Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Olemmeko lähestymässä “koodausaikakauden loppua”? NCDPT-alusta, ohjelmistokehitys ilman koodausta

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Olemmeko lähestymässä “koodausaikakauden loppua”? NCDPT-alusta, ohjelmistokehitys ilman koodausta

Koodauksen aikakaudella olin juuri kehittämässä verkkosivustoa, kun mieleeni tuli kysymys: “Miksi käytän niin paljon aikaa tämän sivuston koodaamiseen, kun se ei vaadi koodausta?” Vastaus tähän kysymykseen on minulle tärkeä, koska olen kehittäjä. Millainen on sinun mielestäsi kehittäjien tulevaisuus? Puhutaanpa tästä lisää.

Kuinka kaikki alkoi?

Kaikki alkoi Bernoulli-luvuista, joita pidettiin ensimmäisenä ohjelmointikielenä; Vaikka todellisuus oli toisenlainen, kaikki muuttui täällä. Puhumme ajasta, jolloin Ada Lovelacen kaltaiset ihmiset esittelivät tietokonealgoritmeja, jotka auttoivat tietotekniikan maailmaa eniten.

Kutsuin tätä “ensimmäisen vaiheen lopuksi”. Ihmiset lakkasivat pitämästä tietokoneita laskukoneina ja hyväksyivät sen sijaan tietokoneet “monitoimikoneina”.

Silloin tapahtui merkittävämpi muutos. Tietokoneet alkoivat tehdä muutakin kuin yksinkertaisia ​​matemaattisia operaatioita. Ohjelmoijat aloittivat Koodaus. Kielet kuten FORTRAN luoda. Aikaa kului ja kielten käyttöä jatkettiin, ja nyt meillä on kieliä kuten C++, Python, Java ja muut kielet.

Kutsuin tätä “vaiheeksi kaksi”; Tämä tarkoittaa, että kun ohjelmia ei enää tarvinnut luoda, olemassa olevia ohjelmia oli parannettava.

Missä vaiheessa olemme nyt?

Kukaan ei käytä Bernoulli-lukuja nykyään; Ihmiset vain ohjelmoivat. Siirtyminen ensimmäisestä vaiheesta toiseen (alkuperäisestä abakuksesta) kesti noin 1000 vuotta, mutta siirtyminen toisesta vaiheesta kolmanteen ei vie niin kauan ja voi kestää vuosikymmeniä. Olkaamme todistamassa sitä.

Uskon, että olemme ainakin todistamassa kolmannen vaiheen alkua. Emme tarvitse tätä vaihetta koodi. Tietenkin olemme saavuttaneet tämän pisteen, eikä edistymisemme ole nopeaa tässä vaiheessa.

Verkkokehitys: Ensimmäinen näkyvä todiste

Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, ovat verkkosivustot. Aloimme nähdä todisteita, kun se alkoi kauan sitten. Nyt sinun on koodattava sovellus tai jotain, jota käytetään sellaisen luomiseen verkkoonMutta kuten muillakin, myös tällä on oltava alku. Alustat, kuten Card, Web-Flow tai jopa Org Mode, voivat antaa sinulle upeita tuloksia ilmaiseksi ja ilman HTML-koodia tai muuta vastaavaa.

Saatat pitää nämä pienet todisteet epämääräisinä tai epäselvinä, mutta huomaa, että näin oli jo ensimmäisessä ja toisessa vaiheessa.

Ohjelmistokehitys: Kyllä, luit oikein.

Sinun olisi pitänyt kuulla NCDP:stä Koodaus Kehitysalusta. NCDP on alusta, jossa voit kehittää ohjelmistoja Koodaus. Asiat, kuten Airtable, Bubble.io

Siellä on Koodaus Sovellus katoaa – työkalut, jotka luovat parempia ohjelmistoja lyhyemmässä ajassa, voivat olla hyviä tai huonoja, mistä puhun myöhemmin.

Pelikehitys: Tämän pitäisi olla yksinkertaista ja selkeää.

Pelin sisäisessä kehityksessä ihmiset käyttivät Pygamea, Unreal Scriptiä (myöhemmin Unreal Engine) ja muita kieliä melkein muutama vuosikymmen sitten. Katso nykytilanne: Unity, Unreal, Godot ja Game Maker Studio; kukaan ei tarvitse Koodaus (++ C#-, C- tai GD-skripti). Visuaalisten komentosarjojen avulla voit helposti luoda täydellisen pelin, pelin ilman Koodaus. Sinulla on myös “kohtaus”, jossa voit tarkastella kilpailuasi Visuaalisesti.

Näitä asioita, joita sanoin, ei ollut olemassa vuosikymmeniä sitten. Koemme nyt muutoksia. Voin kuvitella Tulevaisuuden.

Millainen tulevaisuus meitä odottaa?

En osaa ennustaa tulevaisuutta tarkasti, mutta voin sanoa, että näin ei tule olemaan pitkään aikaan Koodaus.

Koodaus ja ohjelmien kehittäminen korvataan jollain, joka on 100 kertaa helpompaa; Joskus on kuitenkin tarpeen ohjelmoida lyhyin väliajoin.

Vaikka tämä saattaa tällä hetkellä tuntua liioittelulta, voimme silti nähdä tämän vaiheen lopun. Nyt meidän on luotava sovelluksia, joita voidaan käyttää koodittomien sovellusten kehittämiseen.

Toinen näistä kahdesta asiasta tapahtuu: ohjelmointi loppuu ja ihmiset kehittävät asioita itse, joten oikeita kehittäjiä ei tarvita. Kehittäjiä ei kutsuta ohjelmoijoiksi, vaan henkilöiksi, jotka jatkavat ohjelmien luomista, mutta eivät tarvitse sitä koodi.

Vielä nykyäänkin ihmiset haluavat käyttää Webflow:ta verkkosivustoja luodessaan. Useimmat yritykset palkkaavat yleensä verkkokehittäjiä, joilla on riittävät investoinnit (Apple, Microsoft jne.).

Kuten näet, näemme joitain muutoksia, jotka antavat meille vihjeitä. Nykyään on olemassa verkkosivustoja ja pelejä; Huomenna voi olla robotiikkaa ja tekoälyä! Kuka tietää?

Diplomi

  • Mielestäni tämä on hyvä ihmisille, koska he voivat rakentaa mitä haluavat ilman kehittäjiä. On selvää, että kehittäjät ovat vakavissa vaikeuksissa, koska heillä ei ole mitään tekemistä, mutta se ei ole todellinen ongelma. Todellinen ongelma syntyy, kun ihmiset voivat nopeasti kehittää tekoälyä ja robotiikkaa Koodaus. Sillä voi olla myönteinen tai negatiivinen vaikutus ihmiskuntaan.