Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Opas parhaan Layer 2 -kytkimen ostamiseen keskisuurille ja suurille verkoille

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Opas parhaan Layer 2 -kytkimen ostamiseen keskikokoisille ja suurille verkoille

Layer 2 Switch määrittelee kytkimen, kytkintyypit ja niiden erot sekä esittelee parhaat keskisuurille ja suurille verkoille saatavilla olevat kytkimet.

Tämän listan tuotteita valittaessa pyrimme esittelemään markkinoiden parhaat ja tehokkaimmat Layer 2 -kytkimet, jotka tuottivat tuotteiden korkean laadun lisäksi myös käyttäjätyytyväisyyttä.

Mikä on kytkin?

Verkkokytkin on a Laitteisto, joka yhdistää eri laitteita (kuten IP-kameroita, tietokoneita ja jopa muita kytkimiä) resurssien jakamiseen ja viestimiseen. Kytkin vastaanottaa paketteja ja välittää ne määränpäähänsä lähiverkossa. Keskittimiä käytettiin aiemmin verkkolaitteiden yhdistämiseen. Mutta harrastuksissa oli monia haittoja. Niiden ratkaisemiseksi luodaan siltoja. Ne olivat parempia kuin keskittimet, koska ne loivat useita törmäysalueita, mutta niillä oli rajoitettu määrä portteja. Lopulta kytkimiä kehitettiin ja niitä käytetään edelleen laajalti. Kytkimissä on enemmän portteja kuin silloissa, ja ne voivat valvoa saapuvaa liikennettä ja tehdä kehysten siirtopäätöksiä sen mukaisesti. Lisäksi jokainen kytkimen portti edustaa erillistä törmäysaluetta, eikä törmäyksiä tapahdu.

Kytkimiä käytetään yleisesti suurissa ympäristöissä ja ammattikäyttöön. Mutta ajan myötä, kun valvonta- ja turvakameroiden käyttö lisääntyi, myös kotiverkon kytkimien tarve lisääntyi. Siksi kytkimillä on nykyään monia erilaisia ​​käyttötarkoituksia, ja monet käyttäjät käyttävät niitä ympäri maailmaa.

Layer 2 kytkimet tekevät vain kytkentätyön ja niiden on lähetettävä dataa kunkin verkkosolmun MAC-osoitteeseen. Layer 3 kytkimet puolestaan ​​voivat välittää paketteja IP-osoitteiden avulla.

Verkkokytkimien tyypit ja ominaisuudet, joihin sinun tulee kiinnittää huomiota ennen kytkimen valmistelua:

Hallitsemattomat kytkimet

Hallitsemattomat kytkimet eivät vaadi konfigurointia tai hallintaa, ja ne toimivat plug and play -laitteina (liitä laitteesi yksitellen Ethernet-kaapeleilla). Kaikki näissä kytkimissä on automaattista. Itse asiassa näillä kytkimillä on kiinteä kokoonpano, eivätkä ne salli tämän kokoonpanon muuttamista. Ne voidaan asettaa pöydälle tai kiinnittää telineeseen. Hallitsemattomia kytkimiä käytetään enimmäkseen laitteiden yhdistämiseen verkon reunalla tai pienessä itsenäisessä verkossa, jossa on useita komponentteja. Ne ovat yleensä halvempia eivätkä eroa visuaalisesti hallintakytkimistä. Joitakin niistä voidaan ohjata paikallisesti LED-näytöillä.

Älykkäät verkkokytkimet

Web-älykytkimet ovat hallintakytkimiä, mutta tarjoavat rajoitetumman toiminnallisuuden. Älykytkimet on helppo asentaa, ja ne tarjoavat verkkokäyttöliittymän monien ominaisuuksien määrittämiseen. Älykytkimissä ei ole konsoliporttia, SSH:ta tai Telnetiä.

Johdon muutos

Hallintakytkimissä on myös monia konfiguroitavia Ominaisuuksia, jotka tarjoavat korkeimman tason hallinnan ja ohjauksen kahteen edelliseen tyyppiin verrattuna. Näitä kytkimiä voidaan hallita verkkoliittymän, konsoliportin, SSH:n ja Telnetin kautta.

