Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Onko GroupMella lukukuittauksia?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko GroupMellä lukukuittauksia?

Groupme on Microsoftin ryhmäviestintäsovellus. Groupme on yksinkertainen ja helppo tapa pitää yhteyttä ystäviin ja perheeseen. Sen avulla myös käyttäjät, joilla ei ole älypuhelinta, voivat liittyä keskusteluihin. Kuten Sovelluksen nimestä voi päätellä, tämä sovellus on tarkoitettu ryhmille. Se auttaa järjestämään suurempia ihmisryhmiä. Se on suosittu yksityishenkilöiden ja yritysten keskuudessa, jotka etsivät helppoa viestintää.

Lukukuittaukset ovat nyt yleisiä kaikissa viestisovelluksissa. Lukukuittausten avulla käyttäjät voivat nähdä, onko heidän muille käyttäjille lähettämänsä viesti luettu vai ei. Kaikki viestisovellukset, joissa on lukukuittausominaisuus, antavat käyttäjien kytkeä sen päälle ja pois päältä oman harkintansa mukaan.

Tässä artikkelissa kerrotaan, onko GroupMella sellainen Lue kuittiominaisuus suorille viesteille Ja Ryhmäviestit.

Lue myös: 7 parasta salattua viestisovellusta

Ei, GroupMen ryhmäkeskusteluissa ei ole lukukuittauksia.

Valitettavasti Groupmessa ei ole ominaisuutta, joka kertoisi sinulle, kuka lukee viestejäsi. Ainoa tapa tietää, että joku on lukenut viestisi Groupmessa, on, jos joku reagoi tai vastaa viesteihisi ryhmäkeskusteluissa.

Lue myös: Mitä puhelinkuvake Tarkoittaa Discordissa?

Kyllä, GroupMen suorissa viesteissä on lukukuittaukset-ominaisuus.

Suorille viesteille Groupmessa on lukukuittausominaisuus; Kun lähetät suoran viestin toiselle käyttäjälle, tila “Lähetetty” näkyy viestin alla. Kun käyttäjä lukee viestin, Lue-tila näkyy viestin alla. Kuten muutkin sovellukset, Groupme antaa sinun ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä suorien viestien lukukuittausominaisuuden.

Kuinka voin ottaa GroupMen DM-viestien lukukuittausominaisuuden käyttöön/pois päältä?

Jos haluat tietää, miten Groupmen lukukuittausominaisuus otetaan käyttöön/poistetaan käytöstä DM-viesteissä, noudata alla olevia ohjeita:

  • Avaa Groupme-sovellus ja napauta profiili (henkilö) -kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.
  • Napauta seuraavalla sivulla asetukset Mahdollisuus.
  • Napauta Asetukset-sivulla kohdasta Viestin toimitus Lähetä lukukuittaukset DM-viesteistä Mahdollisuus kytkeä DM-viestien lukukuittaukset päälle/pois.

Lue myös: Näyttääkö LinkedIn lukukuitit?