Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Muunna PDF PowerPointiksi vääristämättä tekstiä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Muunna PDF-tiedosto PowerPointiksi vääristämättä tekstiä

PDF-tiedostoja pidetään yhtenä yleisimmin käytetyistä tiedostomuodoista maailmanlaajuisesti. Tämän tiedoston muuntaminen PowerPointiksi on kuitenkin vaikeaa. Jos aiot muuntaa opetus-PDF-tiedoston PowerPointiksi, sinun tulee tietää, että se ei ole mahdotonta. Esittelemme sinut muuttamaan PDF-tiedostoja PowerPoint- ja PDF-tiedostoiksi. Pysy kanssamme.

Tämän artikkelin on kirjoittanut Mustafa Rasajgar 31. huhtikuuta 2019, ja Mustafa Asgari on päivittänyt sen 22. joulukuuta 1401.

Muunna PDF-tiedosto PowerPointiksi

PDF-tiedoston muuntamiseen PowerPointiin on useita helppoja tapoja. Näytämme sinulle parhaat tässä artikkelissa. Pysy Zoomitin kanssa tämän artikkelin loppuun asti, jotta opit tuntemaan hänet.

Muunna PDF PowerPointiksi verkossa Smallpdf:llä

Pienellä verkkohakulla voit löytää täydelliset työkalut PDF-tiedostojen muuntamiseen PPT-muotoon helposti. Esittelemme kuitenkin Smallpdf-työkalun. Suoritetuissa testeissä tämän verkkotyökalun suorituskyky muuntaessaan PDF-tiedostomuotoa PowerPointiin oli erinomainen. Tämä ohjelma tarjoaa muita tärkeitä ja arvokkaita etuja.

Tämä työkalu on täysin verkkopohjainen, eikä sitä tarvitse asentaa järjestelmään. Ensinnäkin sen käyttö on ilmaista, eikä mitään tiedostojasi tallenneta sen palvelimille. Jos kuitenkin haluat ladata haluamasi tiedoston uudelleen, sinun ei tarvitse huolehtia. Tiedostot pysyvät palvelimilla vain tunnin.

 • Aloita tiedoston muuntaminen siirtymällä Smallpdf-verkkosivustolle.
 • Valitse “Kaikki työkalut” -vaihtoehto sivun yläreunan palkista ja napsauta sitten “Muunna PDF-tiedostosta” -vaihtoehtoa valitaksesi lopuksi “PDF to PPT” -vaihtoehdon ja aloittaa tiedoston muuntaminen.
 • Nyt näet keltaisen laatikon. On kolme tapaa lisätä tiedostot, joiden muotoa haluat muuttaa, ja voit käyttää yhtä tapaa lisätä tiedostoja.

Huomautus: Jos aiot lisätä tiedoston Google Drivesta tai DropBoxista, sinun on myönnettävä tarvittava lupa SmallPDF-käyttöön. Jos et halua tehdä tätä, lataa haluamasi PDF tietokoneellesi ja lataa se sitten verkkosovellukseen.

 • Kun olet valinnut ladattavan tiedoston, tiedostomuodon muuntaminen alkaa. Aika, jonka joudut odottamaan PDF-tiedoston lataamista, riippuu alkuperäisen tiedoston koosta.
 • Kun lataus on valmis, tiedoston muuntaminen alkaa. Kesto riippuu PDF-tiedoston koosta.

Muunna PDF PowerPointiksi SmallPDF:llä – 3

 • Lopulta näet tulossivun. Voit ladata uuden PowerPoint-tiedoston suoraan tietokoneellesi ja tallentaa sen Google Driveen ja DropBoxiin.

Jos haluat muuntaa toisen tiedoston, napsauta Käynnistä uudelleen.

Muunna PDF-tiedosto PowerPointiksi verkossa PDF-muunnin

Jos et jostain syystä voi työskennellä SmallPDF:n kanssa, on olemassa toinen vaihtoehto, joka voi tarjota sinulle useita työkaluja. PDF-muunnin on verkkopohjainen työkalu, joka voi tehdä muutoksia PDF-tiedostoosi, muun muassa muuntaa sen PowerPointiksi.

Alla opit muuttamaan PDF-tiedostoja PowerPointiin PDF-muuntimen avulla. Voit tehdä tämän Noudattamalla alla olevia ohjeita.

 • Siirry ensin Pdfconverter-verkkosivustolle. Ensimmäisellä sivulla esitetään erilaisia ​​vaihtoehtoja, joista jokainen mahdollistaa tiedostojen muuttamisen. Voit mainita PDF-muunnoksen Excel-, Word- ja PowerPoint-tiedostoiksi.

