Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Movano Health esittelee Evien: älykäs sormuksen, joka on suunniteltu erityisesti naisille

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Movano Health esittelee Evie: älykäs sormus, joka on suunniteltu erityisesti naisille

Movano Health esitteli tänään uuden älysormuksensa. Evie, lääketieteellisen luokan älysormus, joka on suunniteltu erityisesti naisille, julkistetaan CES2023:n aikana.

Yhtiö aikoo hakea FDA:n hyväksyntää Evielle, mikä tekee siitä ensimmäisen kuluttajille puettavan laitteen, joka on myös lääketieteellinen laite.

Aiheeseen liittyvää luettavaa:

Movano Evie Smart Ringin tärkeimmät ominaisuudet

Ominaisuuksien osalta uudessa älyrenkaassa on seuraavat Ominaisuudet:

  1. Kliinisen asteen SpO2 (veren hapen seuranta).
  2. Sydämen terveysparametreja ovat leposyke, HRV, hengitystiheys ja paljon muuta.
  3. Ihon lämpötilan vaihtelu.
  4. Kuukautisten ja ovulaation seuranta sekä kuukautisoireiden seuranta.
  5. Aktiivisuuden seuranta, mukaan lukien askeleet, aktiiviset minuutit ja poltetut kalorit.
  6. Mielialan seuranta.
  7. Unen seuranta, mukaan lukien univaiheen tiedot.

Näiden lukuisten mittareiden lisäksi Evien tavoitteena on muuttaa biometriset tiedot käyttökelpoisiksi oivalluksiksi, jotka voivat auttaa Naiset muuttavat elämäntapaansa ja antaa heille mahdollisuuden olla aktiivisempia vähentämään kroonisten sairauksien riskejä.

Movano sanoo: Evie käyttää lääketieteellisiä syke- ja SpO2-tietoja tunnistaakseen unen laadun ja kuukautiskierron trendit, jotta hän voi ymmärtää kehonsa luonnollisen lähtötilan ja oppia ajan myötä, kuinka hän tuntee olonsa parhaaksi. Koska onnistunut päivä näyttää jokaiselle naiselle erilaiselta, ratkaisu painottaa yhtä paljon lepoa kuin Aktiivisuutta ja rohkaisee naisia ​​asettamaan fyysisiä ja henkisiä tavoitteita.”

“Yhdistämme biometriset tiedot ja lääketieteellisen tason näkemykset käteväksi ja nykyaikaiseksi puettavaksi laitteeksi, joka antaa naiset ottamaan vastuun ainutlaatuisesta terveysmatkastaan”, sanoi Dr. John Mastrototaro, Movano Healthin toimitusjohtaja.

Se on valmistettu kiillotetusta alumiinista ja sitä on saatavana kolmella eri viimeistelyllä.

Uuden älysormuksen odotetaan maksavan alle 300 dollaria ilman ylimääräisiä kuukausimaksuja, ja se tulee saataville vuonna 2023.

Pysy kanavalla!