Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Paras äänenmuokkausohjelmisto

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Paras äänenmuokkausohjelmisto

Musiikin maailmasta podcastien, tarinoiden ja videosisällön tuotantoon, joka on tarkoitettu hallitsemaan sosiaalisia verkostoja tai kanavia, kuten YouTube. Äänenmuokkausohjelmistoa käytetään usein parantamaan ja mukauttamaan äänisisältöä parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä tekstissä keskitymme suuren yleisön suosituimpiin äänenmuokkausohjelmistoihin. Jotkut ohjelmistot ovat erikoistuneita ja niillä on yhteys musiikin maailmaan.

Toivomme, että luettuasi tämän tekstin voit kaventaa piiriäsi tehdäksesi työllesi sopivan valinnan. Voit kuitenkin asentaa haluamasi ohjelmiston ja nähdä, kuinka se sopii tarpeisiisi.

Digital Audio Workstation (DAW) -ohjelmistossa on useita Ominaisuuksia. Jotkut ammattilaajennukset antavat sinulle virtuaalisia instrumentteja parhaassa mahdollisessa muodossa. Jotkut niistä ovat myös hyödyllisiä vähentämään ei-toivottua melua ja tarjoamaan hyvän tulosteen podcasteille tai äänikirjoille.

Miksi tarvitsen äänenmuokkausohjelmiston?

Paras äänenmuokkausohjelmisto on yksinkertainen ja suoraviivainen tapa hallita kaikentyyppisiä äänitiedostoja riippumatta siitä, tuottatko musiikkia tai toistat Internet-lähetysten, kuten podcast-sisällön ja YouTube-kanavien, maailmassa.

Vaikka jotkut näistä äänenmuokkausohjelmista ovat ilmaisia, ne ovat erittäin tehokkaita ja tehokkaita. Sillä ei ole väliä, tuotatko podcastia, miksaatko musiikkiasi vai leikkaatko äänitiedostoa. Tämä äänenmuokkausohjelmisto tekee tehtävän helposti puolestasi.

Äänenmuokkausohjelmisto on yksi tämän Audacity-luettelon parhaista. Täydellinen paketti avoimen lähdekoodin äänenmuokkausohjelmistoa, joka tarjoaa käyttäjälle monia mahdollisuuksia. Se voi tukea melkein mitä tahansa äänimuotoa. Lisäosien tyyppejä ovat laajennukset. Audacity ei kuitenkaan sovi kaikille. Jos yrität muokata äänitiedoston pituutta tai äänenvoimakkuutta, sinulla voi olla parempia ja helpompia vaihtoehtoja. Kaikki alueet, joilla on ääntä, vaativat äänenmuokkausohjelmiston. Seuraa meitä mainitaksesi joitain näistä äänenmuokkausohjelmistoista.

1. Suosittu äänenmuokkausohjelmisto Audacity

Yksi yleisimmin käytetyistä äänenmuokkausohjelmistoista on tämä ohjelmisto. Useita laajennuksia, tuki eri ääniformaateille ja suora suoratoisto podcast-kuuntelijoille ovat Audacityn äänenmuokkausohjelmiston ominaisuuksia. Aloittelijan on kuitenkin ehkä hankittava lisää kokemusta tai katsottava muutama opetusvideo tutustuakseen paremmin säähän. Käyttöliittymä on myös hyvin klassinen ja odotamme nykyaikaisempaa muotoa.

Audacity-äänenmuokkausohjelmisto on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka toimii Mac-, Linux- ja Windows-käyttöjärjestelmissä. Yksi tämän ohjelmiston parhaista laajennuksista on Gsnap, jonka avulla voit lisätä ääneesi automaattisia tehosteita. Tällä äänenmuokkausohjelmistolla voit muokata jo tallennettua ääntä, tallentaa uutta ääntä, lisätä tehosteita ja suoratoistaa podcasteja.

Äänenmuokkausohjelmistolla ei ole väliä mikä työsi on: musiikin, podcastien, äänikirjojen tai muiden projektien tuottaminen. Ac Audacity -äänenmuokkausohjelmisto on loistava työkalu. Voi vähentää melunvaimennusta. Voit myös poistaa laulun musiikista.

