Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Outlookin käyttö Macissa on ilmaista

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Outlookin käyttäminen Macissa on ilmaista

Microsoft on ilmoittanut, että Outlook on nyt ilmainen macOS-käyttäjille. Microsoft 365 -tilausta tai Office-lisenssiä ei enää tarvita sähköpostiohjelman käyttämiseen. Samalla kun Microsoft pyrkii tekemään Outlookin Windows-vastineesta tehokkaamman, se laajentaa myös yleistä käyttäjäkuntaansa tuomalla sen saataville ilmaiseksi Mac-tietokoneissa. Kirjoitushetkellä Outlook for Mac oli saatavilla Lataa Apple App Storesta.

Outlook for Mac tukee Outlook.com-tilejä Gmailin, iCloudin, Yahoon ja kaikkien muiden IMAP-tuettujen sähköpostipalveluntarjoajien lisäksi. Ohjelman käyttöliittymä suunniteltiin uudelleen vuonna 2020, jotta se olisi paremmin optimoitu uusimpia macOS-versioita varten.

Widgetit, valikkopalkin esikatselut ja ilmoituskeskuksen muistutukset ovat kaikki läsnä. | Lähde: Microsoft

Lisäksi sähköpostiohjelma on myös optimoitu M1- ja M2-siruille, joten sekä Suorituskyvyn että akun keston pitäisi olla tasaiset. Siellä on myös macOS-widget kalenterimerkintöjä varten sekä natiivi tuki Ilmoituskeskukselle. Lopuksi, ohjelma tukee kanavanvaihtoa iOS:n kanssa, joten tehtävien siirtämisen iPhonen ja MacBookin välillä ei pitäisi olla ongelma.

Uusi Outlook for Mac -sovellus tukee Handoffia iOS:n kanssa. | Lähde: Microsoft

Siinä se toistaiseksi. Microsoft ei aio tuoda Outlook-verkkosovellusta macOS:ään, mutta se lisää pian valikkorivin havainnointivaihtoehdon, jonka avulla käyttäjät voivat nähdä kalenterimerkinnät yhdellä silmäyksellä Outlook for Mac -Sovelluksessa. Lopuksi, macOS Focus Mode -tuki lisäprofiileilla on myös kiusattu, ja se julkaistaan ​​pian.

Microsoft rakentaa parhaillaan uudelleen Windows Outlook -sovellustaan, ja Windows-valmistaja on testannut Outlookin PWA-versiota noin vuoden ajan. Vaikka tämä testausvaiheessa oleva PWA-sovellus yhdistyy lopulta Windows Mail -sovellukseen ja Outlook for Windowsiin ja luo pohjimmiltaan ilmaisen PWA:n, joka tukee myös useita sähköpostipalveluntarjoajia monien edellä mainittujen macOS-vastineensa ominaisuuksien lisäksi.

Uutisissa: Twitter-palvelut, kuten Images, T.CO Links ja TweetDeck, ovat poissa käytöstä

nv-author-imagenv-author-image

Yadullah Abidi

Yadullah on valmistunut tietojenkäsittelytieteestä ja kirjoittaa/leikkaa/filmaa/koodaa kaikkea kyberturvallisuuteen, pelaamiseen ja teknisiin laitteisiin liittyvää. Jos ei, hän suoratoistaa itseään ajamassa virtuaalisia autoja. Vuodesta 2018 lähtien hän on kirjoittanut ja raportoinut teknologiasta ja kyberturvallisuudesta verkkosivustoilla, kuten Candid.Technology ja MakeUseOf. Voit ottaa häneen yhteyttä täältä: [email protected].