Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

On-Page SEO-tekniikat Kuinka parantaa PageRank?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sivun SEO-tekniikat Sivun sijoitusten parantaminen?

Paranna verkkosivuston sivun sijoitusta hakukoneessa

Sivuston ja sen sivujen sijoituksen parantaminen on yksi yritysjohtajien jatkuvista tavoitteista. Jotkut SEO-sijoitustekniikat, kuten Muut muutokset, kuten verkkosivuston esittely Googlelle, tiekartan aktivointi ja verkkosivuston rakenteen muokkaaminen, vaikuttavat kaikkiin sivuihin. Mutta joskus meidän on käytettävä erikoistekniikoita sivuille, joiden sijoitus on laskemassa, tai tärkeille sivuille, kuten aloitussivulle. Siksi tässä artikkelissa opimme täysin yhden sivun SEO-tekniikoista.

Lisää numero sisällöksi

Yksi Googlen tärkeimmistä kriteereistä verkkosivuston sijoituksen parantamiseksi on kiinnittää huomiota yleisön klikkausten ja sivun katselujen määrään. Tietysti on tärkeää tehdä tämä orgaanisesti. Yksi tämän alueen ratkaisuista on lisätä SEO-otsikon houkuttelevuutta lisäämällä sisällön pääotsikkoon numeroita. Esimerkkejä näistä otsikoista ovat:

  • 10 käyttäjätekniikkaa sivuston sijoituksen parantamiseksi
  • 7 tehokasta kehonrakennusharjoitusta painonpudotukseen

päivittää sisältöä; Yksi verkkosivustojen tärkeimmistä SEO-tekniikoista

Jatkuva sisällöntuotanto ei ole ainoa tapa parantaa yleisö- ja SEO-sijoituksia. Voit tunnistaa sivut, joilla on hyvät mahdollisuudet sisällön kehittämiseen. Kehitä ja päivitä sitten sisältöä hyödyllisen sisällön perusteella. Huomaa, että vanhojen sivujen sijoituksen laskeminen laskee myös verkkosivustosi sijoitusta. Siksi voidaan sanoa, että tämä on yksi tärkeimmistä SEO-tekniikoista.

Otsikkotunnisteiden käyttö sisällössä

Kukaan yleisö ei halua lukea pitkää ja jatkuvaa tekstiä ilman sisäisiä otsikoita tai otsikkotunnisteita sisältäviä osia. Sisällön oikea muotoilu tällä tavalla parantaa merkittävästi verkkosivuston käyttökokemusta. Tämä strategia lisää myös yleisön halukkuutta käyttää aikaa sisältösi lukemiseen. Siksi voit käyttää erilaisia ​​otsikkotunnisteita Parantaaksesi myymäläsi verkkosivuston ja muiden kuin kaupan verkkosivustojen hakukoneoptimointia. Hakukoneet antavat myös enemmän painoa otsikkotunnisteiden avainsanoille. Yritä siksi käyttää avainsanaa pää- ja alaotsikossa orgaanisella ja osuvalla tavalla.

Kuvan optimointi halutulla verkkosivuston sivulla

Yksi SEO-virheistä on se, että sivujen kuvan ominaisuuksiin ei kiinnitetä huomiota. Kuvasisällön oikean muodon ja sopivan koon lisäksi on muitakin tapoja varmistaa, että kuvat auttavat sinua myös parantamaan halutun sivun sijoitusta verkkosivustolla. Voit esimerkiksi käyttää alt-tunnistetta, otsikkoa ja siihen liittyvää kuvausta kuvatiedoston nimessä auttaaksesi Googlea ymmärtämään kuvan ja tekstin välistä suhdetta nopeammin.

Erilaisen sisällön käyttö sivustolla

Googlen hakukone nostaa multimediasisältöä sisältävien Verkkosivujen sijoitusta. Yksi syy sijoitusten nousuun on näiden sivujen suurempi kävijämäärä. Kuvien, animoidun grafiikan, videoteiserien ja podcastien käyttö rikastuttaa käyttökokemusta. Ne toimivat myös signaalina hakukoneille, että sivustolla on todennäköisesti korkealaatuista sisältöä.