Jotkut Audacityn ominaisuudet

  • Moniraita-asetus
  • Tasainen häivytys, tasainen alku ja loppu
  • merkitseminen
  • synkronointi
  • Poista sihiseminen, humina ja muu taustamelu
  • Vaihda taajuuden taajuuskorjaus, basso ja diskantti, yli/alipäästö ja notch-suodatin

2. Ocenaudio-äänenmuokkausohjelmisto. Ammattimainen mutta helpompi kuin Audacity

Se tukee kolmea suosituinta työpöytäkäyttöjärjestelmää: Windowsia, Macia ja Linuxia, mutta se ei ole avoimen lähdekoodin. Siinä on puhdas käyttöliittymä värillisillä painikkeilla, jotka erottavat kaiken. Sinulla on siisti opiskelu. Kuuntele muutokset livenä reaaliajassa. Siinä on sisäänrakennetut suodattimet ja se tukee myös VST-laajennuksia.

Jos sinulla on vaikeuksia käyttää Audacity-äänenmuokkausohjelmistoa, voit vaihtaa Ocenaudioon. Yksi tämän ohjelmiston ainutlaatuisista ominaisuuksista on kyky kuulla muutokset ennen niiden käyttöönottoa. Useimmat ohjelmistot vaativat tiedoston muokkaamista ja muutosten kuuntelemista.

Voit kopioida ja liittää osia äänitiedostosta ja käyttää siihen tehosteita ja suodattimia. Suodatus ja suodatus tapahtuu ohjelmiston taustalla ja sillä välin voit jatkaa äänen muokkaamista. Toinen houkutteleva ominaisuus on kyky tehdä samanlaisia ​​muutoksia valittuihin äänitiedostosegmentteihin. Jos etsit ammattimaista äänenmuokkausohjelmistoa työpöytäjärjestelmääsi etkä pidä Audacitystä, tutustu Ocenaudioon.

3. Äänenmuokkausohjelmisto Ashampoo Music Studio

Mediasoitin, joka antaa käyttäjälle mahdollisuuden muokata ääntä! Ashampoo Vain Windows-käyttöjärjestelmän kanssa yhteensopiva äänenmuokkausohjelmisto on tarkoitettu aloittelijoille. Jos haluat muokata äänitiedostoa ensimmäistä kertaa eikä projektisi ole suuri, on parempi katsoa tätä ohjelmistoa.

Ashampoon käyttöliittymä on erittäin käyttäjäystävällinen ja kokemattomatkin käyttäjät tottuvat siihen nopeasti. Voit leikata ja liittää osia äänitiedostosta. Se ei ole monikaistainen ja sitä voidaan kutsua yksinkertaiseksi editoriksi.

Tietysti voit myös suunnitella CD-etiketin. Muokkaa tiedostojen metatietotageja. Muunna eri formaatteja ja kopioi tai polta ne optiselle levylle Entä online-äänenmuokkausohjelmisto? Katso Audiotool.

4. Online-äänenmuokkausohjelmisto Audiotool, joka toimii selaimen kautta

Tämä ohjelmisto on yhteensopiva kolmen suuren käyttöjärjestelmän kanssa ja toimii verkossa selaimen kautta. Voi synkronoida komponentteja eri laitteiden välillä. Tulosta MP3-muoto, joka tarjoaa sinulle kymmeniä virtuaalisia instrumentteja. Tämä äänenmuokkausohjelmisto toimii vain Google Chrome -selaimen Chromen kanssa.

Se on ohjelmisto musiikin luomiseen ja jakamiseen. Voit tallentaa 30 sekunnin jaksoja näytteinä, jotka sekoitetaan virtuaalisten digitaalisten instrumenttien kanssa.

Muuta komponenttejasi lisäämällä 14 käytettävissä olevaa suodatinta. Luo sovelluksen sisäinen MIDI-ohjain tai käytä jakajaa muuttaaksesi tiedostosi äänisignaaleja.

5. Acoustica-äänenmuokkausohjelmisto on ammatti monimutkaisiin tehtäviin

Acoustica tukee myös vain Windows-käyttöjärjestelmää. Siinä on hyvä käyttöliittymä ja kyky kopioida CD-levyjä. Vaikka olenkin ammattilainen, ei ole uutisia moniraitasekoituksesta!

