Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Opetusohjelma “Vältä AlphaImageLoader-suodatin” -virheen korjaamiseksi GTmetrixissä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Opastus “Vältä AlphaImageLoader-suodatin” -virheen korjaamiseen GTmetrixissä

Yksi yleisimmistä virheistä, joita törmäämme testattaessa verkkosivuston nopeutta GTmetrixillä, on AlphaImageLoader-suodattimen välttäminen, mikä tapahtuu pääasiassa, kun Verkkosivusto on optimoitu IE 7 -selaimelle. Valitettavasti IE-selaimen käytössä on edelleen monia ongelmia, ja meillä on monia ongelmia selailla verkkosivuilla tällä selaimella, vaikka pieni osa muista käyttäjistä käyttää tätä selainta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että emme optimoi verkkosivustoa tälle alhaiselle prosenttiosuudelle.

Tämä Hostfan tietokannan Opetusohjelma selittää, kuinka korjata “Vältä AlphaImageLoader-suodatin” -virhe Yslow GTMetrixissä. Jos kohtasit tämän virheen AlphaImageLoader-suodattimen käytön vuoksi IE-selaimessa, voit korjata sen helposti. Korjaa se.

Opetusohjelma “Vältä AlphaImageLoader-suodatin” -virheen korjaamiseksi GTmetrixissä

Jotta voimme näyttää paremmin läpinäkyviä kuvia tai kuvia, joissa ei ole taustaväriä ja jotka ovat ehdottomasti PNG-muodossa IE-selaimessa, meidän on käytettävä AlphaImageLoader-suodatinta ladataksesi kuvat ensin kokonaan sivuston sivulle. Tämän jälkeen kaikkien muiden verkkosivuston osien, joita ei ole vielä ladattu, pitäisi latautua kokonaan. AlphaImageLoader-suodatin viittaa CSS-kieleen, jota ohjelmoijat käyttävät estämään näyttöongelmia IE-selaimessa ja joita esiintyy yleensä versiosta 7 ja sitä vanhemmista.

Korjaa virhe välttämällä AlphaImageLoader-suodatinta GTMetrixissä. Itse sivuston mukaan meidän tulisi välttää tämän suodattimen käyttöä. Koska tämä suodatin vaatii enemmän muistia ja toisaalta kuvaa ei lataudu, sivun muut osat eivät lataudu, joten sivun lukeminen ja lataaminen kestää kauemmin, mikä johtaa optimoinnin puutteeseen Sivusto näytetään. Tämä virhe näkyy Yslow-sarakkeessa, joka liittyy Yahoon verkkosivuston nopeuden optimointialgoritmeihin.

Tämän ominaisuuden poistamiseksi riittää, että poistat nämä lohkot sitä käyttävistä tiedostoista AlphaImageLoader ratkaistaksesi AlphaImageLoader-ongelman GTMetrixissä. Jos sinulla ei ole riittävästi tietoa tältä alueelta, on parempi hakea ohjelmoijan apua tähän tehtävään.

Toivon, että tämä koulutus kiinnostaa sinua ja että pystyit korjaamaan “Vältä AlphaImageLoader” -suodatinvirheen Yslow GTMetrixissä. Jos sinulla on tähän opetusohjelmaan liittyviä kysymyksiä tai ongelmia, kerro siitä minulle kommenttiosiossa, jotta voin vastata sinulle mahdollisimman pian.