Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Opastus “Vältä CSS @import” -virheen korjaamiseksi GTmetrixissä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Opastus “Vältä CSS @import” -virheen korjaamiseen GTmetrixissä

Toinen virhe, joka voi tapahtua testattaessa verkkosivuston nopeutta GTmetrixillä Vältä CSS @import . Itse asiassa tämän viestin ei voida sanoa osoittavan virhettä, mutta se pyytää sinua välttämään tiedoston tuomista muihin tiedostoihin tällä tavalla ja käyttämään standardimenetelmää. Persiankielisillä verkkosivustoilla meidän on käytettävä persialaisia ​​kirjasimia, koska fontin muuttaminen muuttaa verkkosivustoamme. Jotkut ihmiset käyttävät virheellisesti @import kutsuakseen haluttua kirjasinta samalla HTML-sivulla, mikä on väärin.

Tässä Hostfa-tietokannan Artikkelissa keskustelen kuinka korjata “Vältä CSS @import” -virhe GT Matrixissa. Tässä opetusohjelmassa opit käyttämään tiedostoja, joita haluat käyttää sivuilla.

Opastus “Vältä CSS @import” -virheen korjaamiseksi GTmetrixissä

Jos olet seurannut GTmetrix-opetussarjaa Hostfassa, sisään opastus siitä, kuinka pitää elossa -virheet käyttöön Olemme nähneet, että on parempi ladata samassa muodossa olevia tiedostoja, kuten CSS, JS, kuvia jne., samaan aikaan, jotta sivusto latautuu nopeammin. Aloita lataaminen äläkä lähetä näitä tiedostoja yksitellen palvelimelta selaimeen.

No, kun kutsumme sivulla olevaa tiedostoa @importilla, tämä jatkuu, kunnes ensimmäistä tiedostoa, joka täydentää myöhempiä tiedostoja ja toisia tiedostoja kutsutaan sen sisällä, ei ladata ja toiset tiedostot ladataan. On mahdollista, että lähdetiedoston lataamisen jälkeen tässä tiedostossa kutsutut tiedostot ladataan uudelleen. Tästä syystä, HTTP-pyyntöjen määrä nousee ja palvelimen on vastattava uudelleen selaimen pyyntöön ja lähetettävä tiedostot uudelleen selaimeen, jotta sivu latautuu kokonaan. Jos esimerkiksi haluamme kutsua tyylitiedostoa jonnekin tällä tavalla, käytämme seuraavaa tilaa.

@import URL(“site.com/css/style.css”)

Siksi on parempi välttää tätä menetelmää ja aloittaa tiedostojen lataaminen suoraan samaan aikaan ja yhdellä rivillä. Ei sillä, että tiedosto olisi riippuvainen muista tiedostoista, joita ei ladata ennen kuin tiedosto on ladattu. Metatageja voidaan käyttää tähän tarkoitukseen, esimerkiksi seuraavaa koodia voidaan käyttää.

Tämä on oletustila ja kun käytämme tätä tilaa, rinnakkaislataus tapahtuu itse asiassa ja samalla alkaa myös käytettyjen riippuvaisten tiedostojen lataaminen. Tässä tapauksessa et kohtaa useita latauksia ja verkkosivuston nopeuden menetystä.

Toivon, että tämä koulutus kiinnostaa sinua ja että pystyit Korjaamaan “Vältä CSS @import” -virheen GT Metricsissä ja parantamaan sivuston latausnopeutta. Jos sinulla on tähän opetusohjelmaan liittyviä kysymyksiä tai ongelmia, kerro siitä meille kommenttiosiossa