Voit asentaa kaikenlaisia ​​VST- ja DirectX-laajennuksia. Tässä tapauksessa sinulla on pääsy laajaan valikoimaan äänitehosteita. Yksi Acoustican äänenmuokkausohjelmiston ainutlaatuisista ominaisuuksista on, että siinä on osio nimeltä “Effects Chain”. Tässä osiossa voit kerrostaa äänisuodattimet ja käyttää niitä useisiin osiin.

Tarkasteltaessamme joitain suosituimpia äänenmuokkausohjelmia, katsotaanpa toista luokkaa. Pysy kanssamme. Kerroimme, että Audacity-aggregaattia voidaan käyttää käyttäjille, joilla on yleisiä äänenmuokkaustarpeita.

6. Ilmainen Macintosh GarageBand -äänenmuokkausohjelmisto

Äänenmuokkausohjelmisto Ihmiset etsivät ilmaisia ​​ohjelmistoja. Tässä tapauksessa on parempi katsoa GarageBandia. Äänenmuokkausohjelmisto soveltuu paremmin musiikin tuottamiseen. Sinulla on pääsy erilaisiin soittimiin. MacBook Pron kosketusnäytön ominaisuudet ja moderni muotoilu tekevät oppimisesta, pelaamisesta, tallentamisesta ja yleensä luomisesta hauskaa ja helppoa.

6. Adobe Audition on monipuolinen äänenmuokkausohjelmisto

Jos etsit tehokasta äänenmuokkausohjelmistoa, älä ohita Adobe Auditionia. Adobe on osoittanut kehittäneensä omistettuja ohjelmistopaketteja yrityskäyttäjille ja aloittelijoille, jotka ovat kiinnostuneita ammattimaailmasta kaikessa kuvien luomisesta valokuvien muokkaukseen, video- ja äänenkäsittelyyn. Se toimii sekä Windows- että Macintosh-käyttöjärjestelmissä.

Adobe Auditon -äänenmuokkausohjelmisto on yksiraitaeditori, moniraitamikseri ja äänikerros. Tukee useita laajennuksia, kuten VST, VST3 ja AU. Voit ottaa melunäytteen ja poistaa kaiken vastaavan äänitiedostostasi. Käytä mukautuvaa kohinanvaimenninta, joka havaitsee ja poistaa ei-toivotun kohinan.

Tämä äänenmuokkausohjelmisto voi olla hyödyllinen musiikin tuotantoon ja miksaamiseen osallistuville ihmisille sekä podcast-tuottajille ominaisuuksineen.

7. Äänenmuokkausohjelmisto Hindenburgin toimittajille

Tämä ohjelmisto on yksi parhaista toimittajille ja podcast-tuottajille tarkoitetuista äänen editoinnista. Moniraitainen äänenmuokkausohjelmisto, joka on suunniteltu ja kehitetty aktiivisesti puhuville ihmisille. Hindenburg Journalist -ohjelmisto todistaa kykynsä muokata puhujien ääniä ja sanojen maailmaa.

Tämä äänenmuokkausohjelmisto voi muun muassa lisätä tai vähentää äänenvoimakkuutta standardien mukaisesti. Siinä on sisäänrakennettu profilaattori äänen ja etenemisen parantamiseksi, joka toimii taajuuskorjaimena. Optimoi äänen optimaalista etenemistä varten. Voit helposti segmentoida äänitiedoston.

Oikean laitteiston ja laitteiden valitseminen podcastin aloittamiseen vaikuttaa suuresti työnkulkuusi. Laadukkaat mikrofonit, kuulokkeet ja mikserit voivat hetkellisesti vaikuttaa tuotantosi laatuun. Nyt kun laitteet ovat yksinkertaisia ​​ja minimaalisia, voimme siirtyä podcastissa noudattamaasi konseptiin. Lisäksi digitaalinen äänityöasema (DAW) tarjoaa sinulle kaiken mitä tarvitset ammattimaiseen suorituskykyyn.

