Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Musiikin tekemiseen tarkoitettujen ohjelmistojen esittely (7 suosituinta ja ilmainen lataus)

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Johdatus musiikin tekemiseen tarkoitettuun ohjelmistoon (7 suosituinta ja ilmainen lataus)

Musiikin parissa työskentely tunnetaan korkean tason ammattina ja musiikin ystävät yrittävät parhaansa saavuttaakseen suosikkiasemansa tällä alalla.

Nykyään pienikin tietomäärä voi riittää musiikin ammattiin pääsemiseen. Nyt on kaikkien aika tehdä työnsä musiikinopettajien ja luennoitsijoiden valvonnassa, sillä Digitaalisten äänityöasemien avulla kaikesta on tullut helpompaa ja helpompaa (DAW).

Nämä digitaaliset äänityöpajat tekevät kaikesta niin helppoa musiikintekijöille, että jopa aloittelijat voivat käyttää niitä parhaan mahdollisen tuottamiseen. Markkinoilla on monia ohjelmistoja ja ohjelmia musiikin tekemiseen ja niiden määrä kasvaa joka päivä. Jokaisella näistä ohjelmista on omat ainutlaatuiset ominaisuudet ja ominaisuudet, ja jos haaveilee musiikin tekemisestä, hänen on ensin tutustuttava täysin tämän ohjelmiston ominaisuuksiin parhaan ja sopivimman vaihtoehdon löytämiseksi. Valita.

Tästä syystä haluamme tässä artikkelissa esitellä sinulle 7 parasta ohjelmistoa musiikin tekemiseen, jotka vastaavat tarpeitasi ja huolenaiheitasi. Jokaisella näistä ohjelmistoista on erityisominaisuuksia, jotka sinun tulee lukea Huolellisesti. Lopuksi voit valita oikean ohjelmiston tästä seitsemän luettelosta. Okei, aloitetaan!

Musiikin tekemiseen tarkoitettujen ohjelmistojen esittely (7 suosituinta ja ilmainen lataus)

1-Logic Pro X -ohjelmisto (korkea pistemäärä)

Logic Pro X on yksi suosituimmista musiikintuotantoohjelmistoista. Tämä ohjelmisto on suunniteltu niin, että jopa aloittelijat voivat aloittaa musiikkisessioiden luomisen erittäin nopeasti ja välittömästi. Logic Pro -versio sopii erinomaisesti musiikin miksaamiseen, mutta Logic Pro X:n mukana tulevat lisäosat tekevät siitä nopean ja helpon ohjelmiston musiikin tekemiseen. Logic Pro X auttaa sinua oppimaan ja hallitsemaan musiikin taiteen hetkessä.

Tämä ohjelmisto on loistava ohjelma musiikin miksaamiseen, kirjoittamiseen ja tallentamiseen. Tässä ohjelmistossa julkaistu uusi työkalu on Drummer. Tämä ominaisuus on virtuaalinen soitin, jonka avulla kappaleet toistetaan automaattisesti. Näiden työkalujen lisäksi Logic Pro -ohjelmistossa on useita muita Ominaisuuksia, jotka mahdollistavat korkealaatuisen äänen tallennuksen. Tämän ohjelmiston ominaisuudet ja vaihtoehdot sopivat erittäin hyvin ammattikäyttöön.

Studio 2. kerroksessa

FI Studio on toinen suosittu musiikin tuotantoohjelmisto, jota tuhannet ammattimuusikot käyttävät musiikin tekemiseen. Jopa musiikin ystävät ja ne, jotka eivät ole erikoistuneet tälle alalle, voivat tehdä ammattimusiikkia tällä ohjelmalla. Tämän ohjelmiston laajennukset ovat erittäin helppokäyttöisiä, ja aloittelijat ja aloittelijat voivat helposti suorittaa ne.

FI Studio -ohjelmisto on saatavilla Microsoft Windowsille, macOS:lle, Fruity Editionille, Producer Editionille, Fruity Editionille, Signature Bundlelle jne. Monet aloittelijat käyttävät tätä ohjelmaa oman musiikkinsa luomiseen. Tämä ohjelmisto tarjoaa sinulle ominaisuuksia, kuten 500 kappaletta soittolistassa, 125 mikserikanavaa, rajoittamattomat soittolista-asetukset jne.

3 – Magix Acid Pro

ACID Pro 8 on myös hyvä ohjelma musiikin tekemiseen. Tämä ohjelma on täysin ajan tasalla 64-bittisellä tekniikalla varustettu ohjelmisto, jolla on erittäin yksinkertainen ja selkeä käyttöliittymä ja helppokäyttöinen. Tämän ohjelmiston mukana tulee lukuisia lisäosia ja mukautuva moniraitatallennusominaisuus helpottaa työtäsi ja varmistaa paremman laadun.

