Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Onko Instagramin suorille viesteille merkkirajoitus?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko Instagramissa oleville suorille viesteille merkkirajoitus?

Instagram on yksi tunnetuimmista ja laajimmin käytetyistä sosiaalisen verkostoitumisen sovelluksista. Instagramissa on helpompi tallentaa ja luoda viestejä, joista pidät, ja voit olla yhteydessä ihmisiin ja jakaa julkaisusi heidän kanssaan.

Instagramissa ihmiset luovat kiinnostavaa sisältöä, josta osa on trendissä maailmanlaajuisesti. Instagramissa voit myös rakentaa yhteisöjä yhdistääksesi ihmisiä, joilla on samanlaisia ​​kiinnostuksen kohteita.

Instagram kasvaa joka päivä ja tuo uusia Ominaisuuksia käyttäjilleen, mutta kuten tiedät, roskapostittajia on kaikkialla ja estääkseen heidät Instagram ryhtyy tiukoihin toimenpiteisiin, kuten rajoittaa DM-viestejä ja DM-merkkejä jne.

Tämä artikkeli käsittelee suorien viestien merkkirajoitusta ja sitä, kuinka monta suoraa viestiä voit lähettää päivittäin Instagramissa.

Lue myös: Miksi en voi vastata Instagram-viesteihin?

Instagram sallii 1000 merkkiä yhdessä DM:ssä välilyönnit mukaan lukien, mikä on paljon vähemmän kuin mitä muut sosiaalisen median sovellukset tarjoavat, mutta jos näet, 1000 merkkiä riittää ilmaisemaan syvimmät tunteesi.

Lue myös: Voiko sinut hakkeroitua Instagram DM:n kautta?

Instagram ei ole koskaan ilmoittanut DM-rajoituksia, koska se vaihtelee eri tilityypeillä. Luotettu ja vanha tili voi lähettää vähintään 50-100 DM 24 tunnin aikana, kun taas uudet tilit voivat lähettää vain noin 20-50 DM 24 tunnin ikkunassa.

Jos saat varoituksen liian monen viestin lähettämisestä ja jatkat viestien lähettämistä, et voi lähettää suoria viestejä tiettyyn aikaan.

Jos olet päivittänyt Instagramin uuteen Messenger-ominaisuuteen, sinun on tiedettävä, että voit välittää vain yhden viestin viiteen chattiin.

Lue myös: Instagram DM:t eivät toimi: 8 korjausta