Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mobiiliverkko ei ole käytettävissä: Pikakorjaus

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mobiiliverkko ei ole käytettävissä: Pikakorjaus

Matkapuhelimet ovat mahtavia, mutta ilman peittoa niistä tulee nopeasti hyödyttömiä lasilevyjä. Loppujen lopuksi laitteellasi on niin paljon, että voit kantaa mukanasi, puhumattakaan siitä, ettet voi soittaa kenellekään, jos sinulla ei ole kattavuutta.

Tässä artikkelissa käydään läpi joitakin ratkaisuja, joita voit kokeilla, jos matkapuhelinverkkosi katkeaa.

Lue myös: SIM-kortti ei toimi: 9 vianmäärityskorjausta

Puhelimen uudelleenkäynnistäminen voi ratkaista useita näennäisesti satunnaisia ​​ongelmia, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, verkko-ongelmat, joita saatat kohdata. Se yksinkertaisesti nollaa kaiken sisällä, mukaan lukien verkkosirun ja antennit, mikä antaa puhelimelle uuden alun yrittää havaita lähellä olevia signaaleja.

Poista seuraavaksi SIM-kortti Puhelimestasi ja aseta se takaisin laitteeseen. Tämän avulla voit fyysisesti tarkastaa SIM-kortin mahdollisten fyysisten vaurioiden tai naarmujen varalta metallikoskettimessa, jotka aiheuttavat ongelman.

Lentokonetilan käyttöönotto ja poistaminen käytöstä käynnistää tehokkaasti uudelleen kaikki puhelimesi verkkolaitteet, mukaan lukien Wi-Fi, Bluetooth ja tietysti verkkomoduulit. Se on kuin puhelimen pehmeä uudelleenkäynnistys ja voi auttaa ratkaisemaan tämän ongelman.

Jos poistut operaattorisi paikalliselta vyöhykkeeltä, saatat kohdata verkkovierailuasetuksia, jotka estävät puhelintasi vastaanottamasta verkkosignaaleja. Varmista, että olet joko poistanut nämä asetukset käytöstä Puhelimessasi tai käytä täysin eri SIM-korttia, kun olet ulkona.

Lue myös: Mikä on eSIM-kortti? hyödyt ja haitat

Joissakin puhelimissa on mahdollisuus ottaa SIM-kortit käyttöön tai poistaa ne käytöstä. Tarkista asetuksistasi, että SIM-korttia ei ole poistettu käytöstä.

 • Siirry puhelimesi asetuksiin ja napauta Verkko ja Internet.
 • Lyödä SIM-kortit.
 • Varmista, että molemmat SIM-paikat on aktivoitu.

Virheelliset verkkoasetukset voivat johtaa kaikenlaisiin ongelmiin, kuten SIM-korttien tunnistamatta jättämiseen tai toimintahäiriöihin. Tämä nollaa WiFi-verkkosi, Bluetooth-yhteytesi, matkapuhelinverkon ja jopa VPN-asetukset.

Tutustu yksityiskohtaiseen verkkoasetusten palautusoppaaseemme tästä.

Avaa puhelimesi asetukset ja noudata alla olevia ohjeita.

Miksi Jio Sim ei toimi? 7 korjausta | Rehellinen. TekniikkaMiksi Jio Sim ei toimi? 7 korjausta | Rehellinen. Tekniikka
 • Siirry puhelimesi asetuksiin ja napauta Verkko ja Internet.
 • Napauta SIM-korttia, joka aiheuttaa ongelmia.
 • Lyödä Progressiivinen.
SIM-kortti ei toimi: 9 korjausta | Rehellinen. TekniikkaSIM-kortti ei toimi: 9 korjausta | Rehellinen. Tekniikka
 • Lyödä Ensisijainen verkkotyyppi. Varmista, että suositeltu verkkotyyppi on valittuna.
 • Varmista myös, että Valitse verkko automaattisesti Vaihto on aktivoitu.

Tämä on Android-spesifinen menetelmä, ja sinun on käynnistettävä puhelimen käynnistyslatain. Toimi näin.

Katkaise puhelimesta virta ja paina virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta noin 15 sekunnin ajan päästäksesi käynnistyslataukseen. Jos tämä ei auta, tarkista puhelimesi ohjekirja tai yksinkertainen Google-haku. Kun olet kirjautunut sisään, sinun pitäisi nähdä vaihtoehto puhelimen välimuistin tyhjentämiseksi. Jos teet niin, puhelimen pitäisi toimia hyvin uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Jos et näe tällaista vaihtoehtoa, kokeile muita tässä lueteltuja menetelmiä.

Lue myös: Kuinka lukin Airtel-SIM-korttini?