Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Onko Uber One sen arvoinen?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko Uber One sen arvoinen?

Jos käytät jatkuvasti Uberin palveluita, kuten kyytisovellusta ja Uber Eatsia, Uber One saattaa olla sinulle oikea valinta. Uber One on uusi tilauspohjainen jäsenyysmalli, jonka Uber lanseerasi vuoden 2021 lopulla ja jonka tavoitteena on vähentää kokonaiskulujasi Uber-palveluihin. Se voidaan uusia automaattisesti kuukausittain tai vuosittain.

Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, tarjoaako tämän tilauksen ostaminen mitään etuja verrattuna kahden Uberin tarjoaman palvelun käyttämiseen erikseen.

Mikä on Uber One?

Uber One sisältää Uber Eatsin ja Uberin kyytijakosovelluksen ja tarjoaa käyttäjille alennuksia, eksklusiivisia etuja ja ilmaisen toimituksen Uber Eats -tilauksille. Uber Eats on Saatavilla vain 6 000 kaupungissa 45 maassa. Uber Eats on saatavilla myös muissa tärkeissä ruoan toimitussovelluksissa tietyissä maissa. Esimerkiksi Intiassa Uber Eatsin osti maan suuri ruoanjakeluyritys Zomato. Siksi Uber One on todennäköisesti saatavilla vain siellä, missä on sekä Uber-taksi- että ateriapalveluita.

Täysi tilausmalli on saatavilla hintaan 9,99 dollaria kuukaudessa ja 99,99 dollaria vuodessa. Uber ennustaa säästösi maassasi olevien jäsenten keskimääräisten säästöjen perusteella. Uber Onen käyttäminen voi säästää noin 27 dollaria vuodessa kyydistä ja tilauksista. He työskentelevät myös kolmansien osapuolten kanssa tarjotakseen oikeutetuille käyttäjille alennuksen jäsenyydestä.

Uber Onen edut

Uber One tarjoaa jäsenilleen erilaisia ​​etuja, joista osa kannattaa tarkistaa, jos käytät Uberin palveluita usein:

 • Kaikki ruoat, juomat mukaan lukien, ovat saatavilla meiltä ilmaisella toimituksella.
 • Uber One -jäsenenä saat jopa 10 % alennuksen kaikista kelvollisista toimitus- ja noutotilauksista ravintoloista tai kaupoista, joiden nimen alla on pieni kultainen Uber One -symboli, joka tunnistaa heidät kolmannen osapuolen Uber One -osallistujaksi.
 • Jos viimeisin Uber-saapumisarviosi on virheellinen tai myöhässä, saat 5 dollarin hyvityksen Uber Cashina jäsenenä ja kelvollisista toimituksista.
 • Uber One -jäsenet saavat 5 %:n alennuksen useimmista Uber-kuljettajien kyydistä.
 • Jäsenenä voit saada erikoistarjouksia ja kampanjoita.
 • Veroja ja maksuja ei sovelleta, jos määrität tilauksen vähimmäisarvon.

Jotkut olosuhteet sinun tulee olla tietoisia

Vaikka Uber One tarjoaa erilaisia ​​silmiinpistäviä alennuksia, tarjouksiin liittyy joitain ehtoja. Esimerkiksi vaikka toimitus on ilmainen tilauksille, joistakin palveluveroista tai -maksuista ei voida luopua. Lisäksi alla on luettelo asioista, joita voit harkita tehdäksesi tietoisen päätöksen Uber Onesta:

 • Vain ensikertalaiset voivat testata ilmaiseksi kuukauden ajan.
 • Verot ja maksut koskevat lisäkustannuksia, kuten ravintolan pakkaamista tai poikkeuksia, kuten hinnankorotuksia.
 • Jos tilaat ravintolasta, jonka nimessä ei ole kultaista Uber One -symbolia, saat ilmaisen toimituksen ja 10 % alennuksen vähintään 15 dollarin tilauksesta.
 • Kun tilaat ruokakaupasta, jossa on kultainen Uber One -kuvake nimesi alla, saat ilmaisen toimituksen ja 5 %:n alennuksen vähintään 35 dollarin tilauksesta. Tämä alennus ei ole saatavilla Texasissa.
 • Jos varaat Uber-matkan 30 minuuttia tai enemmän etukäteen, Uber Once -alennukset eivät ole saatavilla.
 • Jos haluat peruuttaa Uber Once -tilisi, tee se 48 tuntia ennen laskutuspäivää välttääksesi Automaattisen uusimisen. Jos olet 48 tunnin sisällä, ota yhteyttä Uber-tukeen peruuttaaksesi.
 • Automaattisen uusimisen maksujasi ei palauteta.
 • Säästösi Uber Onella eivät sisällä liittymäsi hintaa, eikä Uber One takaa kiinteää säästösummaa.