Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Näkymättömät viivakoodit – infrapunatunniste

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Näkymättömät viivakoodit – Infrapunatunniste

Näkymättömät viivakoodit, tutkijaryhmän inspiroima MMIT-yliopisto aikovat yhdistää tiedon fyysisiin esineisiin.

He uskovat, että tällaisella ratkaisulla pääsemme tuotetietoihin nopeammin ja turvallisemmin käsiksi, esimerkiksi kun astumme konttoriin. Vastaus, nimeltään “InfraredTag”, toteutettiin yhteistyössä Emaiti Computer Science and Artificial Intelligence Laboratoryn ja Facebook-tutkijan kanssa.

Nämä tarrat voidaan lukea infrapunavalossa, joten ne eivät yleensä ole näkyvissä, ja ne voidaan tulostaa tavanomaisilla tulostimilla. Tutkijat tutkivat useita muovimateriaaleja löytääkseen parhaan materiaalin infrapunavalon lähettämiseen. Lopulta he löysivät pienen saksalaisen yrityksen mittatilaustyönä tehdyn muovituotteen. Tämä materiaali on läpinäkymätön näkyvälle valolle, mutta läpäisee infrapunavaloa.

Kuva 2 – Esimerkki QR-koodista painettu lasin päällä. Tämä koodi on näkymätön ihmisille, mutta punaisen valon kamera näkee sen.

Yksi tapa kaivertaa koodi painettuun esineeseen oli sijoittaa ilmakuplia, jotka toimivat nollina ja ykkösinä.

Toinen tapa on käyttää tulostukseen kahdentyyppistä muovia. Toinen on Valmistettu läpinäkymättömästä muovista, toinen muovista, joka päästää infrapunavalon läpi. Tämä oli hyödyllistä, koska infrapunakamera pystyi lukemaan koodin paremmin.

Tarrat voivat olla säännöllisiä Viivakoodit, CV-koodit ja lisätty todellisuus (ArUco ) tokeneja. Tutkijat käyttivät useita koodiprototyyppejä esineisiin, kuten laseihin ja jopa Wi-Fi-reitittimiin.

Tutkijat toivovat, että lisätyn Todellisuuden lasit varustetaan infrapunakameroilla ja pystyvät saamaan täydellisen tiedon ympäröivistä kohteista hetkessä.

Sisällysluettelo