Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Onko saranalla lukukuitit?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko saranalla lukukuitit?

Kaikkien treffisivustojen ja -sovellusten tavoitteena on tehdä online-treffeistä hieman luonnollisempaa ja stimuloivampaa. Tämä vaatii kuitenkin paljon tutkimusta ja innovaatioita. Vaikka kaikki, jotka tuovat esiin treffituotteen, eivät onnistu siinä, jotkut ovat pysyneet pinnalla ja kehittyneet ajan myötä. Hinge on yksi niistä nimistä, joka jatkaa online-treffien uusimista asiakkailleen.

Sarana menee myös askeleen pidemmälle sovelluksen käyttäjien yksityisyyden suojelemisessa, mikä mahdollistaa heidän räätälöinnin päästä päähän. Sovellus ei sisällä vain suosittuja yksityisyysominaisuuksia, joita löytyy muista suosituista treffisovelluksista, mutta se myös luopuu joistakin – lue kuitit. Vaikka haluttujen ominaisuuksien poistaminen Sovelluksesta ei todellakaan kuulosta hyvältä, se toimii hyvin Hingen kohdeyleisölle.

Lue myös: Onko Tinderillä lukukuitit?

Kuten edellä mainittiin, saranalla ei ole lukukuittauksia. Et myöskään voi maksaa ominaisuudesta – toisin kuin Tinderissä, jossa voit maksaa nähdäksesi, onko toinen henkilö lukenut viestisi vai ei. Hinge menee askeleen pidemmälle suojellakseen käyttäjiensä yksityisyyttä, ja lukukuittausominaisuuden poistaminen on yksi esimerkeistä.

Vaikka monet arvostelevat Hingeä ominaisuuden poistamisesta, sillä on omat etunsa niille, jotka käyttävät aikaa vastausten muotoiluun tai ovat joskus yllättyneitä vastaajan viestistä ja haluavat vastata siihen täydellisellä vastauksella.

Saranalla on kuitenkin kiertotapa “Sinun vuorosi” muodossa, joka muistuttaa henkilöä vastaamaan vastaanottamaansa viestiin ilmoituksella chat-kentässä. Tämä otettiin käyttöön haamukuvien vähentämiseksi ja pidempien keskustelujen aikaansaamiseksi.

Jos keskustelu pysähtyi mutta päättyi silti hyvin, voit piilottaa keskustelun sen sijaan, että poistaisit osuman, jos näet mahdollisuuden aloittaa keskustelu jonain päivänä.; Vaikka toinen henkilö päättäisi aloittaa keskustelun, hänen viestiketjunsa ilmestyy automaattisesti postilaatikkoosi.

Mitä ovat lukukuitit?

Lukukuittaus on kuittaus lähettäjälle, että vastaanottaja on lukenut viestin. Joissakin sovelluksissa nämä sisältävät myös aikaleimat siitä, milloin viesti luettiin. Olet ehkä nähnyt lukukuittauksia WhatsAppissa, Instagramissa, iMessagessa, Tinderissä ja muissa suosituissa sovelluksissa.

Lue myös: Kuinka vaihtaa sijaintia saranassa?