Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Naapurini Liisa -peli – Johdanto, arvostelu ja koulutus

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Naapurini Liisa -peli – Johdanto, arvostelu ja koulutus

Peli- ja uhkapeliteollisuus on yksi maailman suurimmista, kun taas lohkoketju on yksi nopeimmin kasvavista teknologiasektoreista. Molemmat ovat arvoltaan miljardeja dollareita ja ovat osoittaneet nopeaa innovaatiota ja kehitystä, mutta entä jos yhdistäisimme nämä kaksi? Blockchain-pelit ovat ehkä yksi parhaista tavoista tuoda lohkoketju valtavirtaan ja ihmisten ulottuville, ja My Neighbor Alice on yksi projekteista, jotka voisivat tehdä juuri sen.

Aina suositusta Atrium CryptoKitties -pohjaisesta lohkoketjupelistä kymmeniin sitä seuranneisiin peleihin, lohkoketjupelit voivat lisätä tietoisuutta ja omaksumista digitaalisista resursseista. My Neighbor Liisa voisi olla sama peli, joka voi tehdä digitaalisista valuutoista suosittuja suuren yleisön ja eri ikäryhmien keskuudessa.

Pidätkö naapuristani Alicesta, mutta et tiedä mistä se johtuu tai mistä aloittaa? Ei huolia. Tämän artikkelin tarkoituksena on opettaa sinulle kaikki, mitä sinun tulee tietää tästä projektista, ja valmistaa sinut käyttäjäystävällisimpään kaupankäyntikokemukseen digitaalisilla valuuttamarkkinoilla.

Tämän artikkelin suositeltu lukeminen: NFT-pelit

Mitä naapurini Alice pelaa?

My Neighbor Alice on lohkoketjupeli, joka perustuu Lahfin “FarmVille”- ja “Animal Crossing” -konseptiin, jonka avulla käyttäjät voivat omistaa ja hallita NFT-tunnuksia. Kerätä. “My Neighbor Alice” -projektin päätavoitteena on houkutella laaja yleisö digitaalisen valuutan omistajista, blockchain-harrastajista ja pelaajista.

Naapurini Alicella on myös hajautettuja rahoituselementtejä, mikä tekee siitä merkityksellisemmän ja lupaavamman hankkeen, jolla edistetään ALICEn Digitaalisten valuuttojen ja rahakkeiden julkista käyttöönottoa. “My Neighbor Alice” on hajautettu blockchain-pohjainen peli, jossa on tehokas ja kiehtova tarina, jonka avulla käyttäjät voivat muuttaa maailmansa oudoksi ja kiehtovaksi maailmaksi.

Kuka tahansa voi pelata My Neighbor Alice’s -peliä ja tässä pelissä muokata ja rakentaa saariaan ostamalla virtuaalisen juonen ja käyttämällä luomuksiaan Alicen maailmassa. Tämän järjestelmän painopiste on sen toiminnallinen merkki ALICE. ALICE-tunnusta käytetään päämaksutapana tässä verkossa. My Neighbor Alice -sovelluksen avulla pelaajat voivat luoda koko maailman Alice-maailmassa pienestä maapalasta. Kaikki pelin sisäiset omaisuuserät edustavat NFT:t, ja ne voivat myydä tai käyttää niitä. Näiden NFT-pelien hinta riippuu pelin sisäisten varojen niukkuudesta.

Kuinka “Naapurini Liisa” toimii?

“My Neighbor Alice” on moninpeli tai moninpeli lohkoketjupeli, jonka avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien ja pelaajien kanssa ja viime kädessä edistää yleistä Pelikokemusta. Tämä peli on avoimen maailman peli, mikä tarkoittaa, että pelaajat voivat loputtomasti tutkia Alicen maailmaa ja muokata avatarejaan.

Liisa maailma koostuu monista saarista, jotka on jaettu maan osiin. Nämä kentät on tallennettu NFT-muodossa, jotta käyttäjät voivat ostaa ja myydä niitä. He voivat myös muokata pelin sisäisiä resurssejaan, luoda uuden korjaustiedoston, muokata taustojaan tai lisätä suosikkikoristeitaan. Tässä pelissä on ainutlaatuinen tarinankerronta, joten käyttäjät voivat työskennellä sen parissa suorittaakseen erilaisia ​​tehtäviä ja edetäkseen pelissä.

Pelaajien ostamien maa-alueiden tarjonta on rajallinen, joten NFT:n arvoa muutetaan jonkin verran. NFT:n hinta ja arvo Alicen maailmassa määräytyy myös niiden edustavan omaisuuden harvinaisuuden ja niukkuuden perusteella. Käyttäjät voivat myös luoda omaisuuttaan ja määrittää tarjouksen määrän. Pelaajat pääsevät peliin Steam-alustalla. Suuri julkinen julkaisu on suunniteltu tammikuulle 2022, jolloin ALICE-merkkien hinta saattaa nousta. Peli on ilmainen, mutta käyttäjien on maksettava transaktiomaksu ostaessaan ja myyessään NFT:itä.

Pelaamisen ja pelaamisen lisäksi käyttäjät voivat myös käyttää lainausjärjestelmää ja lainata erilaisia ​​NFT:itä. Tämän järjestelmän lainanantajat voivat ansaita korkoa tarjoamiensa lainojen perusteella, mikä jättää sinulle ylimääräistä rahaa Alicen maailmaan!