Kytkinporttien lukumäärä

Yksi tärkeimmistä huomioon otettavista tekijöistä on kytkimen valitseminen oikealla määrällä portteja. Jos esimerkiksi haluat yhdistää neljä laitetta, 5- tai 8-porttinen kytkin sopii sinulle. Muista, että useita portteja tulee pitää varaportteina mahdollisia tulevia kaatumisia varten. Toisaalta saatat lisätä laitteita verkkoosi tulevaisuudessa ja tarvitset lisää portteja.

Fast Ethernet on termi, joka viittaa 100 Mbps:n Ethernet-nopeuteen, kun taas Gigabit Ethernet tarkoittaa 1000 Mbps. Gigabit-kytkin on tietysti parempi, mutta verkkoasetuksistasi riippuen se ei välttämättä ole ehdottoman välttämätöntä. Ihanteellinen, jos sinun on siirrettävä suuria tietomääriä ja sinulla on nopeat, matalan viiveen verkot.

PoE-tuki

PoE-tekniikka (Power over Ethernet) on mikä tahansa järjestelmä, joka siirtää virtaa verkkotietojen ohella Ethernet-kaapelin kautta. Tämä tekniikka auttaa vähentämään kustannuksia (ei tarvitse asentaa ylimääräistä virtajohtoa), on turvallinen (suojaa laitteitasi korkealta tai matalalta jännitteeltä) ja on joustava. (Yhteensopivia laitteita voi asentaa minne tahansa ilman, että lähistöllä on oltava pistorasia.) PoE-tuki on tietysti etu, mutta tällaiset kytkimet ovat kalliimpia. Joten jos kustannukset eivät ole sinulle ongelma, PoE-kytkimen ostaminen voi olla viisas päätös.

Suositeltavat kytkimet, pöytä- tai seinäkytkimet

Ihannetapauksessa kytkin voidaan asentaa kaikissa kolmessa muodossa. Recount-kytkimet on yleensä suunniteltu ammattikäyttöön ja telineympäristöihin, kuten datakeskuksiin. Pöytäkytkimet voidaan asentaa mille tahansa tasaiselle pinnalle ja ne tarjoavat enemmän valikoimaa markkinoilla. Saatavilla on myös seinäkiinnityssarjoja seinäkytkimille.

Alta löydät luettelon niistä parhaat Layer 2 -kytkimet keskisuurille ja suurille verkoille. Jos etsit oikeaa kytkintä organisaatiollesi tai yrityksellesi, suosittelemme, että et missaa seuraavaa luetteloa. Tässä luettelossa olemme listanneet kunkin Layer 2 -kytkimen ja sen sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet.

Huomautus: Esittelyjärjestys paras kerros 2 kytkin in Iranin markkinat tässä artikkelissa perustuu porttien määrään. (Matalasta korkeaan)

 • Kun valitsimme tämän listan tuotteita, yritimme ottaa tämän esille markkinoiden parhaat ja tehokkaimmat Layer 2 -kytkimetmikä johti tuotteiden korkean laadun lisäksi myös käyttäjätyytyväisyyteen.
 • Lue kunkin tuotteen tekniset tiedot ja valitse se paras kerros 2 kytkin joita yrityksesi vaatii.

Esittelemme parhaat Layer 2 -kytkimet

DES-3200-18 D-Link

 • Porttien määrä: 18
 • Kytkimen tyyppi: Manager
 • PoE-ominaisuus: Ei mitään
 • Sijainti: uudelleenlaskenta

