Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Näin saat Android-puhelimesi värisemään jatkuvasti vuonna 2023

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada Android-puhelimesi värisemään jatkuvasti vuonna 2023

On olemassa useita sovelluksia ja muita tekniikoita, joiden avulla voit saada puhelimesi värisemään jatkuvasti iPhone- tai Android-puhelimessa.

Jos olet kyllästynyt puhelimesi soimiseen kerran tai kahdesti ennen nukkumaanmenoa, voit asettaa sen värisemään pysyäksesi hereillä koko ajan. Sen sijaan, että sammuttaisit puhelimen soittoäänen, voit pitää sen aktiivisena ottamalla käyttöön värinän.

Tämä saa puhelimesi värisemään, kun saat saapuvan puhelun tai tekstiviestin. Joissakin ohjelmissa voit myös määrittää yksittäisiä värinäkuvioita, kuten kuvioita, jotka toistuvat muutaman sekunnin välein.

Jotkin sovellukset, kuten Värinä-sovellus, voidaan ohjelmoida värisemään tiettyinä aikoina, esimerkiksi kun puhelin on käyttämättömänä tai akun varaus on vähissä.

Onko turvallista antaa puhelimen väriseä jatkuvasti?

Android-puhelimen tai iPhonen jatkuva väriseminen on turvallista. Erilaiset värinäkuviot ja -voimakkuudet ovat mahdollisia Android-puhelimien tärinämoottoreilla lyhyistä purskeista tai pitkistä harjoista kevyisiin, keskivahviin tai voimakkaisiin värinäkuvioihin ja -kuvioihin.

Android-laitteen asettaminen värisemään jatkuvasti vastaa värinämoottorin käskemistä suorittaa eri kuvio. Kaikessa verkkotutkimuksessamme yksikään henkilö ei maininnut, että Android-laitteesi jatkuva väriseminen on vaarallista.

Moottorin tärinäanturi

Jatkuva tärinä väsyttää Android-puhelimesi ja muodostaa ainoan vakavan vaaran sinulle, Android-laitteellesi tai iPhonellesi.

Puhelimen värähteleminen pitkiä aikoja vaatii huomattavan määrän mehua; Siksi saatat huomata, että älypuhelimesi akku on tyhjä tai tyhjä tavallista aikaisemmin. Muistettavaa vain.

Mikä saa puhelimesi värisemään?

Matkapuhelimissa on pieni sähkömoottori, joka saa ne värisemään. Epäkeskisesti asennettu moottori on painotettu akselille. Kun moottori pyörii, puhelin tärisee epätasaisen painon vuoksi.

Jos puhelin ei värise, se saattaa johtua siitä, että värinäominaisuus on poistettu käytöstä asetuksista. Lisäksi, jos puhelin on päällä, mutta se ei silti värise, puhelimessa voi olla sisäinen virhe. Käynnistä puhelin uudelleen ja tarkista, toimiiko se nyt oikein.

Kuva puhelimen tärinästä

Kuinka saada puhelimesi värisemään jatkuvasti Androidilla?

Android-pohjaiset (Samsung, Google jne.) ja iOS-pohjaiset (iPhone) mobiililaitteet tarjoavat erilaisia ​​tapoja säätää värinätilaa.

Jos haluat saada puhelimesi värisemään jatkuvasti, sinun on ensin tiedettävä, kuinka värinä otetaan käyttöön ja navigoi asetusvalikossa. Tärinä voidaan aktivoida kolmella tavalla Android-puhelimessa.

Ilmoituspaneeli

Pääset puhelimen ilmoituspaneeliin pyyhkäisemällä alas näytön yläreunasta. Etsi äänikuvake ja napauta sitä. Se on yleensä Wi-Fi-kuvakkeen vieressä näytöllä.

Kuinka saada puhelin värisemään jatkuvasti

Kun napsautat värinäkuvaketta, puhelin värisee hieman, mikä osoittaa, että värinätila on aktivoitu.

Kotiasetukset

Äänenvoimakkuuden säädin

Paina kerran puhelimen sivulla olevaa äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta. Pyyhkäise sormella näytön poikki päästäksesi äänioikopolkuihin.

