Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

ON1-kupongit ja alennuskoodit

Huomaa: Seuraava artikkeli auttaa sinua: ON1-kupongit ja Alennuskoodit

ON1 tarjoaa valokuvien muokkausohjelmiston jokaiselle valokuvaajalle valokuvien muokkaamista, muotoilua ja jakamista varten. ON1 yhdistää Lightroom- ja Photoshop-ominaisuudet yhdeksi brändiksi, jotta voit tyylitellä ja parantaa valokuviasi, jotta työsi erottuu muista. Nykyisessä ammattimaisessa valokuvaeditorissasi on useita laajennuksia, joiden avulla voit poistaa kohinaa, skaalata valokuvia, luoda HDR:ää ja retusoida muotokuvia.

Heidän tilaussuunnitelmissaan saat käyttöösi viisi laajennusta, mukaan lukien Resize AI, Effects, NoNoise AI, Portrait AI ja HDR. Kaikki ovat Saatavilla all-in-one-paketissa tai voit käyttää laajennuksia yksitellen muissa isäntäsovelluksissa, kuten Photoshop, Lightroom, Capture One, Affinity Photo tai Apple Photos. Lisäksi ON1 tarjoaa myös ilmaisia ​​esiasetuksia, LUT:ita, luovia resursseja ja laajan luovan kirjaston.

Täällä olemme listanneet tällä hetkellä aktiiviset alennuskuponkikoodit ON1:lle, jotka antavat sinulle jopa 20% alennuksia. Tarkista alla luetellut koodit sekä artikkelin alempana olevassa taulukossa olevat koodit saadaksesi parhaan mahdollisen tarjouksen itsellesi.

Saat nyt 30 % alennuksen ON1 Photo RAW -kuvankäsittelysovelluksesta ON1:stä syöttämällä sähköpostiosoitteesi. ON1 tarjoaa koulutus- ja koulutuskursseja sekä mukautuvia, kollektiivisia ja allekirjoitettuja esiasetuksia. ON1:ssä on useita tekoälyä tukevia työkaluja, kuten AI Match ja AI Auto, sekä X-Riten ColorChecker- ja ColorChecker Camera Calibration -ohjelmistot.

ON1-kupongin kuvaus ON1-alennukset Hanki alennus täältä

ON1 henkilökohtainen alennus 20% myynti Hanki alennus täältä
ON1 kevättarjous: Tilaa Photo RAW 2023.1 nyt ja hanki Spring Creative Collection bonustarjouksilla (arvo 100 $), jossa on 80 kaunista kevään esiasetusta, sivellintä, tekstuuria ja LUT:ta sekä uusi maskaus- ja paikallissäätövideokurssi. 20% myynti Hanki alennus täältä
ON1 Photo RAW 2023 14 päivän ilmainen kokeilu Ilmainen kokeilujakso Hanki alennus täältä

ON1:n uusi Tack Sharp AI auttaa terävöittämään ja sumentamaan kuviasi. Niiden linssin tunnistus ja säätö auttavat poistamaan vääristymiä ja kromaattisia poikkeamia. ON1 Photo Raw voitti Pop Photo Award 2021 -palkinnon. Heillä on kolme tilausta nimeltä ON1 Everything Plus (20 % alennus vuositilauksesta), Everything ja Photo Raw.