D-Link DES-3200-18 Switch, jossa on 16 10/100 Mbps porttia, 1 SFP-portti, 1 Combo 1000BASE-T/SFP-portti on tehokas Layer 2 -kytkin, jossa on edistyneitä ominaisuuksia ja hallintakytkin, joka sopii ammattiorganisaatioille ja yrityksille sekä käyttää ETTX:ssä ja FTTX:ssä. Hallintakytkimet tarjoavat enemmän liikenteenohjaustoimintoja. Kytkin DES-3200-18 voidaan asentaa telineeseen ilman tuuletinta. Recount-kytkimiä käytetään ammattikäyttöön, ja ne tarjoavat tekniikkojen helpomman pääsyn ja ovat myös turvallisempia. Tämä kytkin käyttää suojausmekanismeja, kuten 802.1X, P-MAC-portin sidonta ja DHCP-snooping. Se tukee myös linkkien yhdistämistä, jonka avulla voit ryhmitellä useita portteja rinnakkain ja luoda yhden portin paremman kaistanleveyden ja pääsyn parantamiseksi. Palvelun laadun (QoS) vuoksi tämä kytkin on 802. Tukee 1p. Tämä standardi on mekanismi, jonka avulla reaaliaikainen tiedonsiirto voidaan jakaa 8 prioriteettitasolle 4 jonoon.

TEF1024D Tenda

 • Porttien lukumäärä: 24
 • Kytkimen tyyppi: Hallitsematon
 • PoE-ominaisuus: Ei mitään
 • Sijoitustyyppi: Suositeltu, Pöytä, Seinä

TEF1024D-kytkin on Tendan hallitsematon kytkin. Hallitsemattomia kytkimiä ei voi konfiguroida, ja sinun on asennettava ja määritettävä ne. Tämä ominaisuus säästää aikaa ja yksinkertaistaa verkon asennusta ja laajentamista. Tämä kytkin on helppo asettaa pöydälle tai tasaiselle pinnalle, asentaa telineeseen ja siinä on 24 porttia. Tukevan, kompaktin metallikotelon ansiosta TEF1024D-kytkin on luotettava ja ihanteellinen vuosien käyttöön. Lisäksi tässä kytkimessä on tehokas sisäinen hakkurivirtalähde. Tämä kytkin tukee automaattista MDI/MDIX-tekniikkaa, eikä sinun tarvitse enää huolehtia kaapelin tyypistä. Sinun on kytkettävä kaapeli ja käytettävä sitä. Automaattinen MDI/MDIX-tekniikka vaihtaa itse asiassa automaattisesti MDI:n ja MDIX:n välillä. TEF1024D-kytkin sopii keskisuurille organisaatioille ja yrityksille.

G3224T IPcom

 • Porttien lukumäärä: 24
 • Kytkimen tyyppi: Manager
 • PoE-ominaisuus: Ei mitään
 • Sijainti: uudelleenlaskenta

IP32 com Layer 2 G3224T -kytkimessä on 24 Gigabit Ethernet -porttia ja 2 SPF-paikkaa, jotka on suunniteltu toimimaan tehokkaissa ja nopeissa verkoissa. Tämä kytkin käyttää 802,3x tehonsäätöä full duplex -tilassa ja vastapaineen tehonsäätöä half duplex -tilassa. G3224T-kytkin tukee Layer 2 -linkin suojaustekniikkaa ja siinä on estävä arkkitehtuuri. Se tukee myös VLAN- ja QoS-luomista. QoS tarjoaa liikenteen priorisoinnin palveluille, kuten VoIP, jotka ovat herkkiä latenssille. G3224T-kytkintä hallitaan, ja siinä on verkkopohjainen hallintaliittymä.

Hallintakytkimet tarjoavat paremman hallinnan siihen, kuinka tiedot kulkevat verkossa ja kuka voi käyttää niitä, mikä tekee siitä joustavamman. Tämä IPcom-malli voidaan asentaa telineeseen. Telineeseen asennettavat kytkimet eivät ole vain turvallisempia ja helpompia käyttää, vaan ne ovat myös vähemmän alttiita kuumuudelle ja vioille asianmukaisen ilmanvaihdon ansiosta.

Tämä kytkin sopii ammattikäyttöön sekä suuriin yrityksiin ja datakeskuksiin tehokkailla suojausominaisuuksillaan ja muilla kätevillä ominaisuuksillaan. Näiden kytkimien helppokäyttöisyyden ansiosta voit nopeasti määrittää ja ottaa käyttöön verkkosi.

