Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Ohjaa verkkotunnus toiseen verkkotunnukseen

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ohjaa verkkotunnus toiseen verkkotunnukseen

Tässä artikkelissa selitämme lisää verkkotunnusten uudelleenohjauksesta. Yksi web-järjestelmänvalvojien ja ohjelmoijien tärkeimmistä vaatimuksista verkkosivuston tukemisessa ja hallinnassa on yhden tai useamman sivun tai välilehden väliaikainen tai pysyvä poistaminen sivuston sivuilta. Voit käyttää verkkotunnuksen uudelleenohjausmenetelmää vanhan URL-osoitteen poistamiseen verkkosivustostasi. Tällä ei ole negatiivista vaikutusta verkkosivustosi sijoitukseen ja uskottavuuteen.

Mitä verkkotunnuksen uudelleenohjaus tarkoittaa?

Kuvataan ensin verkkotunnuksen uudelleenohjaus. Osoitteen uudelleenohjaaminen toiseen osoitteeseen tarkoittaa menetelmän käyttöä, joka ohjaa käyttäjän tai hakukoneen uuteen osoitteeseen tietylle sivulle siirtymisen sijaan. Tämä menetelmä estää 404-virheet. Jos 404 Kun verkkosivustolla on sivuja, Google ja muut hakukoneet antavat tälle verkkosivustolle vain vähän kunniaa. Näillä sivustoilla on vahva negatiivinen vaikutus hakukoneoptimointiin. Uudelleenohjauksen avulla voit kuitenkin siirtää sivun helposti yhdeltä verkkosivustolta toiselle. Tässä tapauksessa voit estää 404-virheen ja ylläpitää verkkosivustosi uskottavuutta. Sivuston verkkotunnus on yksi näistä tapauksista, ja tässä tapauksessa käytetään uudelleenohjausmenetelmää. Käytä verkkotunnuksen uudelleenohjausta, jos haluat muuttaa verkkosivustosi sivujen URL-osoitteita kokonaan tai jos haluat, että verkkosivustosi sivulle on useita eri URL-osoitteita.

Verkkotunnuksen uudelleenohjauksen merkitys

Kuten tiedät, Google on erittäin herkkä päällekkäiselle sisällölle. Tästä syystä, jos ohjaat ylimääräiset URL-osoitteet alkuperäiseen URL-osoitteeseen, olet itse asiassa ratkaissut sisällön kopiointiongelman. Haluan huomauttaa, että uudelleenohjauksia on kahdenlaisia. 301-uudelleenohjaus ja 302-uudelleenohjaus. 301-uudelleenohjauksessa muutat sivusi tai verkkotunnuksesi URL-osoitetta pysyvästi, ja kun käyttäjä tai hakukone tekee haun (tai indeksoi) kyseiseltä verkkosivustolta, se ohjataan uudelle sivulle. Jos kuitenkin haluat näiden muutosten olevan väliaikaisia, käytä 302-uudelleenohjausta. 302-uudelleenohjauksen avulla voit palata vanhaan osoitteeseen hetken kuluttua.

Redirect 302:ta käytetään, kun aiot käynnistää mainoskampanjan (ja vastaavan), joka on määräaikainen ja väliaikainen.

Yksi verkkotunnuksen uudelleenohjauksen tärkeimmistä käyttötavoista on, kun verkkosivustollesi on rekisteröity useita verkkotunnuksia. Kun verkkotunnus on rekisteröity verkkosivustolle, on parasta ohjata uudet verkkotunnukset alkuperäiseen 301-verkkosivuston osoitteeseen. Tässä tapauksessa verkkosivustosi on käytettävissä kaikilla näillä verkkotunnuksilla ja palveluilla. Näin voit tavoittaa enemmän yleisöjä ja vierailijoita. Toisaalta, jos verkkosivustollasi on vain yksi URL-osoite, voit ratkaista päällekkäisen sisällön ongelman uudelleenohjaamalla verkkotunnuksen.

