Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Otsikko ja sen vaikutus hakukoneoptimointiin

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Otsikko ja sen vaikutus hakukoneoptimointiin

Otsikkotunnisteet vaihtelevat välillä h1 – h6. Nämä tunnisteet tekevät tekstistä itse asiassa luettavamman ja segmentoivat ja määrittävät otsikon aiheen. HTML-koodin otsikkotunniste on perustunniste. Mitä pienempi numero vieressä on, sitä tärkeämpi se on.

Joka tapauksessa kaikki SEO-Ammattilaiset tuntevat tämän tunnisteen ja tietävät tämän tunnisteen syyn ja oikean käytön sekä sen vaikutuksen verkkosivustoon. Koska mitä tahansa sisältöä sisältävät sivut ovat vain DHTML-, XHTM-, HTM- tai XML-tiedostoja, ja indeksointirobotit todella lukevat verkkosivustomme ja sivumme näissä muodoissa.

Siksi oikea otsikko tekee meistä säännöllisen ja lainkuuliaisen verkkosivuston Googlen silmissä. Kun lisäät tekstiä otsikkotunnisteeseen, osoitat, että tämä teksti on tärkeä, ja Google käyttää sitä määrittääkseen sivun kontekstin ja näyttääkseen käyttäjien hakuihin liittyviä tuloksia.

Otsikoiden oikea käyttö

Alla selitämme vaihe vaiheelta, mitä tunnisteet ovat ja milloin niitä on parasta käyttää.

h1 päivä

Ajattele H1:tä kirjan nimenä. h1-tunnistetta käytetään määrittämään aiheen otsikko. Tämä tarkoittaa, että käytät tätä tunnistetta kertoaksesi sekä Googlelle että käyttäjille, mikä sisältösi tai artikkelisi aihe on ja mitä aiot opettaa heille. Tyypillisesti H1-mainokset ovat avainsanapohjaisia, keskittyvät sivun tai julkaisun “suuriin ideoihin”, ja ne on suunniteltu kiinnittämään lukijan huomio. H1-tunnisteiden tulee aina mennä sivusi yläosaan ennen muuta sisältöä, aivan kuten kirjan nimi tulee etusivulle ennen kuin aloitat tekstin.

Ero h1:n ja sivun otsikon välillä?

Kysymys, jonka useimmat teistä saattavat kysyä itseltään tässä vaiheessa, on: Mitä eroa on h1-tunnisteen ja sivun otsikon välillä? Ensimmäinen ja tärkein ero, jonka voit nähdä niiden ulkonäössä, on, että h1-tunniste näkyy HTML-sivulla nimellä

on kirjoitettu ja näytetään sivullasi.

Käytät sivullasi h1-tunnistetta osoittamaan sivusi sisällön tärkeyttä. Otsikko ei kuitenkaan näy sivullasi, ja sitä käytetään erottamaan sivusi. Sivun otsikko näytetään HTML-sivulla metaotsikon nimellä ja muodossa

näytetään. Voit tarkastella sitä näkemällä otsikon nimen tai nuolen selainsivullasi. Sivun otsikossa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että sinun on käytettävä sen sisältämiä avainsanoja.

h2 päivä

H2-tunnisteita pidetään myös osana päätunnisteita, ja niillä on korkea arvo. On turvallista sanoa, että sisältö, jossa ei ole H2-tunnisteita, olipa se kuinka hyvin kirjoitettu ja käyttäjäystävällinen tahansa, Google pitää sitä normaalina sisältönä. Muista, että SEO on kuin ketju, kaikki sen elementit ovat yhteydessä toisiinsa, ja jos et tee sitä tai teet sen väärin, sillä voi olla negatiivinen vaikutus muihin ongelmiisi.

Nämä ovat itse asiassa otsikoita, jotka luokittelevat yksittäisten kappaleiden ja osioiden pääkohdat. Harkitse semanttisten avainsanoja, jotka liittyvät H1:n “suuriin ideoihin”, ja autat samalla lukijaa löytämään helposti luettavat osiot.

Päivä 3h

Tämäntyyppiset tunnisteet ovat itse asiassa h2-tunnisteiden osajoukko ja liittyvät niihin. Tämä tarkoittaa, että et voi käyttää 3h-tunnistetta ilman h2-tunnistetta sisällössäsi. Vaikka ei voida sanoa, että tämä ei ole mahdollista, se on SEO-sääntöjen vastaista, ja teemme parhaamme varmistaaksemme, että verkkosivustollamme on täydellinen SEO. Näin saamme Googlen mielipiteen ja kuten tiedät, Google tekee parhaansa pitääkseen käyttäjät tyytyväisinä. Nämä ovat alajaksot, jotka selittävät tarkemmin H2:ssa esiin tuotuja kohtia. Niitä voidaan käyttää luetteloiden tai luettelomerkkien muotoiluun.

Päivä 4h

Käytämme tämän tyyppistä tunnistetta, kun haluamme peittää 1000 sanan sisällön. Joissakin tapauksissa sitä käytetään jopa aiheisiin, joiden pitäisi olla arvokkaita, mutta jotka ovat niin arvokkaita, kuten sisällön viimeiset sanat. Todellisuudessa se ei ole kovin tärkeä eikä arvoton, ja se voi tulla apuun jonakin päivänä, kun sitä vähiten odotat.