TL-SG1024D TP-linkki

 • Porttien lukumäärä: 24
 • Kytkimen tyyppi: Hallitsematon
 • PoE-ominaisuus: Ei mitään
 • Sijoittelutyyppi: Suosittele, Työpöytä

TL-SG1024D-kytkin, TP-Link-merkkinen ei-hallintakytkin, jossa on 24 porttia nopeudella 10/100/1000 Mbps, lisää verkkosi kapasiteettia ja mahdollistaa suurten tiedostojen nopean siirron. Siinä on pöytä. Siksi käyttäjät voivat jakaa suuria tiedostoja kotona, toimistossa tai muualla ilman nopeusongelmia. Grafiikka-, CGI-, CAD- tai multimediatiedostojen välitön siirto verkon yli on myös mahdollista. Hallitsemattomat kytkimet ovat yleensä halvempia, ja ne ovat plug and play -laitteita, jotka eivät vaadi konfigurointia.

Kaikki tämän kytkimen 24 porttia tukevat automaattista MDI/MDIX-laitetta. Sinun ei enää tarvitse huolehtia kaapelin tyypistä ja kaapelin kytkemisestä. Ei ole väliä, käytätkö suora- vai ristikkäisiä kaapeleita. Tämän kytkimen avulla kunkin portin automaattinen neuvottelu havaitsee verkkolaitteen linkin nopeuden (10, 100 tai 1000 Mbps) ja säätää sitä älykkäästi yhteensopivuuden ja optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi.

TL-SG1024D-kytkin voi säästää jopa 20 % virrankulutuksessa tehokkaan ja innovatiivisen virransäästöteknologiansa ansiosta (maksimaalinen virransäästö verrattuna perinteisiin TP-LINK-kytkimiin; todellinen säästö voi vaihdella olosuhteiden mukaan). . TL-SG1024D tunnistaa automaattisesti jokaisen portin tilan ja vähentää käyttämättömien porttien virrankulutusta.

LGS124P-EU Link cis

 • Porttien lukumäärä: 24
 • Kytkimen tyyppi: Hallitsematon
 • PoE-ominaisuus: on.
 • Sijainti: uudelleenlaskenta

LGS124P-EU Switch on Linksysin helposti asennettava 24-porttinen kytkin, joka tukee IEEE:n kehittämää 802.3az-verkkostandardia vähentämään verkon virrankulutusta vaarantamatta linkin eheyttä tai verkon suorituskykyä. Ei-hallintakytkin LGS124P-EU, jonka 12 porttia (portit 1-6 ja 13-18) tukevat PoE+ -standardia, voi lisätä verkon suorituskykyä ja tiedonsiirtonopeutta gigabitin porttien avulla. Tämä Link Cis -merkin malli on makuukytkin. Recount-kytkimet voidaan nimensä mukaisesti asentaa telineeseen.

Nämä kytkimet ovat turvallisempia ja helpottavat huoltoa teknikoille ja henkilökunnalle. Siksi nämä kytkimet sopivat datakeskuksiin ja kaikkiin ympäristöihin sekä suuriin ja ammattimaisiin yrityksiin. Koska nämä kytkimet on helppo asentaa ja käyttää, ne soveltuvat erittäin hyvin nopeaan verkkojen perustamiseen. LGS124P-EU-kytkimet ovat CE-, FCC-luokan A-, UL- ja CB-yhteensopivia.

Tällä kytkimellä voidaan määrittää liikenteen prioriteetti QoS:n perusteella. Automaattista tunnistusominaisuutta tuetaan myös LGS124P-EU-kytkinporteissa, jolloin ne voivat tunnistaa automaattisesti nykyisen LAN-nopeuden ja soveltaa asetuksiaan sen mukaisesti.

