joko pitää suosituimmista käyttäjistä tai yksinkertaisesti pyyhkäisemällä heitä oikealle tai vasemmalle.

Lue myös: Kuinka luoda Tinder-tili?