PDF-tiedostojen muuntamiseen eri muotoihin tarkoitetun verkkosivuston kotisivu

 • Napsauta PDF to PowerPoint -vaihtoehtoa avataksesi uuden sivun.
 • Tällä sivulla voit syöttää haluamasi PDF-tiedoston. Jopa Google Driven ja Dropboxin tiedostoja voidaan käyttää.

Valitse tiedosto, joka muunnetaan PPT-muotoon

 • Kun olet tallentanut tiedoston määritettyyn paikkaan, sinun tarvitsee vain odottaa, että PDF-tiedostosi muunnetaan PowerPointiksi.

PDF-tiedoston muuntaminen PowerPointiksi

 • Lopuksi voit ladata ja tallentaa sen.

PDF-tiedostosi on muunnettu PowerPointiksi ilman ongelmia.

Wondershare PDFelement ohjelmisto

Saatat ihmetellä, mikä ohjelma voi muuntaa PDF-tiedoston PowerPointiksi. Edellisessä osassa mainittiin SmallPDF, joka oli verkkopohjainen; Mutta tämä on uusi ohjelma erinomaisilla ominaisuuksilla. iLovePDF ja Adobe Pro DC ovat tunnettuja työkaluja PDF-tiedostojen muuntamiseen PPT-tiedostoiksi.

Jos valitset näiden kahden sovelluksen välillä, Acrobat Pro DC on hyvä valinta. Mutta sinun on maksettava 15 dollaria kuukaudessa käyttääksesi sitä. Jos etsit halvempaa vaihtoehtoa, Wondershare PDFelement voi olla hyvä valinta. Tämän työkalun käyttäminen edellyttää 60 dollarin maksamista, mutta sinun tarvitsee maksaa vain kerran käyttääksesi sitä pysyvästi. Huomaa, että kokeilujakso on edelleen käytettävissä, jotta voit analysoida Ominaisuuksia hyvin.

Wondershare PDFelement

 • Jos haluat muuntaa PDF-tiedoston PPT-muotoon, suorita ohjelma ja avaa alkuperäinen tiedosto.
 • Napsauta sitten pääsivun välilehteä ja valitse oikealta puolelta “Muille”. Tallennetun keskustelun teksti näytetään.
 • Valitse PPT-tiedosto avattavasta Tiedostotyyppi-valikosta ja napauta Tallenna.

Tiedostomuodon muuntaminen voi kestää jonkin aikaa koon mukaan.

Muunna PDF-tiedosto PowerPointiksi Androidissa

Nyt kun olemme oppineet muuttamaan PDF-tiedostoja PowerPointiin tietokoneen ja verkkosivuston avulla, on parempi turvautua Android-sovelluksiin, jotka auttavat meitä tässä.

Apowersoft PDF-muunnin

Kuvakaappauksia PDF-Word-muunninsovellusympäristöstä

Yksi sovelluksista, joilla voit muuntaa PDF-tiedostoja PPT-muotoon Android-laitteilla, on Apowersoft PDF Converter. Tämä PDF-muunnin tukee useita muotoja, mukaan lukien PPT, Excel ja Word.

Apowersoft PDF Converterilla on erittäin kaunis ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka tekee siitä helppokäyttöisen kaikille. Lisäksi käytön aikana ei näytetä mainoksia. Lisäksi mainitussa ohjelmassa on mahdollista myös muuntaa tiedostoja ryhmissä ja käyttäjä voi muuntaa useita tiedostoja samanaikaisesti.

Tietenkin on huomattava, että tällä sovelluksella on sovelluksen sisäisiä ostoksia.

Vahvistaa

 • Tarjoaa monia ominaisuuksia
 • Mahdollisuus muuntaa tiedostoja eri muotoihin

heikkouksia

 • Sovelluksen sisäiset ostokset lisäominaisuuksien käyttämiseksi

PDF Converter Pro

Kuvakaappauksia PDF-Word-muunninsovellusympäristöstä

PDF Converter Pro on toinen ohjelma tällä alalla, jolla on tehokkaita ominaisuuksia. Ohjelma tukee PDF-tiedostojen muuntamista eri muotoihin, mukaan lukien PPT.

Vahvistaa

 • Mahdollisuus muuntaa PDF-tiedostoja eri muotoihin ja päinvastoin
 • Se voi esikatsella ja luoda varmuuskopion

heikkouksia

 • Maksuvelvollisuus toistuvan työn jälkeen

PDF-muunnin

Vaiheet PDF-tiedoston muuntamiseksi Wordiksi Android-sovelluksessa

PDF Converter on monipuolinen ohjelma, joka muuntaa PDF-tiedostoja yli 20 muotoon. Se voi skannata asiakirjoja (vain tuetut kielet) ja muuntaa ne tekstiksi tarkasti.

