Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Onko DeFiGroups-verkkosivusto huijausprojekti?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko DeFiGroups-Verkkosivusto huijausprojekti?

Digitaalisten valuuttojen maailma on täynnä houkuttelevia, käytännöllisiä ja tietysti joskus petollisia projekteja. Monet ihmiset ovat rikastuneet kryptovaluuttojen avulla, mutta monet ovat menettäneet vaurautensa näillä markkinoilla. DefiGroups on yksi niistä projekteista, jotka todennäköisesti johtavat suureen huijaukseen. Jos et ole tutustunut tähän projektiin tai olet aiemmin saanut vaikutteita sen tarjouksista ja lupauksista, muista lukea tämä artikkeli loppuun. Jos tiedät tämän projektin ominaisuudet, et joudu DeFiGroups-kehittäjien saaliiksi.

Mitä Defi-ryhmät ovat?

DefiGroups on alusta, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä osakkeita rahakkeiden avulla. Defi Groups väittää alustan mullistavan osakemyynnin kentän. He sanovat voivansa saada aikaan suuren eron lohkoketjutekniikalla.

Nyt DefiGroups-projektista on annettu varoitus. FINMA-instituutti sanoi Defi ryhmiä Projekti voi olla huijaus. Tämä varoitus saatiin hankkeen tarkastelun ja hyväksymisen jälkeen.

Miksi epäilykset Defi Groups -projektia kohtaan lisääntyivät?

Defi Groups -projektin tavoitteena oli älykkäiden sopimusten käyttö prosessien hallinnassa. Perusidea on lähes luova ja toteuttamiskelpoinen. Kuitenkin, mitä tulee uskottavuuteen ja luottamukseen, käyttäjien ja asiantuntijoiden mielessä tulee olemaan haasteita.

Defi Groups Foundation kehottaa sijoittajia ostamaan rahakkeita kokoelmaan. Huomionarvoista on, että tämän projektin omistajat kieltäytyvät ilmoittamasta käyttäjän suojausohjelmia. Tästä syystä FINMA-instituutti kuvaili Defi Groups -projektia huolestuttavaksi. Instituutin mukaan projektipäälliköiden suunnitelmissa on vakavia ja tärkeitä epäselvyyksiä. Kysymys kuuluu: miksi et luottaisi turvallisempiin kryptovaluuttoihin investoidaksesi digitaalisen valuutan markkinoille? Monet digitaaliset valuutat ovat antaneet käyttäjille mahdollisuuden tehdä talletuksia ja saada säännöllisiä etuja. Lukuisia rahoitusohjelmistoja on kehitetty, jotka tarjoavat luotettavia ja loogisia tapoja ansaita rahaa. Tässä salaperäisessä maailmassa on etsittävä turvallista alustaa investoinneille.

DeFiGroups-projekti tuottaa mielenkiintoisia ideoita, mutta sen toteutussuunnitelmat ovat puutteellisia. Jotkut tämän hankkeen sijoittajat voivat menettää koko omaisuutensa. Valitettavasti tukitiimi ja Defi Groups -sivusto eivät edes vastaa käyttäjien kysymyksiin ja kaikki puhelut ja sähköpostit jäävät vastaamatta.

DefiGroups-merkkien myyntitapahtumat

Ennakkomyyntivaihe

DeFiGroups-projektilla on ennakkomyyntitapahtuma. Tämä tapahtuma koostuu kahdesta vaiheesta. Ensimmäinen ennakkomyyntivaihe on suunniteltu 5.6.2022. Tämä ohjelma kestää kymmenen päivää ja 30 % palkinnoista tarjotaan.

Ennakkomyyntiohjelma on suunniteltu kasvamaan eksponentiaalisesti lyhyessä ajassa. Ensimmäisen myyntitapahtuman hintakatto on 2 miljoonaa dollaria. Vaikuttaa hieman vaikealta odottaa tällaisen tavoitteen saavuttamista.

Ensimmäinen myyntivaihe

Ensimmäinen myyntitapahtuma järjestetään 26.8.2022. Tapahtuma kestää 15 päivää ja sijoittajille tarjotaan 30 % bonus. Tapahtuman paikkakatoksi on arvioitu enintään 2 miljoonaa dollaria. Toiselle myyntitasolle ei ole rajoituksia.