DES-3200-28 D-Link

 • Porttien lukumäärä: 28
 • Kytkimen tyyppi: Manager
 • PoE-ominaisuus: Ei mitään
 • Sijainti: uudelleenlaskenta

Toinen tässä artikkelissa esittelemämme kytkin DES-3200 D-Link -sarjasta on sen 28-porttinen malli. Tämä kytkin sisältää 24 Fast Ethernet -porttia, 2 SPF-porttia ja 2 yhdistelmä 1000BASE-T/SFP-porttia. Se on Layer 2 -hallintakytkin, joka on suunniteltu ETTX:lle, FTTX:lle ja organisaatioille. Hallintakytkimien avulla voit määrittää jokaiseen kytkinporttiin haluamasi asetukset ja hallita, konfiguroida ja valvoa verkkoa useista näkökulmista. Ne tarjoavat myös paremman hallinnan siihen, kuinka tietoja siirretään verkossa ja kuka voi käyttää niitä. Tässä kytkimessä on käyttäjäystävällinen web-pohjainen graafinen käyttöliittymä ja se tarjoaa helpon hallinnan. DES-3200-28-kytkin tukee myös linkkien yhdistämistä, jonka avulla voit ryhmitellä portit yhdeksi portiksi. Se käyttää myös QoS:ää priorisoimaan verkkoliikennettä.

TL-SG1428PE TP-linkki

 • Porttien lukumäärä: 28
 • Kytkimen tyyppi: Hallinta (älykäs)
 • PoE-ominaisuus: on.
 • Sijainti: uudelleenlaskenta

Tässä TP-Link-kytkimessä on 26 10/100/1000 Mbps porttia, joista 24 tukee PoE+ ja 2 SPF-portteja. Suuri ero PoE:n ja PoE+:n välillä on kunkin standardin tarjoaman tehon määrä. Vakio-PoE voi vastaanottaa 15,4 wattia Cat5-kaapelilla. Toisaalta PoE+ voi tarjota jopa 30 wattia laitteille Cat 5 -kaapelin kautta. TP-Link mallissa TL-SG1428PE on tuuletin ja sitä suositellaan keskisuurille yrityksille. Tämän kytkimen älykäs virranhallintaominaisuus suojaa sitä ylikuormitukselta. TL-SG1428PE Switch tarjoaa tehokkaita ominaisuuksia, kuten IGMP-snooping, QoS, verkkopohjainen käyttöliittymä ja verkon valvonta käyttäjien käyttäytymisen seuraamiseksi.

Cisco WS-C2960X-48FPS-L

 • Porttien määrä: 48
 • Kytkimen tyyppi: Manager
 • PoE-ominaisuus: on.
 • Sijainti: uudelleenlaskenta

Cisco WS-C2960X-48FPS-L -kytkin, jossa on 48 10/100/1000 Gbps Ethernet-porttia, on erittäin tehokas suurille ja keskisuurille yrityksille. Tämä kytkin on Cisco 2960X -sarjan Layer 2 -hallintakytkin, joka tarjoaa joustavan verkon ohjaamalla, hallitsemalla ja priorisoimalla LAN-liikennettä. Nämä kytkimet mahdollistavat paremman hallinnan siitä, kuinka tietoja siirretään verkossa ja kuka voi käyttää näitä tietoja. WS-C2960X-48FPS-L-kytkin on vaakasuorassa. Tämä helpottaa pääsyä niihin. Tässä Ciscon kytkimessä on 802.1x-suojausominaisuudet, SNMPv3-salaus, Storm Control, Port Security ja IGMP Snooping, jotka ovat erittäin tehokkaita tietoturvauhkia vastaan. WS-C2960X-48FPS-L-kytkin käyttää PoE+ -tekniikkaa virran ja tiedon siirtämiseen yhden kaapelin kautta, mikä säästää aikaa ja rahaa.

WS-C2960X-48LPS-L Cisco

 • Porttien määrä: 48
 • Kytkimen tyyppi: Manager
 • PoE-ominaisuus: on.
 • Sijainti: uudelleenlaskenta

WS-C2960X-48LPS-L on toinen hallintakytkin 2960X-sarjasta, yksi parhaista Cisco-ratkaisuista keskisuurille ja suurille yrityksille, organisaatioille ja toimistoille. Siinä on 48 10/100/1000 Gigabit Ethernet-porttia, jotka lähettävät suuria nopeuksia. Tarjous. Tämä kytkin, kuten useimmat tämän sarjan kytkimet, käyttää PoE+ -toimintoa. WS-C2960X-48LPS-L-kytkin on vaakasuora ja tarjoaa monia suojaus- ja hallintaominaisuuksia.

Sisällysluettelo