Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Näkyykö iMessage “Toimitettu”, kun se on estetty?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Näkyykö iMessage Toimitettu, kun estetty?

Jos ihmettelet, miksi viestisi ei näy Toimitettu teksti -kuplassa, autamme mielellämme. iMessage on vain Applen käyttäjien saatavilla oleva viestisovellus. Saattaa olla useita syitä, miksi tekstiviestiä ei voida toimittaa eston lisäksi.

On monia syitä estää joku, ja jos teemme niin, voivatko hänen viestinsä tavoittaa meidät iMessagessa?

Tässä artikkelissa autamme sinua diagnosoimaan, näkyykö iMessagen kautta lähetetty viesti toimitettuna, vaikka sinut olisi estetty. Joten pidä hermojasi ja päästään tämän asian ytimeen.

iMessagen avulla käyttäjät voivat yleensä lähettää viestejä, videoita ja valokuvia. Pieni Toimitettu Viesti kirjoitetaan varsinaisen tekstiviestikuplan alapuolelle, joka osoittaa, onko viesti vastaanotettu toiseen päähän. Jos viestisi ei tavoita ystävääsi, sama pätee Toimitettu Viesti muuttuu muotoon Ei toimitettu.

iPhonessa on erilaisia ​​tiloja, kuten ajotila, Älä häiritse -tila ja muut tarkennustilat. Jos luulet, että viestiä ei toimitettu, koska se saattaa olla jossakin näistä tiloista, olet väärällä tiellä. Viesti näytetään toimitettuna. Et kuitenkaan välttämättä saa välitöntä vastausta, koska toisessa päässä oleva henkilö ei saanut viesti-ilmoitusta.

Saatat myös saada Automaattisen vastauksen. Automaattisen vastauksen saamiseksi toisen henkilön tulee ottaa tämä käyttöön asetuksissaan puhelimen ollessa tarkennustilassa.

Lue myös: Ilmoittaako iMessage sinulle, kun tallennat valokuvan?

Syitä siihen, miksi viestiäsi ei toimitettu, voi olla monia. Jotkut niistä ovat:

Jos toisessa päässä oleva henkilö on estänyt sinut, viestiä ei näytetä toimitettuna. Tekstikuplan alla ei välttämättä ole harmaata tekstiä, jossa lukee ” Ei toimitettu. Jos aiemmat viestisi on toimitettu, mutta et näe nykyistä viestiä, näet seuraavan: Toimitettu Harmaa teksti tekstikuplan alaosassa tarkoittaa, että sinut voidaan estää.

Saatat myös huomata, että jotkin viestit luetaan seuraavasti Toimitettu ja muiden alla ei ole tekstiä. On mahdollista, että sinut estänyt henkilö poisti eston jossain vaiheessa vain estääkseen sinut uudelleen eikä saada viestejäsi perille. Voit odottaa jonkin aikaa nähdäksesi, tuleeko vastaus, koska viestisi on saatettu jäädä huomaamatta.

Android-puhelin

Jos henkilöllä, jolle yrität lähettää viestin, on Android-laite, ajatuksesi saattavat olla väärässä suunnassa. Kaikki Tekstiviestit näkyvät vihreänä ja näet pienen kuvakkeen Lähetetty Tekstiviesti, kun lähetät viestin. Muista kuitenkin, että näet aina sellaisen Lähetetty riippumatta numerosi tilasta. Tämä tarkoittaa, että riippumatta siitä, onko sinut estetty vai onko vastaanottajan puhelin pois päältä, viesti lähetetään, mutta et saa toimitusilmoitusta.

Kaikki vihreät viestit ovat tekstiviestejä, joten et voi koskaan tietää, oletko estetty, ellet vahvista sitä toiselle henkilölle. iMessagessa vain iPhone- tai iPad-käyttäjät voivat lähettää sinisiä viestejä toisilleen. Kaikista muista laitteista saat vain vihreitä tekstejä.

Mitä tapahtuu, jos estät jonkun Cash Appissa?

Huono yhteys

Jos jommankumman osapuolen Internet-yhteys on heikko, viestiä ei toimiteta. Voit korjata tämän ongelman yrittämällä siirtyä alueelle, jolla on hyvä verkkopeitto. Koska et voi olla varma, tekeekö toinen henkilö samoin, voit odottaa hänen viestiään, kunnes hänellä on verkkopeitto.

Sammutettu

Jos henkilöllä, johon haluat ottaa yhteyttä, ei ole akkua jäljellä tai hänen puhelimensa on sammutettu, viestiäsi ei toimiteta. Tässä tapauksessa voit odottaa hetken tarkistaaksesi, onko viestisi luettu Toimitettu.

Toiminto pois käytöstä

Tämä ei ole yleistä, mutta koska mikään ei ole mahdotonta, voit myös olettaa, että toinen henkilö on saattanut poistaa iMessagen käytöstä puhelimessaan. Jos näin on, voit soittaa heille tai käyttää muuta viestintätapaa. Voit myös tarkistaa tämän pyytämällä ystävää lähettämään tälle henkilölle viestin iPhonestaan. Jos viestiä ei toimiteta, ongelma on vastaanottajan laitteessa.

Lue myös: Ilmoittaako iMessage sinulle, kun otat kuvakaappauksia?