Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Online-valokuvaeditorit, joissa on 7 parasta ja ilmaista verkkosivustoa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Online-valokuvaeditorit, joissa on 7 suosituinta ja ilmaista verkkosivustoa

Online-valokuvaeditorit, joissa on 7 parasta ja ilmaista verkkosivustoa

Aikaisempina vuosina vain kokenut Photoshop-käyttäjä pystyi lisäämään hämmästyttäviä tehosteita valokuviin. Näin ei kuitenkaan enää ole. Tarkista vain alla luetellut upeat verkkosivustot.

Instagramin kaltaisten sovellusten yleistyminen on tehnyt tavallisestakin kuvasta vaikea uskoa. Mutta laaja Instagram-suodattimien kirjasto ei ole työpöytäkäyttäjien Saatavilla. Suunniteltu käytettäväksi puhelinalustoilla. Onneksi on monia verkkosivustoja ja verkkosovelluksia, jotka voivat auttaa sinua.

1- PhotoFaceFun

Oletko yksi niistä ihmisistä, jotka haluavat liimata koiran kieliä ja pupun korvia ystäviesi kuviin? Tee se paremmin tällä Sovelluksella!

2- PhotoFunia

PhotoFunia on samanlainen kuin PhotoFaceFun, mutta on erikoistunut kasvo- ja täyspitkiin valokuviin.

Alla olevasta esimerkistä näet, että laitoin yhden aurinkoisista lomakuvistani laskettelurinteen mainostaululle. Se on mielenkiintoinen yhdistelmä, ja olen varma, että olet samaa mieltä.

Kuten PhotoFaceFun, voit käyttää monia valmiita konsepteja ja taustoja.

Yksinkertainen työkalu houkuttelevalla käyttöliittymällä on tehnyt siitä yhden suosituimmista kuvankäsittelysivustoista. PhotoFunia sisältää suodattimia, clipart-kuvia, valotehosteita, hauskoja kasvoja ja valmiita julisteita.

Sinun on valittava kehys, katsottava tässä kehyksessä haluamasi valokuva, tutkittava sitä ja käytettävä erilaisia ​​tehosteita.

3- Muotoile se

Pictonize-työkalun käyttö on yksinkertaista ja helppoa. Lataa valokuva ja valitse sitten haluamasi tehoste.

Vaikutukset voidaan jakaa neljään kategoriaan. Hienoja tehosteita, muotoefektejä, pintaefektejä ja harmaaefektejä. Valittavana on noin 500 tehostetta kussakin näistä luokista, ja kaikkiaan lähes 2 000 ainutlaatuista suodatinta.

4 pikseliä

Pixlr.com on yksi parhaista ilmaisista online-ohjelmista ja suosituista kuvankäsittelysivustoista, joiden avulla voit muokata valokuviasi erittäin nopeasti. Pixlr on saatavana myös työpöytä- ja mobiiliversioille. Tarjoaa yksinkertaisia ​​työkaluja valintaan, rajaamiseen, väritehosteisiin ja muuhun.

Mene vain verkkosivustolle ja käynnistä Pixel-verkkosovellus. Siellä on myös ilmainen jäsentili.

5- Pho

Pho. to on toinen suosittu online-valokuvien muokkaussivusto. Se tarjoaa sinulle satoja valo- ja väritehosteita sekä erilaisia ​​hauskoja tehosteita.

Lisäksi se tarjoaa kontrastin säädön, väritehosteet, valon ja kirkkauden.

Voit hakea käyttämällä tämän ohjelman yksinkertaisia ​​työkaluja IOS Voidaan muokata nopeasti.

ja Android-versiot tästä editorista ovat myös saatavilla. Yksinkertainen kuvankäsittelytyökalu, jossa on välitön muokkaus

6- Ilmainen online-valokuvaeditori

Freeonlinephotoeditor.com on yksi suosituimmista online-valokuvien muokkaussivustoista. Se on kuin pieni työpöydän valokuvien muokkaustyökalu verkossa. Tämä editori tarjoaa perustyökaluja, tehostajia, suodattimia, tasoja, clipart-kuvia ja paljon muuta muokkausta varten.

Se sisältää myös kelaus-, eteenpäin-, nollaus- ja pudotuspainikkeet eri toimintojen suorittamiseksi. Tuo tiedosto ja lataa se muutamassa minuutissa tehosteiden käyttöönoton ja muokkaamisen jälkeen.