Äänenvoimakkuutta pienemmälle

Äänenvoimakkuutta voi vähentää näppäimistön äänenvoimakkuusnäppäimillä.

Laita puhelimesi värisemään

Aktivoi värinätila kääntämällä puhelimen äänenvoimakkuus kokonaan alas.

Kuinka saada puhelimesi värisemään jatkuvasti ilman sovellusta

Android-asetukset

Avaa mobiililaitteella sovellus, jonka nimi on “asetukset.” Siirrä kohdistin sivun alaosaan ja sitten Napsauta Äänet Ja tärinää.

Kuinka saan puhelimeni värisemään?

Hyödyntämään sitä Värinä toiminto, aktivoi se.

Valitse ”Värinä puheluille” ja ”Värinä äänettömässä tilassa”.

Kuinka saada puhelin värisemään jatkuvasti iPhonessa?

IPhone voidaan määrittää värisemään halutessaan. Jos haluat muuttaa värinätilaa, sinun on siirryttävä iPhonen laitteen tausta-asetuksiin. Menettelyn vaiheet kuvataan yksityiskohtaisesti alla.

 • Vuonna asetukset Siirry iPhonen valikkoon kohtaan Äänet ja haptiikka -välilehti..
 • Käännä se sitten värisemään toiminto ja mykistys. Käytön jälkeen Äänenvoimakkuutta pienemmälle Jos painat painiketta asettaaksesi iPhonesi äänettömään tilaan, voit varmistaa sen avulla, että se on asetettu värinätilaan.

Värinä iPhone käyttämällä värinäkuvioasetuksia

Vieritä alaspäin, kunnes saavutat Ääni- ja värinäkuvioiden vaihtoehdot. Täällä voit muuttaa eri ominaisuuksien ja sovellusten värinätyyppiä, kuten: B. Muistutusilmoitukset, soittoäänet ja AirDrop.

 • Napauta ensin toimintoa, jolle haluat asettaa värinän. Tämä on ensimmäinen askel.
 • Voit ottaa värinän käyttöön paina ja pidä painettuna Paina painiketta muutaman sekunnin ajan.
 • Olet nyt vastuussa halutun värinäkuvion valinnasta.
 • Luo uusi värinä Napauttamalla ensin a yksilöllinen värähtelyja napauta sitten tiettyä rytmiä.

Mukautettujen värinäkuvioiden luominen iPhonessa

Ainutlaatuisten iPhonen värinäkuvioiden asettaminen tai luominen voidaan tehdä seuraavilla tavoilla.

 • Sinun tapauksessasi, iPhone, käynnistä se asetukset sovellus.
 • Valitse sitten Äänet Tab.
 • Valitse sitten hälytystyyppi, jolle haluat tietyn värinän.
 • Tässä voit valita “Tekstiäänen” havainnollistamiseksi.
 • Paina nyt tärinää Painike.
 • Sen jälkeen sinun on napautettava uutta värinää.
 • Voit luoda värinäsi napauttamalla Näyttö. Voit luoda tauon, kun nostat sormesi kohdasta a jatkuva tärinä syntyy pitämällä painettuna.
 • Kun olet saanut kuvion valmiiksi, paina pysäytyspainiketta.
 • Kun olet tyytyväinen luomaasi tärinään, paina toistopainiketta nähdäksesi sen toiminnassa.
 • Tämän tavan voi antaa myös lahjaksi värinä nimi.
 • Paina lopuksi painiketta Tallenna-painike..
 • Uusi henkilökohtainen värinäsi määritetään jokaiselle määrittämällesi hälytykselle.

Yllä kuvatulla menetelmällä voit luoda mukautetun värinän jokaiselle hälytystyypille; Niissä on erillinen ja ainutlaatuinen värinäkuvio.

Olisi hyödyllistä, jos muistat, että värinävalinnat-osiossa voit luoda mukautetun värinän jokaiselle hälytykselle.

Kun olet luonut mukautetun värinän, se näkyy mukautetun värinän osiossa ja voit käyttää sitä uudelleen milloin tahansa.

Kuinka muutan tärinän voimakkuutta Androidissa?

