Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Onko iPhone 11:ssä langaton lataus?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko iPhone 11:ssä langaton lataus?

Vaikka iPhone julkaistaan ​​joka vuosi, iPhone 11 pitää edelleen paikkansa A13 Bionic -sirun, TrueDepth-kameran ja haptic touch -toiminnon sekä monien muiden teknisten ominaisuuksien ansiosta. Siitä lähtien, kun Applen MagSafe-laturit iPhoneille esiteltiin vuonna 2020, ihmiset ovat kuitenkin pohtineet, voivatko heidän vanhat iPhonensa hyödyntää tätä langatonta lataustekniikkaa.

Tässä artikkelissa tarkastellaan, voiko iPhone 11:n ladata langattomasti, ja tarkastellaan tarkemmin käytettävän laturin tyyppiä.

Sopiiko iPhone 11 langattomaan lataukseen?

Kyllä, iPhone 11 voidaan ladata langattomasti. Itse asiassa kaikki iPhonet iPhone 8:sta alkaen voidaan ladata langattomasti sujuvan latauskokemuksen varmistamiseksi. Koska Apple esitteli MagSafe-teknologian uusiin iPhone-puhelimiin vuonna 2020, se ei kuitenkaan sisältänyt iPhone 11:tä, kun se julkaistiin vuonna 2019. Valoisa puoli, mitä tarvitset, on Qi-sertifioitu laturi minkä tahansa iPhonen lataamiseen, mukaan lukien iPhone ja uudemmat 8.

Qi-latureita (lausutaan “chee”) on yleensä saatavilla hotelleissa, autoissa, lentokentillä tai kahviloissa. Kun asetat iPhone 11:n kuvapuoli ylöspäin näiden laturien päälle, se alkaa latautua 7,5 watin nopeudella. Latausnopeus on hieman hidas, mutta voit ladata puhelimesi jopa 50 % 30 minuutissa.

Jos et ole koskaan kuullut Qi-sertifioiduista latureista, et ole yksin. Qi on avoin latausstandardi, joka tunnetaan laajalti ja jota seurataan. Sen on luonut Wireless Power Consortium (WPC).

Löydät molemmat laturit internetissä ja offline Apple Storesta. Jotkut hyväksytyt Qi-sertifioidut laturit ovat saatavilla tällä sivustolla.

Kuinka käytän Qi-laturia?

Qi-laturin käyttö on erittäin kätevää ja vaivatonta. Voit tehdä tämän Noudattamalla alla olevia ohjeita:

  • Voit käyttää tarvittavaa sovitinta langattoman laturin liittämiseen pistorasiaan.
  • Varmista, että laturi on tasaisella alustalla.
  • Aseta iPhone laturiin näyttö ylöspäin.
  • Sekuntia myöhemmin iPhone alkaa latautua sen jälkeen, kun se on asetettu langattomaan laturiin.

Saat parhaan mahdollisen latauksen asettamalla iPhonesi langattoman laturin keskelle. Noudata kaikkia Qi-sertifioidun langattoman laturin valmistajan antamia ohjeita. Riippuen käyttämästäsi latausmatosta, saatat myös kuulla pientä ääntä iPhonesta sen latautuessa.

Tärkeitä huomioitavia asioita

Muista ottaa huomioon seuraavat seikat optimoidaksesi puhelimesi latauspotentiaalin:

  • Poista iPhone 11 -puhelimen kotelo, jos materiaali on paksua tai metallista.
  • Poista iPhonen värinä käytöstä ilmoituksia tai puheluita varten. Tärinä voi saada puhelimen vaihtamaan asentoa, kun se asetetaan langattomaan laturiin. Jos puhelin värisee latauslevyltä, virta saattaa katketa.
  • Jos iPhonesi Optimized Battery Charging -asetus on käytössä, lataus pysähtyy automaattisesti 80 prosenttiin. Liian pitkä lataus voi myös aiheuttaa puhelimen lämpenemisen. Tämä sammutus iPhonen akun käyttöiän pidentämiseksi voi auttaa jäähdyttämään sitä.
  • Koska langaton lataus perustuu magneettiseen induktioon, metallien tai magneettisten esineiden asettaminen iPhonen ja laturin väliin voi vahingoittaa laitteen magneettiliuskoja. Lisäksi tämä johtaa puhelimen ja laturin Suorituskyvyn heikkenemiseen.
  • Jos iPhone on liitetty USB-virtakaapeliin tai toiseen laitteeseen, kuten tietokoneeseen, sitä ei voi ladata langattomalla laturilla. Sen sijaan se latautuu USB-virtalähteen kautta.