Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Näytön jakaminen WhatsApp-videopuheluissa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Näytön jakaminen WhatsApp-videopuheluissa

Nopea vastaus

  • Voit jakaa älypuhelimesi näytön muiden kanssa soittaessasi WhatsApp-videopuheluita.
  • Näytön jakaminen: Soita WhatsApp-videopuhelu → Napsauta Jaa näyttö → Napauta Aloita lähetys → Jaa näyttösi.

Oletko sinä Videopuhelut työtovereiden kanssa usein? Jos kyllä, tämä artikkeli on erityisesti sinulle. Sinä pystyt Jaa näyttösi WhatsApp-videopuhelun aikana ja pidä esittely kollegoillesi.

Jos olet yhdellä Videopuhelu ystäviesi kanssa tai kollegoille WhatsAppissa, voit Jaa älypuhelimesi näyttö muiden sitä käyttävien kanssa Jaa näyttö Erikoisominaisuus. Tämä on erittäin hyödyllistä käyttäjille, jotka pitävät Skypestä ja Zoomista erityisesti videoneuvottelutarkoituksiin. Voit soittaa heille suoraan WhatsAppin kautta ja pitää esityksen.

Tässä oppaassa opit jakamaan älypuhelimesi näytön WhatsApp-videopuheluiden aikana.

Näytön jakaminen WhatsApp-videopuhelussa

1. Avaa WhatsApp-sovellus älypuhelimellasi.

2. Soita videopuhelu ystäväsi tai ryhmän kanssa.

3. Napauta sitten Jaa näyttö symboli Videon ohjaus Valikko. Jos et näe näytön jakamiskuvaketta, päivitä WhatsApp-sovellus uusimpaan versioon.

4. Nyt saat vahvistusnäytön. Paina sitä Aloita lähetys Napsauta painiketta Aloittaaksesi näytön jakamisen WhatsAppissa (iPhonelle). Android: napsauta Aloita nyt Painike.

5. Kun on laskettu kolme, puhelimesi näyttö näkyy kaikille puhelun osallistujille. Pienennä nyt WhatsApp ja esittele PPT tai mikä tahansa näyttö.

Jaa älypuhelimesi näyttö WhatsApp-videopuhelun kautta

6. Voit lopettaa näytön jakamisen siirtymällä kohtaan WhatsApp-videopuhelu näyttöä ja napsauta SJaa yllä Painike.

Napsauta

Muista asioita, kun jaat näytön WhatsAppissa

  • Näytön jakamisominaisuus on käytettävissä vain älypuhelimissa. Se ei ole saatavilla WhatsApp Webissä tai WhatsApp for PC:ssä.
  • Kun näyttöä jaetaan WhatsAppissa, ääntä ei voi jakaa samanaikaisesti. Jos jaat videotiedoston näytöllä, vain visuaalinen sisältö näytetään puhelun aikana. Äänisisältöä ei voida kuulla puhelun aikana.
  • Samoin kuin WhatsApp-keskusteluissa, myös näytön jakaminen on suojattu päästä päähän -salauksella.
  • Näytön jakaminen on käytettävissä vain videopuheluiden aikana WhatsAppissa. Et voi käyttää ominaisuutta äänipuheluissa.

WhatsApp-näytön jakamisen haitat

Tämän näytön jakamisominaisuuden suurin haittapuoli on, että kuka tahansa videopuhelun osallistuja voi jakaa näyttönsä. Videopuhelun isäntä ei voi hallita näytön jakamispyyntöä. Jos joku puhelussa jakaa näyttönsä esityksesi välillä, esitys keskeytyy ja uuden henkilön näyttö tulee näkyviin kaikissa puheluissa.

Toinen haittapuoli on, että ominaisuus ei ole saatavilla Tietokoneille. Pöytätietokoneet ja kannettavat tietokoneet ovat parhaita työkaluja näytön jakamiseen ja muiden kanssa kommunikointiin. Toivotaan, että WhatsApp korjaa nämä ongelmat ja parantaa näytön jakamisominaisuutta.

UKK

1. Milloin WhatsApp esitteli näytön jakamisominaisuuden?

8. elokuuta 2023 Mark Zuckerberg julkaisi jotain näytön jakamisominaisuudesta Facebook-profiilissaan. Voit tarkistaa postauksen Tässä.