Verkkotunnuksen uudelleenohjausmenetelmät

Voit ohjata verkkotunnuksen uudelleen käyttämäsi isännän hallintapaneelista. Mutta verkkotunnuksen uudelleenohjauksessa on monia yhtäläisyyksiä CPanelin ohjauspaneelissa ja suorassa hallintapaneelissa, ja voit tehdä niistä helposti tarpeidesi mukaan. Esimerkiksi Direct Adminissa riittää, että kirjaudut ensin sisään Direct Adminiin ja luet “Sivuston uudelleenohjaus” -osion. Tässä tapauksessa voit helposti siirtää sivusi uuteen osoitteeseen. Huomaa, että jos käytät isännöinnin ohjauspaneelia verkkotunnuksen uudelleenohjaamiseen, tekemäsi muutokset otetaan käyttöön .htaccess-tiedostossa.

Tärkeitä käsitteitä verkkotunnuksen uudelleenohjauksessa

Verkkotunnuksen uudelleenohjauksen aiheen päätteeksi meidän on nimettävä ja selitettävä kolme tärkeää verkkotunnuksen ja aliverkkotunnuksen käsitettä.

Verkkotunnuspuistoa käytetään ensisijaisesti, kun käyttäjät kohtaavat kirjoitusvirheitä verkkosivuston verkkotunnuksessa. Tietenkin, jos olet kirjoittamassa persialaista lausetta englanniksi tai suomeksi selaimesi osoitepalkkiin, saatat tehdä kirjoitusvirheen. Tästä syystä sivuston ylläpitäjät käyttävät verkkotunnuspuistoa. Jos teet Domain Parkia käyttäessäsi kirjoitus- tai kirjoitusvirheen syöttäessäsi verkkotunnuksen osoitetta selaimeen, sinulle näytetään silti pääsivu.

Mikä on lisäverkkotunnus?

Lisäosalla on oma merkityksensä. Lisäverkkotunnus on verkkotunnus, joka itse asiassa lisätään useisiin muihin pääverkkotunnuksiin, mutta jolla on täysin erilainen sisältö. Lisäverkkotunnusta käytetään yleensä, kun sinulla on yksi isäntä ja haluat hallita useita verkkosivustoja, joilla on eri sisältöä samalla isännällä.

Aliverkkotunnus on myös nimi, jota käytetään ennen verkkotunnusta. Tietenkin sinun on tiedettävä, että hakukoneet näkevät aliverkkotunnukset erillisinä verkkosivustoina ja erillisinä osina. Aliverkkotunnuksilla on yleensä myönteinen vaikutus sivuston liikenteeseen ja ne voivat parantaa sivuston sijoitusta. Kuvittele esimerkiksi Verkkosivusto, joka käyttää uutislehteä tai tietokantaa paremman mainonnan edistämiseen. Siksi se lisää kaksi aliverkkotunnusta sivustoonsa. Pääsivun (esim. kauppasivun) lisäksi käyttäjät voivat hyödyntää muita tietoja ja lisätä käyntien määrää ja viime kädessä sivuston asemaa Google-hauissa.

Minun on myös sanottava, että uutta verkkotunnusta ei synny, jos käytämme aliverkkotunnusta. Sen sijaan verkkotunnukseen lisättiin uusi osio, jonka avulla käyttäjä voi käyttää verkkosivuston eri osia. Itse asiassa aliverkkotunnusta voidaan pitää aliverkkotunnuksena, joka vain parantaa käyttöliittymää ja käyttökokemusta.

Mitä eroa on verkkotunnuspuiston ja uudelleenohjauksen välillä?

Pääkysymys on: mitä eroa on verkkotunnuspuiston ja verkkotunnuksen uudelleenohjauksen välillä? Jos teet Google-haun varatulle verkkotunnukselle, alkuperäinen verkkotunnus ei koskaan tule näkyviin. Kuitenkin, kun käytät verkkotunnuksen uudelleenohjausta, käyttäjät ja hakukoneet uudelleenohjataan automaattisesti määrittämääsi uuteen osoitteeseen. Tietenkin niiden välillä on monia yhtäläisyyksiä, mutta edelleenlähetysmenetelmä on pysyvämpi ja Turvallisempi. Tästä syystä voidaan nähdä, että sivuston ylläpitäjät käyttävät 301-uudelleenohjauksia osoitteiden vaihtamiseen verkkotunnuspuistojen sijaan.