Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Nyt voit muokata lähetettyjä viestejä WhatsAppissa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Voit nyt muokata lähetettyjä viestejä WhatsAppissa

WhatsApp on saanut erittäin odotetun ominaisuuden, jonka avulla lähettäjät voivat muokata jo lähetettyjä viestejä 15 minuutissa. Muokatuissa viesteissä on “Muokattu”-tunniste aikaleiman vieressä, mutta sovellus ei tallenna muokkaushistoriaa, mikä Tarkoittaa, että vastaanottajat eivät näe viestin aiempia versioita. Ominaisuus on jo alkanut julkaista käyttäjille ympäri maailmaa, ja sen pitäisi olla käytettävissäsi muutaman viikon kuluttua.

Mark Zuckerberg ilmoitti päivityksestä vuonna Facebook-postaus. Jos haluat muokata viestiä, sinun tarvitsee vain painaa lähetettyä viestiä pitkään ja napauttaa muokkausvaihtoehtoa näkyviin tulevasta ponnahdusvalikosta. Kuten edellä mainittiin, vaihtoehto on käytettävissä vain 15 minuuttia viestin lähettämisestä. Joten sinun tulee olla nopea korjausten kanssa.

Nyt voit vihdoin muokata lähetettyjä viestejä WhatsAppissa. | Lähde: WhatsApp

Aiemmin käyttäjien oli joko lähetettävä toinen viesti tai poistettava aiemmin lähetetyt viestit kokonaan, mikä oli hieman epämukavaa. Tätä helpotti jonkin verran sovellus pidentämällä lähetetyn viestin poistoaikaa 48 tunnista 60 tuntiin, mutta korjaukset eivät ole toistaiseksi olleet mahdollisia. Siitä huolimatta korjausten lähettäminen erikseen voi olla hämmentävää, varsinkin jos keskustelet kiireisessä ryhmäkeskustelussa, jossa viestit voivat nopeasti kadota ja menettää kontekstin.

Tämän ominaisuuden avulla Whatsapp siirtyy lähemmäksi kilpailevia Sovelluksia, kuten Telegram ja Signal, jotka ovat tarjonneet muokkaustoimintoja jo jonkin aikaa. Telegram antaa käyttäjille kuitenkin kaksi täyttä päivää ennen kuin he voivat muokata lähetettyä viestiä Whatsappin tarjoamien niukkojen 15 minuutin sijaan. iOS 16:sta lähtien Apple on myös ottanut käyttöön muokkaus- ja silmukkaominaisuuden iMessagessa, ja jopa Twitter on hypännyt vauhtiin ja tarjonnut twiitin muokkausominaisuuksia Twitter Blue -tilaajille vuodesta 2022 lähtien.

Uutisissa: Väärennetyt ulkomaiset työtarjoukset ovat kryptohuijauksia: FBI