Käyttö Ilmoituspaneeli Hammasrataskuvakkeen avulla voit käyttää Android- tai tablet-laitetta Lisäasetukset Sovelluksesta.

Kuinka muuttaa tärinän voimakkuutta Androidissa

Vieritä sitten alas kohtaan Esteettömyysvalikko.

Laita puhelin värisemään

Valita tärinää ja tuntea “Vuorovaikutuksen hallinta” -osio ja etsi se sivun alalaidasta.

Tärinä ja haptiikka

Tämän näytön avulla voit säätää puhelimesi haptisen palautteen voimakkuutta ja värinän voimakkuutta, kun saat ilmoituksen tai puhelun.

Kuinka saada puhelimesi värisemään jatkuvasti ilman sovelluksia

Voit joko kokonaan deaktivoida Valitse ominaisuus tai valitse kolmesta vakavuusasteesta. Joissakin älypuhelimissa, esim Joissakin älypuhelimissa, kuten Google Pixel, voit säätää kirkkautta liukuvalla asteikolla.

Muuta Samsung Galaxy -värähtelyn voimakkuutta

 • Jos sinulla on Samsung-kuulokemikrofoni, tämä vaihtoehto puuttuu “Esteettömyys“Valikko.
 • Pääset siihen avaamalla ensin Android-asetukset ja navigoi sitten kohtaan Melu ja tärinäjota seuraa värähtelyn voimakkuus.
 • Voit muuttaa äänenvoimakkuutta saapuvat puhelutIlmoitukset ja reaktiot kosketusvuorovaikutuksiin mukana toimitettujen liukusäätimien avulla.
 • Jos puhelimessasi on tämä Android 10 tai uudempi versio, sinun pitäisi pystyä löytämään se “värähtelyn voimakkuus” Vaihtoehto tarjotuilla tekniikoilla.
 • Jos et löydä Tärinä-välilehteä asetuksetSe voi olla eri valikossa, koska asetusten järjestely vaihtelee Android-version mukaan.

Kuinka estää Android-puhelinta värähtelemästä jatkuvasti ilman syytä?

Jos Android-puhelimesi värisee edelleen vahingossa tai ilman sinun puuttumistasi, laitteessa on jotain vikaa. Yleensä ongelman aiheuttaa laturin, latausportin toimintahäiriö tai irrotettu mobiililaite. Siksi latausportti on tarkistettava ennen tämän ongelman korjaamista.

Jos et pysty pysäyttämään Android-älypuhelimesi värisemistä millään yllä kuvatuista manuaalisista tekniikoista, ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on irrottaa latauskaapeli latausportista ja sammuttaa puhelin kokonaan.

Kun puhelin on sammutettu, pyyhi latausportti huolellisesti poistaaksesi kaikki roskat (esim. taskunukka, pöly, nukka ja hiukset). Suorita seuraavaksi sama prosessi latauskaapelille ja varmista, että aktiivisessa päässä ei ole likaa ja roskia.

Kuinka saada puhelimesi värisemään jatkuvasti ilman sovellusta

Kun olet valmis, käynnistä Android-laitteesi uudelleen ja selaa hälytystiloja (hiljainen, värinä, äänekäs) kerran. Jos ongelma ei ratkea tässä vaiheessa, ota yhteyttä ammattilaiseen tai vie puhelimesi paikalliseen korjaamoon.

Paketoida

Yllä on käsitelty kaikkia käyttökelpoisia tapoja saada puhelin värisemään jatkuvasti. Jos havaitset puhelimesi värisevän, kun vastaanotat puhelun, kopioit tekstiviestejä tai ilmoituksia, harkitse värinän vahvistamista tai tasoittamista.

Sekä iPhone- että Android-laitteet voidaan asettaa värisemään jatkuvasti. Tätä varten tarvitaan kuitenkin kolmannen osapuolen sovellus. Ilmoituksissa puhelin värisee vain saapuvan puhelun ajan tai muutaman sekunnin tekstiviestin saapuessa. Sinulla on mahdollisuus muuttaa värinäkuvioita, jotta voit erottaa tekstiviestit, puhelut, sähköpostit jne. pelkän tärinän perusteella.

Ryhmäsuositus:

Sisällysluettelo