Myynnin toinen taso

Tässä vaiheessa sijoittajat saavat 10 % bonuksen. Tämän vaiheen päivämäärä on 27.10.2022 ja sen kesto on kymmenen päivää. Tapahtuman tämän vaiheen järjestämiseen on käytettävissä noin 3 miljoonaa dollaria. Saatavilla olevia tokeneita on yhteensä 100 500 000 yksikköä.

Suurin käytettävissä oleva token on 175 500 000 yksikköä. Kokonaistarjonnasta 15 % osoitetaan projektikonsulteille ja 24 % varastoidaan kehitysrahastoon. Toiset 3 % menee projektiyhteisön käyttäjille palkintoina ja palkintoina.

Diff Groups -sivuston kannustinohjelmat

Defi Groupsin nettisivujen mukaan 5 % kunkin sijoituksen volyymista menee kutsuvalle henkilölle. Tämä rohkaisee käyttäjiä kutsumaan ystäviä ja perheenjäseniä sijoittamaan DeFiGroups-projektiin.

Tällä alustalla ei ole vaihtoehtoista ohjelmaa. Jos hankkeen tavoitteita ei saavuteta, uusia strategioita tai tukiprosesseja ei määritellä.

Siksi projektin epäonnistumisen ja omaisuuden arvon jyrkän laskun riski on erittäin korkea. Tässä tapauksessa projekti ei ole vastuussa käyttäjien menetyksestä ja sijoittajat ovat vastuussa omaisuuden menetyksestä. Ystävien ja perheen kutsuminen investoimaan tähän projektiin voi johtaa suureen taloudelliseen katastrofiin.

Defi Groupsin kehitystiimi

Kaikki projektit pyrkivät edustamaan parhaiten tiimin jäsenten kehitystä ja osaamista. Tämä lisää hankkeen uskottavuutta. DeFiGroups-projektilla ei kuitenkaan ole suunnitelmia tehdä niin. Käy vain Defi Groups -sivustolla. Kehitystiimiä esittelevää osiota ei ole.

Tämän projektin kehittäjien henkilöllisyys ei ole tiedossa. Siksi on epätodennäköistä, että Defi Groupsin sijainti olisi pysyvästi poissa pääoman hankinnan jälkeen ja projekti tuhoutuu muutamassa sekunnissa. Tämä on toinen syy, miksi FINMA on vaarallinen lukea Defi Groups -alustaa.

Defi Groups -sivuston tukitila

Ainoa tapa kommunikoida Defi Groups -tukitiimin kanssa on lipun (sisäinen viestintäjärjestelmä) kautta. Toimistosta ja yrityksestä ei ole uutisia henkilökohtaisesti vierailemaan, ja ilmoitettu osoite on epätodellinen. Vain sähköpostiosoite on annettu, mikä ei voi olla syy luottaa Defi Groups -projektiin.

DeFiGroups yrityksen dokumentaatio

Defi Groupsin verkkosivuilla ei ole toimitettu asiakirjaa yrityksen rekisteröimiseksi. Selvyyden vuoksi: Tämä projekti on täysin laiton. Myyntitapahtumien toteutumisesta ei ole takeita. Siksi elokuvainstituutilla on oikeus epäillä tätä hanketta. DeFiGroups

Defi Groupsin kumppani

Defi Groupin nettisivut ovat sijoittaneet sivuilleen eri yritysten logoja, mutta virallista ja suurta yhteistyötä ei näytä olevan ja vain näiden yritysten logoja on käytetty. Toisaalta tapahtumia ei voi vahvistaa. Vaikka Defi Groups -sivusto väittää, että alusta on kehitetty käyttämällä blockchain-tekniikkaa, tämä ei ole vakuuttava syy selvittää epäselvyyttä. Tällä alustalla on myös mahdollista tallettaa varoja kryptovaluutoissa ja dollareissa, mutta ei ole olemassa erityistä menetelmää rahakkeiden keräämiseen.

Yhteenveto

Defi Groups lanseerattiin suurella melulla, mutta menetti pian uskottavuutensa. Useat toimielimet ovat kyseenalaistaneet tämän hankkeen uskottavuuden. Tutkittuaan kaikki hankkeen näkökohdat Cinema Institute Group päätteli, että Defi Groups on todennäköisesti huijausprojekti.