Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Näetkö kuka on katsonut profiiliasi Instagramissa?

Huomaa: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Näetkö, kuka katseli profiiliasi Instagramissa?

Instagram on tällä hetkellä yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista maailmassa. Siinä on useita Ominaisuuksia, jotka houkuttelevat jatkuvasti uusia käyttäjiä ja säilyttävät vanhoja tuntikausia.

Jos olet innokas Instagrammer, kysymys siitä, näetkö profiilissasi vierailevia ihmisiä, on luultavasti käynyt mielessäsi. Lopuksi alusta tarjoaa yritystilien seurantaa ja analytiikkaa.

Jos sinulla on brändisivua tai omaa yritysprofiiliasi, on ymmärrettävä kysymys, jos haluat tietää, kuka vierailee profiilissasi.

Tässä artikkelissa tarkastelemme, näetkö, kuka vierailee profiilissasi Instagramissa, onko olemassa kolmannen osapuolen vaihtoehtoja ja mahdollisia kiertotapoja.

Lue myös: Kuinka korjata Instagram, joka ei lähetä valokuvia?

Olen pahoillani tuottamasta sinulle pettymyksen, mutta ei, et voi.

Tällä hetkellä Instagram ei tarjoa tapaa kertoa sinulle profiilissasi vierailleiden ihmisten nimiä. Jos sinulla on yritystili, näet parhaimmillaan kuinka monta ihmistä on käynyt profiilissasi viimeisen seitsemän päivän aikana, mutta siinä on kaikki tiedot, jotka saat.

Voit seurata muita analyysejä, kuten: B. kuinka usein viestisi näkyivät muiden ihmisten syötteissä. Ei kuitenkaan voida tietää tarkalleen, kuka profiiliisi tuli. Tietosuojasyistä Instagram ei jaa näitä tietoja kenenkään kanssa – ironista kyllä, tiedämme.

Lue myös: Mistä tiedät, että olet varjobannattu Instagramissa?

Koska alkuperäiset ominaisuudet eivät tule kysymykseen, monet ihmiset turvautuvat kolmannen osapuolen vaihtoehtoihin.

Vaikka sekä Google Play Kaupasta että Applen App Storesta löytyy monia sovelluksia, jotka väittävät tarjoavansa tämän toiminnon, sinun pitäisi tietää, että ne ovat kaikki väärennöksiä.

Instagram API ei anna pääsyä näihin tietoihin, mikä tarkoittaa, että tätä ominaisuutta ei ole mahdollista toteuttaa – ainakaan laillisesti.

Näetkö kuka on katsonut profiiliasi Instagramissa?Näetkö kuka on katsonut profiiliasi Instagramissa?

Jos sinulla on epäilyksiä tästä, katso vain minkä tahansa näiden sovellusten kommenttiosio, huomaat pian totuuden. Jotkut jopa veloittavat maksun, jotta voit nähdä vierailut Instagram-profiilissasi.

Lue myös: Kuinka palauttaa poistetut Instagram-viestit?

No, sen voi kiertää jotenkin tarinoiden avulla.

Tarinoiden avulla voit luoda väliaikaisia ​​viestejä, jotka katoavat 24 tunnin kuluttua luomisesta. Instagramissa voit nähdä tarinasi katselukertojen määrän ja tarinasi nähneiden profiilien nimet tilityypistäsi riippumatta.

Instagram aloittaa yhteiskatselun: Tarkastele viestejä yhdessä ystävien kanssaInstagram aloittaa yhteiskatselun: Tarkastele viestejä yhdessä ystävien kanssa

Ainakin tietty prosenttiosuus tililläsi käyvistä ihmisistä näkee tarinasi, jos julkaiset sellaisen. Tämä tarkoittaa, että sinulla on ainakin joitain tietoja siitä, kuka todella vieraili profiilissasi.

Lue myös: Kuinka kirjautua ulos Instagramista kaikilla laitteilla?