Ensimmäinen asia, jonka voimme mainita Hindenburgin äänenmuokkausohjelmistosta, on suunniteltu erityisesti podcasteille ja toimittajille. Musiikkiohjelmistojen ja useiden lisäosien monimutkaisuudesta ei ole uutisia. Joten jos työsi on tällä alalla, katso ehdottomasti tätä äänenmuokkausohjelmistoa. Jopa parhaat mikrofonit, kuten AT 2020 Audio Technics, eivät pääse pakoon melua. Kun tallennat ääntä tällä ohjelmistolla, huomaat huomattavan eron, koska äänen selkeys on ensimmäinen tulos.

No, tässä on luettelo parhaista äänenmuokkausohjelmistoista. Voit hyödyntää näitä ohjelmia täysimääräisesti millä tahansa aktiviteettitasolla. Käytä hetki ja vertaa suosikkiversiotasi. Lopulta valinta on sinun. Asenna sellainen taitosi ja tarpeidesi mukaan

8. Image Line FL Studio

FL Studio -isännöintiohjelmisto, jota markkinoitiin alun perin nimellä FruityLoops, on hienostunut isännöintiohjelmisto, jossa useimmat ohjelmiston fanit ovat elektronisen musiikin virittimiä. FL Studio musiikin sovitus- ja luomisohjelmisto on yksi maailman parhaista ja monipuolisimmista ohjelmistoista ja tämän tuotteen avulla voit tuottaa musiikkia parhailla työkaluilla.

Monet hip hop- tai EDM-musiikkia tuottavat ihmiset käyttävät tätä ohjelmistoa musiikkinsa mukauttamiseen. Tämän isännöidyn ohjelmiston uusimmassa versiossa FL Studio 20 on erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Tämän version tärkein muutos aikaisempiin versioihin verrattuna on, että voit käyttää tätä ohjelmistoa myös 64-bittisenä Mac-käyttöjärjestelmässä.

FL Studio -isäntäohjelmistosta tuli maailman suosituin isäntäohjelmisto vuonna 2020. On mielenkiintoista, että monet virittimet ja muusikot, erityisesti ne, jotka työskentelevät hip-hop- ja EDM-tyyleissä, käyttävät tätä isännöityä ohjelmistoa musiikin tuottamiseen.

9. Steinberg Cubase

QUBIS-isäntäohjelmistoa pidetään yhtenä maailman vanhimmista isäntäohjelmistoista ja se kilpailee edelleen uuden isäntäohjelmiston kanssa vuosikymmenten jälkeenkin poikkeuksellisilla toiminnoillaan. QUBIS-ohjelmisto on yksi parhaiten varustetuista isäntäohjelmistoista editointi-, tallennus- ja miksaustoimintoihin.

Steinberg oli ensimmäinen yritys, joka toi VST-nimisen ohjelmiston markkinoille. Ohjelmisto, jota on tähän mennessä käytetty monissa isäntäohjelmistoissa.

Qubis Host -ohjelmiston uusimmassa versiossa Steinberg on hyödyntänyt uusia ominaisuuksia, jotta käyttäjät voivat hyödyntää näitä ominaisuuksia luodakseen upeita sekoituksia. Jotkut käyttäjät saattavat kaipaamaan tätä ohjelmistoa, koska yritys lisää ohjelmistoonsa päivityksillään useita ominaisuuksia. Siitä huolimatta on syytä huomata, että 30 vuoden jälkeen tämä isännöity ohjelmisto on yksi edistyneimmistä ja ammattimaisimmista isännöintiohjelmistoista. Näin voit muokata tallennettuja ääniä optimaalisesti, mutta myös luoda upeita sekoituksia tämän ohjelmiston uusilla toiminnoilla.

10. Presonus Studio One

Studio One -hosting-ohjelmistoa voidaan pitää yhtenä viimeisimmistä hosting-ohjelmistoista maailmassa. Tämä ohjelmisto, kuten sen kilpailijat, käyttää monia ominaisuuksia, jotka ovat yrittäneet tarjota käyttäjille näitä ominaisuuksia, jotta käyttäjät voivat saada erinomaisen äänen.

Tämän ohjelmiston avulla voit helposti muokata äänitiedostojasi, mutta voit myös muokata MIDI-tiedostoja parhaalla mahdollisella tavalla ja saada haluamasi äänen.