Pelin ominaisuudet: Naapurini Alice

My Neighbor Alice keskittyy kahteen eri väestöryhmään, pelaajiin ja DeFi-harrastajiin, mikä tekee siitä ainutlaatuisen projektin pelin sovellusten suhteen. “My Neighbor Liisa” tekee ainutlaatuisen sen teknologian, jolla luodaan ekosysteemi, joka tarjoaa avoimen, taloudellisen pelin, joka perustuu NFT-lainaukseen.

“My Neighbor Liisa” -pelin lainausjärjestelmä on luotettava ja perustuu älykkäisiin sopimuksiin, joilla järjestelmä varmistaa, että lainanantajat maksavat NFT-lainansa aina palautuksella. Pelin ainutlaatuinen elementti on luultavasti tämä lohkoketju- ja DeFi-pohjaisten pelien yhdistelmä, sillä tämän pelin avulla käyttäjät voivat seurustella ja pelata muiden pelaajien kanssa, panostaa ALICE-tokeneita ja palkita NFT-pelejä voittoa tavoittelemalla!

Vuokraa peli My Neighbor Alice

Naapurini Liisa Peli Kuten jo mainittiin, on olemassa myös kotimainen talous, joka perustuu luottoon ja luottoon. Pelaajat voivat lainata NFT-korttiaan tai lainata niitä muilta tiettyyn korkoon. Naapurini Alice käyttää älykkäitä sopimuksia varmistaakseen, että lainanantajat saavat aina rahakkeet takaisin, mikä tekee siitä täysin luotettavan järjestelmän.

Pelaajat voivat myös ostaa tai myydä ALICE NFT:ään ja tokenejaan suoraan pelin sisäisten markkinoiden tai muiden ulkomaisten NFT-markkinoiden kautta erilaisilla lohkoketjuilla, kuten “Treasureland”.

Naapurini Liisa esittelee myös ainutlaatuisen ominaisuuden lukitsemalla osan kunkin NFT:n ostohinnasta kyseiseen NFT:hen liittyvälle erityiselle tilille. Esimerkiksi henkilö voi ostaa NFT:n hintaan 1 atrium. Tässä tapauksessa 10% siitä lukitaan liittyvän NFT:n tilille, joka voidaan myöhemmin palauttaa poltettaessa.

Tämä luontainen arvo varmistaa, että NFT:llä on aina vähimmäisarvo ja kiinteä hinta, jolloin niitä voidaan käyttää myös vakuuksina DeFi-lainausohjelmissa.

Pysy pelissä Naapurini Alice

Käyttäjät voivat panostaa tokeneihinsa ansaitakseen enemmän voittoa. “MNA”-projektin tavoitteena oli tarjota korkein voitto pelin alkuaikoina, mikä vähentää vähitellen tätä voittoa tai palaa, kun lisäominaisuuksia julkaistaan ​​ja peli kypsyy.

Mikä on ALICE-tunnus?

“ALICE” Pelin “My Neighbor” päähenkilö on Alice, joka tarjoaa sinulle seuraavat ominaisuudet ja kyvyt:

  1. Ole osa peliä!
  2. Tarvitset sitä ostaaksesi omaisuutta, saaria ja kosmetiikkaa avatarillesi.
  3. Tule mukaan pelialan yhteiskuntaneuvostoon! Tämän tunnuksen avulla pääset mukaan Alicen hajautettuun hallintaprosessiin, jolloin voit vaikuttaa tulojen jakamiseen ja pelien kehittämiseen. On huomattava, että tämä rooli on näytettävä. Peli perustuu mainejärjestelmään, joka tarkistaa, oletko hyvä omistaja kasvattaen voittoja vai et.
  4. Tee voittoa tuottoviljelyllä. Kun luot käteistä tietyissä pooleissa, voit saada lisää tokeneita kannustimena ja palkkiona.

Kun osallistut erilaisiin pelin sisäisiin tapahtumiin, kuten turnauksiin, saat myös tämän merkin palkkioksi toiminnastasi. Toisaalta tämä token on hyödyllinen myös, jos ansaitset voittoa vuokraamalla saariasi muille pelaajille tai jos ostat ja myyt kiinteistöjä pelimaailmassa.

Alla olevassa kuvassa näet ALISEN rahatalouden ja naapurini Alicen projektin tiekartan:

ALICE-merkki

ALICE merkkihinta

ALICE-tunnuksen hinta vaihtelee jatkuvasti ja on usein alttiina hintamuutoksille, mikä johtuu pääasiassa digitaalisten valuuttamarkkinoiden tavanomaisista vaihteluista. ALISEN hinta voi nousta tai laskea suhteellisen lyhyessä ajassa riippuen erilaisista tekijöistä, trendin muutoksista ja muista ulkoisista tekijöistä. Näet ALICE-tunnuksen hinnan tämän artikkelin alussa.

Perinteisten tekijöiden, kuten markkinatunnelman, digitaalisten valuuttojen virtauksen pörsseissä ja taloudessa yleensä, lisäksi ALICE-hintoihin vaikuttavat myös pelin sisäisten sovellusten kysyntä ja “My Neighbor Lilicen” suosio.

ALICE-tunnuksen nykyinen hinta on noin 10 dollaria kirjoittamishetkellä. Sen 24 tunnin kaupankäyntivolyymi on 140 miljoonaa dollaria. ALICE on tällä hetkellä 162. sijalla kaikkien digitaalisten valuuttojen joukossa 300 miljoonan dollarin markkina-arvolla. Suunniteltu tarjonta on 30 600 000 yksikköä ja enimmäismäärä 100 000 000 tokenia.

Sisällysluettelo