Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Näkevätkö ihmiset sinut ylösalaisin? TikTok-palapeli

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Näkevätkö ihmiset sinut ylösalaisin? TikTok-palapeli

Jos olet joutunut TikTokin käänteisen suodattimen uhriksi, saatat ihmetellä, näkevätkö ihmiset sinut tällä tavalla. Näytätkö ylösalaisin kaikille ympärilläsi vai näytätkö siltä, ​​miltä näet itsesi peilistä? Lähdetään kävelemään muistikaistaa lukion tieteiden kanssa ja syventymään pohdinnan aiheeseen. Onko kaikki tässä maailmassa mustavalkoista, oikein tai väärin, väärin vai ei väärin?

No, haluamme saada sinut pois sekaannuksesta tällä artikkelilla, jossa keskustelemme siitä, mitä TikTokin käänteinen suodatin näyttää ja kuinka ihmiset todella näkevät sinut. Edelleen yhtä kaunista.

Ilmoittaako TikTok kuvakaappauksista?

Olet ehkä törmännyt TikTok-videoihin, joissa ihmiset vaihtavat jatkuvasti selfien ja peilikuvien välillä. Näitä videoita soitetaan taustalla Olivia Rodrigon “Deja Vu” tai Bruno Marsin “Talking to the Moon”. Tällä käänteisellä suodattimella näyttää olleen käänteinen vaikutus myös TikTokereihin. Sen sijaan, että tämä suodatin piristäisi päivääsi, se ilmeisesti pilaa päivät, yöt ja itsetuntosi. Kaikilla tässä maailmassa ei ole symmetrisiä kasvoja tai täsmälleen symmetrisiä kasvonpiirteitä. Tämä näkemys on tullut selväksi kaikille tämän suodattimen käyttäjille.

Tämä ei ole asia, josta sinun ei pitäisi olla liian huolissaan. Aikuisena meistä kaikista tuntuu, että voimme tuntea olomme hyväksi täydellisillä kasvonpiirteillä, virheettömällä iholla tai hyvillä vaatteilla. Kuten eräs merkki sanoo: Näytä hyvältä, tunne olosi hyvältä. Mutta voitko todella antaa Sovelluksen tai suodattimen määrittää kauneutesi? Älä luule, etten ole sinun puolellasi, mutta se ei ole täysin suodattimen vika. Käänteinen suodatin yksinkertaisesti kääntää kuvan. Kyllä, TikTokin käänteinen suodatin on todellinen ja näyttää sinulle juuri sellaisena kuin muut näkevät sinut, ei sellaisena kuin näet itsesi peilistä.

Ota selfie, jossa voit tehdä vasemmalla kädelläsi. Katso tätä kuvaa galleriassasi ja saatat huomata, että voittomerkki näyttää olevan tehty oikealla kädelläsi. Jos seisot peilin edessä ja tämä puhelimesi kuva on myös peiliin päin, huomaat voitonmerkin olevan takaisin vasemmalla kädelläsi. Onko se taikuutta? (Hocus pocus, menetit tarkennusta) Etukamerasi jäljittelee peiliä, kun taas mielemme tunnistaa heijastukset todellisiksi. Lisäksi meillä on tapana katsoa jatkuvasti heijastustamme peilistä.

Etukamera kääntää selfietä muistuttamaan todellista kuvaa

Peili kääntää kaiken, mikä tulee sen näkökenttään. Jos heijastat sanaa peilin edessä, se näyttää peilatulta. Kun esikatselet kuvaasi kamerassasi, myös selfiesi peilataan. Sen sijaan, että näyttäisit peilistä, näytät samalta kuin muut ihmiset tai valokuvaaja. Katsot itseäsi peilistä enemmän kuin katsot valokuviasi. Siksi sinun on erityisen kätevää katsoa heijastustasi tai virtuaalista kuvaasi kameran ottavan todellisen kuvan sijaan. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja erilainen. Näytämme kaikki erilaisilta, kun käytämme käänteistä suodatinta TikTokissa, koska tunnemme paremmin heijastuksemme kuin valokuvamme.

Kuinka korjata “Tämä ääni ei ole Saatavilla Tiktokissa” -virhe?

Jos et vieläkään tiedä, miten maailma näkee sinut: heijastus on virtuaalista tai ei millään tavalla totta. Todellinen kuva muodostuu, kun minkä tahansa kohteen valonsäteet risteävät ja luovat käänteisen kuvan silmämme verkkokalvolle. Joten tapa, jolla muut katsovat sinua, vastaa sitä, miltä todella näytät, mikä on erittäin mukavaa sukupuolestasi riippumatta. Virtuaalisilla ihmisillä tarkoitamme ihmisiä, joita näet Zoomin kaltaisilla alustoilla, videopuhelussa tai Google-kokouksessa. Mitä sinä näet? Heijastuksesi vai todellinen/käänteinen kuvasi?

Olipa kyseessä Zoom-puhelu, Google Meet, WhatsApp-videopuhelu tai FaceTime: Aina kun sovellus näyttää pienen esikatseluikkunan sinusta näytön ala- tai yläkulmassa, kuva on peilikuva. Jos liikutat vasenta kättäsi, näyttäisi siltä, ​​että liikutat oikeaa kättäsi, kun näet itsesi pienessä esikatselussa. Tämä esikatselu tai heijastuksesi eivät kuitenkaan ole sitä, mitä toisella puolella olevat henkilöt näkevät. He näkevät sinut samalla tavalla kuin jos istuisit heidän edessään, mikä on oikea/käänteinen versiosi.

Mitä ASL tarkoittaa TikTokissa?