Tämän sisällön käyttämisellä on muita etuja. Esimerkiksi liikegrafiikka ja teaserit ovat parasta sisältöä videomarkkinointitarkoituksiin. Markkinatutkimus osoittaa, että videoita käyttävät verkkosivustot voivat saavuttaa 4,8 % korkeamman konversioprosentin. Videot varmistavat myös, että vierailijat pysyvät verkkosivustosi halutulla sivulla pidempään.

Lähtevän linkin käyttäminen; Yksi tehokkaimmista SEO-tekniikoista

Lähtevät linkit muodostavat yhteyden verkkosivustosi sivun ja muiden verkkosivustojen välillä, ja ne ovat yksi niistä asioista, joista hakukoneet välittävät määrittäessään sivun ja verkkosivuston sijoitusta. Huomaa, että liian monet lähtevät linkit on toinen SEO-virhe. Koska se voi häiritä yleisöä ja heikentää käyttökokemuksen laatua.Poista rikkinäiset linkit

Toinen verkkosivuston SEO-tekniikka on rikkoutuneiden linkkien tunnistaminen ja poistaminen. Varmasti kukaan käyttäjä ei ole kiinnostunut siitä, että hänet ohjataan 404-sivulle linkin kautta. Monien rikkinäisten linkkien vuoksi Google pitää verkkosivustoasi vanhana verkkosivustona ilman päivityksiä ja paljon toimintaa. Tämä ominaisuus voi alentaa verkkosivustosi hakukoneoptimointia. Onneksi rikkinäisten linkkien tunnistamiseen on useita työkaluja, mukaan lukien verkossa toimiva Screaming Frog SEO Spider -työkalu.

kiinnitä huomiota tekstin luettavuuteen; Muiden verkkosivustojen SEO-tekniikoiden joukossa

Huomion kiinnittäminen tekstisisällön luettavuuteen on yksi sisällön SEO-tekniikoista. Jos haluat nostaa sivun sijoitusta verkkosivustollasi, sinun tulee myös kiinnittää huomiota tähän. Jos sisältösi koskee kuluttajatuotteita, älä tee siitä monimutkaista ja käytä painavia sanoja. Lisäksi sinun tulee käyttää välimerkkejä tekstin luettavuuden parantamiseksi. Mitä helpompi yleisön on lukea ja ymmärtää tekstiä, sitä kauemmin he viipyvät sivulla lukemaan tekstin kokonaan. Yhteyden luominen verkkosivun ja sosiaalisten verkostojen välille

Parantaaksesi sivuston sivujen sijoitusta voit määrittää jakamisasetukset sosiaalisten verkostojen sivustojen, kuten Facebookin, Twitterin jne., kanssa. Pinterestjne. sivulla. Tämä menetelmä esittelee myös sivusi ja sivustosi näihin verkostoihin. Siksi sitä pidetään sopivana ratkaisuna myös markkinointiin. Toisaalta mitä enemmän ominaisuuksia sivustolla on, sitä parempi käyttäjäkokemus ja korkeampi sivun sijoitus.

Osallistumalla SEO-koulutuskursseihin oppiaksesi SEO-verkkosivustotekniikoita

Jos haluat jostain syystä nostaa sivun sijoitusta verkkosivustollasi, on olemassa monia strategioita ja tekniikoita. Jotkut niistä, kuten otsikkotunnisteiden käyttö, luettavuuden parantaminen, typografian huomioiminen ja ulkoisten linkkien käyttö, on mainittu tässä artikkelissa. Mutta näiden ratkaisujen määrä on erittäin suuri. Suosittelemme laajentamaan tietämystäsi opiskelemalla, tutkimalla tai suorittamalla SEO-aiheisia kursseja tullaksesi tämän työn ammattilaiseksi.