Päivät 5h ja 6h

Valitettavasti nämä kaksi tunnistetta ovat arvottomia, ja niitä voidaan käyttää vain sisällön kaunistamiseen ja sisällön yhtenäistämiseen. Tietysti on sanottava, että ennen arvokkaisiin tunnisteisiin kuulumalla ja niitä käyttämällä saattoi pysyä edellä, mutta nyt voidaan sanoa, että sillä ei ole erityistä arvoa eikä siihen voi luottaa.

Otsikkotunnisteiden lisääminen HTML:ään

Otsikkotunnisteiden lisääminen HTML:ään on melko yksinkertainen prosessi. Jos haluat kirjoittaa H1:n, syötä

ja lisää aihe ja otsikko näiden kahden tunnisteen väliin. Tämä menetelmä on sama kaikille otsikkotunnisteille.

Muista, että Google tarkistaa HTML-otsikkotunnisteet kertoakseen selaimille, mistä sivusi on kyse. Siksi on tärkeää tarkistaa nämä, jotta näet, ovatko HTML-otsikot muotoiltu oikein.

Joissakin blogialustoissa, kuten WordPress ja HubSpot, on työkalupalkkivaihtoehto otsikkotunnisteiden luomiseen, joten sinun ei tarvitse kaivaa lähdekoodia tai HTML-koodia läpi aina, kun haluat lisätä sellaisen.

Lue: Kuvahaun merkitys

Miksi nämä tunnisteet ovat tärkeitä Googlelle?

Google luokittelee verkkosivustot “kysely”-elementin perusteella. Ensimmäinen on sisältösi laatu, toinen on sivujen laatu ja sivulle saapumisen jälkeen sivulta jne. se käsittelee muita aiheita. Otsikkotunnisteet voivat kattaa molemmat aiheet, ja niillä on myönteinen vaikutus sisältösi lukemiseen ja näkymiseen. Ja jos sinulla on vähän ohjelmointitietoa, tiedät, että nämä tunnisteet ovat kansainvälisten tunnisteiden joukossa ja että niiden käyttö on pakollista.

Tärkeitä huomautuksia otsikoiden käytöstä

Otsikkotunnisteiden käytölle on sääntöjä, joiden huomiotta jättäminen vaikuttaa yleisön kauneuteen ja ymmärrykseen. Yksi tärkeimmistä säännöistä otsikoita kirjoitettaessa on laittaa ne järjestykseen. Eli et voi käyttää h2-tunnistetta ja sen jälkeen 4h-tunnistetta, ellei sisältösi runko ole valmis ja voit käyttää 4h-tunnistetta loppulauseena. Jos kuitenkin opetat esimerkiksi aihetta, siihen liittyvät aiheet saavat korkeamman tagin.

Kuten yllä olevista ohjeista näet, numero edustaa hierarkkista suhdetta kunkin elementin välillä, jolloin H1 on tärkein, H2 vähiten tärkeä jne.

Yleisiä virheitä käytettäessä otsikoita sisällön luomisessa

Joskus on nähty, että ihmiset, jotka eivät ole perillä SEOsta ja joilla ei ole tarpeeksi tietoa, käyttävät suurempia otsikoita pienille ja tarpeettomille ongelmille, mikä on yksi suurimmista virheistä sivustosi SEO:ssa. Ja tämä asettaa arvottomat ja arvokkaat otsikot yhteen. Ja tämäkin on Googlen virhe, ja jos kohtaat sen, sivustoasi voidaan rangaista.

viimeinen sana

Kuten olet lukenut, pienimmätkin tekijät voivat vaikuttaa verkkosivustosi hakukoneoptimointiin. Otsikoiden virheellinen käyttö voi vaikuttaa negatiivisesti yleisöihin ja Googlen robotteihin. Siksi ole erittäin varovainen käyttäessäsi sitä.

Kysymyksiä:

Hei, kun lisään 2 tunnin tunnisteita, artikkelini ei avaudu matkapuhelimessani vaan Kannettavassa tietokoneessani. Tämä tarkoittaa, että jos h-tunniste koostuu useammasta kuin yhdestä numerosta, artikkelini ei avaudu mobiililaitteissa. Mitä minun pitäisi tehdä? Hei ja kiitos, että otit esiin ongelmasi DED9:n kanssa.

Vastaus

-Voit käyttää H-tunnistetta sisällössäsi niin monta kertaa kuin haluat, mutta voit käyttää h1-tunnistetta kerran jokaisessa sisällössä ja muita h2-, h3-, h4-, h5- ja h6-tageja saa käyttää niin usein kuin haluat.

+Ongelmasi liittyy mobiiliystävällisyyteen. Verkkosivustollasi ei ole ongelmia työpöytätilassa, mutta mobiilitilassa sisällön näyttämisessä. Voit ratkaista tämän ongelman tarkistamalla haluamasi sisällön mobiiliystävällisyysparametrit.

-Pitäisikö meidän käyttää h2 tai h3 yhteenvedon tekemiseen?

+Hei, pidä hauskaa. Käytä tunnistetta h3 ja jätä h2 tärkeimmille otsikoille