Vahvistaa

 • Ei tiedostokokorajoitusta
 • Muunna suurella nopeudella ja tarkkuudella
 • Tuki erilaisille tiedostomuodoille
 • Mahdollisuus lisätä tiedostoja OneDrivesta, Google Drivesta ja DropBoxista

heikkouksia

LightPDF

Lopuksi, koska useimmat sovellukset PDF-tiedoston muuntamiseksi PowerPointiin Androidissa ovat joko maksullisia tai eivät tarjoa vaadittua laatua, esittelemme myös verkkovaihtoehdon.

LightPDF tunnetaan PDF-tiedostojen muuntamisesta ja muokkaamisesta verkossa. Mainitun sovelluksen avulla käyttäjät voivat muuntaa PDF-tiedostoja mihin tahansa muotoon, mukaan lukien PPT. Tätä ilmaista sovellusta voi käyttää myös Android-laitteellasi.

Lisäksi LightPDF on yhteensopiva suosituimpien selainten, kuten Chromen ja Operan, kanssa. Sen käyttäminen ei vaadi edes rekisteröitymistä. Tämän sovelluksen avulla voit helposti muuntaa tiedostosi. Vaikka LightPDF on ilmainen, se takaa, että tiedostosi ovat turvassa.

Muunna PowerPoint-tiedostot PDF-muotoon

Edellisessä osiossa tutustuit tapaan muuntaa PDF-tiedosto PowerPointiksi; Ei ole kuitenkaan haittaa perehtyä PowerPoint-tiedoston muuntamiseen PDF-muotoon. Voit selvittää, miten tämä tehdään alta.

 • Voit tehdä tämän avaamalla PPT-tiedostosi ja napsauttamalla sitten “Tiedosto” -vaihtoehtoa sivun vasemmassa yläkulmassa. Tässä vaiheessa sinun on valittava “Vie” -vaihtoehto syöttääksesi asetukset.

Muunna PowerPoint-tiedostot PDF-muotoon

 • Täältä siirryt “Luo PDF/XPS-dokumentti” -osioon ja sinun on valittava “Luo PDF/XPS” -vaihtoehto.

Muunna PowerPoint-tiedosto PDF-muotoon – 1

 • Uusi ikkuna tulee näkyviin ja sinun on valittava sijainti, johon haluat tallentaa tiedoston. Ikkunan oikealla puolella kaksi vaihtoehtoa kiinnittävät todennäköisesti huomiosi. “Tiedostotyyppi”-kentässä näet PDF-muodon nimen.
  • Oletus: Tämä vaihtoehto tallentaa lopullisen tiedostosi vaikuttavalla laadulla. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen, jos haluat julkaista sen verkossa tai tarvitset tulosteen.
  • Minimikoko: Jos valitset tämän vaihtoehdon, haluttu tiedosto on heikompilaatuinen. Se on myös erittäin sopiva vaihtoehto online-valintaan. Lopullisen tiedoston vastaanottaminen pienessä koossa voi myös olla ihanteellinen verkkotoimitukseen.

Muunna PowerPoint-tiedosto PDF-muotoon – 2

 • Lopuksi voit nopeasti saada haluamasi tiedoston määritettyyn paikkaan napsauttamalla Julkaise-vaihtoehtoa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Lopuksi käsittelimme usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastasimme joihinkin niistä.

Onko mahdollista muuntaa PDF-tiedostoja PowerPointiin verkossa?

Joo. Artikkelin alussa esiteltyjen verkkosivustojen avulla voit muuntaa PDF-tiedostosi helposti PowerPointiksi hetkessä.

Voinko muuntaa PDF-tiedoston PowerPointiksi ilmaiseksi?

Joo. Useat verkkosivustot ja ohjelmistot tarjoavat sinulle ilmaisia ​​työkaluja tähän työhön. Tässä artikkelissa olemme maininneet joitain esimerkkejä tästä.

Diplomi

PDF- ja PowerPoint-tiedostot ovat välttämättömiä eri aloilla, erityisesti koulutuksessa. Näiden kahden tiedoston muuntaminen toisikseen voi olla yksi käyttäjien vaatimuksista ja se on helppo tehdä mainituilla vaiheilla.

Tekniikka on kehittynyt valtavasti. Vaikka PDF-tiedostojen muokkaaminen oli aiemmin monimutkaista, voit nykyään muuntaa ne helposti PowerPointiin, Wordiin ja moniin muihin muotoihin lukuisten ohjelmistojen ja verkkotyökalujen kehityksen ansiosta.

Sisällysluettelo