Käyttäjät voivat käyttää tätä ohjelmaa äänittääkseen, muokatakseen ja miksatakseen omaa musiikkiaan helposti ja tehokkaasti. Hyvä uutinen Acid Pron käyttäjille on, että he voivat pian odottaa VST3-tukea, joka antaa heille ilmaisen pääsyn yksittäisiin laajennuksiin.

4- Ableton Live

Ableton Live on toinen ammattimainen musiikintuotantoohjelmisto, jonka pitäisi ehdottomasti olla listallamme tänään. Kuten nimestä voi päätellä, tämä ohjelma on hyödyllinen live-esiintymisessä ja auttaa sinua säveltämisessä, miksauksessa, äänittämisessä ja sovittamisessa. DJ:t käyttävät usein tätä ohjelmistoa.

Ableton Livessä on ominaisuuksia, kuten ristihäivytys, lyöntien sovitus ja paljon muuta. Tämä ohjelma on ensimmäinen musiikkiohjelmisto, joka päihittää kappaleet automaattisesti.

Elävän musiikin esityksistä tulee erittäin hallittavia ja käteviä tämän ohjelman avulla. Sen jälkeen kun tämä ohjelmisto esiteltiin live-konseptilla, monia tietokoneohjelmia ja ohjelmistoja on kehitetty sen inspiroimana. Ammattimaiset musiikinsäveltäjät luottavat suuresti tähän ohjelmistoon, koska se tukee MPE:tä ja hyviä kompostointijärjestelmiä.

5- Cocko’s Reaper

Toinen erinomainen ohjelmisto listallamme tänään on Cockos Reaper. Tämä ohjelma on täynnä tehosteita, skriptien muokkaustyökaluja, korkealaatuista videotukea ja muita ominaisuuksia. Lisäksi Cockos Reaper tarjoaa sinulle muita ominaisuuksia, kuten ääniopastuksen ja paljon muuta MIDI monikanavatuella.

Cockos Reaperissa on kaksi paneelia, joissa on Track Control Panel (TCP) ja Mixer Control Panel (MCP). Lisäksi voit myös ladata ohjelmistoon mukautettavia teemoja ilmaiseksi.

Cockos Reaper -ohjelmassa on VST ja Direct. Ohjelmistossa on myös vaihtoehtoja, kuten pysäytys ja renderöinti, Input FX audiotuloille ja MIDI:ille, monitorin FX-lähtö, kelluvat MIDI-editorit, välilehdet, ripple-editointitila ja paljon muuta.

6- Garageband

Tämä musiikin tekemiseen tarkoitettu ohjelmisto on erityisen suosittu aloittelijoiden ja aloittelijoiden keskuudessa. Jos haluat tehdä kappaleen, mutta sinulla ei ole paljoakaan tietämystä alalta, voit saada mitä haluat Garagebandilla. Musiikin tallentaminen tällä ohjelmistolla on kätevää ja helppoa, mikä tekee työskentelystä miellyttävää.

Jos haluat oppia kitaran tai pianon soittamista, voit käyttää tämän ohjelman opetusohjelmia. Voit myös käyttää Smart Controls -ominaisuutta ohjataksesi ja hallitaksesi painikkeita, liukusäätimiä ja muita ohjelmiston elementtejä. Tämä ohjelmisto on ilmainen musiikkiohjelma, mutta kiinnostuneet muusikot voivat ostaa lisäosia ja tehosteita parantaakseen työnsä laatua.

7- PreSonus Studio One

Viimeinen mutta ei vähäisimpänä tärkeä ohjelmisto listallamme tänään on PreSonus Studio One. Tämä ohjelma on yksi suosituimmista ja parhaista ohjelmistoista kappaleiden luomiseen. Jos haluat kokea uusia ominaisuuksia musiikin tekemisen aikana, PreSonus Studio One on paras valinta. Tämän ohjelmiston työnkulkuprosessi on erittäin rakentava, joten ihmiset, jotka haluavat tehdä paljon musiikkia, pitävät varmasti tästä ohjelmasta.

Diplomi

Tämän päivän artikkelissa esiteltiin 7 parasta ohjelmistoa melodioiden luomiseen. Jos olet tehnyt päätöksen ja päättänyt ryhtyä säveltäjäksi tai haluat työskennellä tällä alalla muun työsi ohella, voit käyttää tätä ohjelmistoa. Esitetyt ohjelmat kattavat laajan valikoiman makuja, tunnelmia ja mieltymyksiä.

Aloittelijoista ammattilaisiin kaikki käyttäjät voivat luoda kauniita ja miellyttäviä melodisia kappaleita käyttämällä tätä ohjelmistoa. Tutustu tähän luetteloon ja tutki kunkin ohjelmiston eri ominaisuuksia löytääksesi ihanteellisen vaihtoehdon. Varmista, ettet lähde tyhjin käsin!