Yksi tämän tuotteen hienoista ominaisuuksista on nopea pääsy kaikkiin ominaisuuksiin. Studio One -ohjelmiston avulla voit muokata, miksata ja hallita ääntäsi ammattimaisimmalla tavalla.

Tämän isännöidyn ohjelmiston ongelmana on kuitenkin se, että jotkin laajennukset toimivat useilla virheillä, koska se on uusi ohjelmisto verrattuna kilpailijoihinsa. Presonus yrittää vähentää näitä virheitä jokaisella päivityksellä ja antaa sinulle miellyttävämmän kokemuksen.

11. Logic Pro

Logic hosting-ohjelmisto on isännöintiohjelmisto, jonka kuuluisa Apple-yhtiö on kehittänyt tietokoneen käyttäjilleen. Vaikka monet ihmiset olivat alun perin skeptisiä tämän isännöintiohjelmiston suhteen, sinun pitäisi tietää, että Apple on antanut käyttäjien käyttää sitä saadakseen haluamansa äänen julkaisemalla Logic Pro X -version. Löytö.

Tämän ohjelmiston avulla voit muokata ääniäsi, mutta tämä ohjelmisto on myös yksi parhaista ohjelmistoista musiikin tallentamiseen. Tämän ohjelmiston miksaus- ja masterointiominaisuudet ovat hämmästyttäviä, ja yksi sen hienoista ominaisuuksista on sen alhaisempi hinta kuin muiden markkinoilla olevien isäntäohjelmistojen. Tämän tuotteen ainoa ongelma on, että voit asentaa sen ja käyttää sitä vain Apple Mac -Tietokoneissa ja kannettavissa tietokoneissa.

12. Cocko’s Reaper

Reaper Host Software on toinen isäntäohjelmisto, jonka avulla voit luoda musiikkia, muokata ääntä sekä miksata ja masteroida parhaalla mahdollisella laadulla. Yksi tämän tuotteen ominaisuuksista on sen erittäin pieni äänenvoimakkuus, jonka ansiosta käyttäjä voi käyttää tätä isännöityä ohjelmistoa myös heikoimmissa järjestelmissä.

Yksi tämän tuotteen tärkeimmistä ominaisuuksista on, että voit muuttaa sen ulkonäköä käyttämällä tämän ohjelmiston teemoja. Tämän isännöidyn ohjelmiston hinta on myös erittäin alhainen, minkä ansiosta useammat ihmiset voivat tehdä musiikkia sillä. Tämän tuotteen ainoa haittapuoli on, että tämän ohjelmiston mukana ei tule oletuksena monia laajennuksia.

13. Avid Pro Tools

Pro Tools -isännöintiohjelmisto on yksi maailman vanhimmista hosting-ohjelmistoista, ja monet käyttäjät käyttävät sitä edelleen musiikin tekemiseen. Monet pitävät sitä vakioratkaisuna editointiin, äänitykseen ja miksaukseen. Ohjelmistojen masterointi maailmassa tarkoittaa, että monet kuuluisat äänitekniikan alan ihmiset käyttävät tätä ohjelmistoa, ja kaikki maailman johtavat studiot käyttävät Pro Toolsia äänitykseen, editointiin, miksaukseen ja masterointiin.

Pro Tools -isännöintiohjelmisto näyttää vanhemmalta kuin sen kilpailijat ja siltä puuttuu joitain ominaisuuksia, joita ohjelmistot, kuten Studio One, tarjoavat käyttäjälle. Toisaalta Pro Tools tarjoaa käyttäjille kattavia muokkaus- ja miksaustyökaluja, työkaluja ja ominaisuuksia, joita et löydä mistään muusta ohjelmistosta.

Jos olet tosissasi äänitekniikan parissa, Pro Tools -ohjelmisto on sinulle paras vaihtoehto. Sinun pitäisi tietää tästä ohjelmistosta, koska Avid ei tue VST-laajennuksia ja siksi VST-laajennukset eivät toimi tässä ohjelmistossa.

Jotta voit käyttää laajennuksiasi Pro Tools -ohjelmistossa, sinun on asennettava ne AAX- tai RTAS-muodossa. Toinen ominaisuus, joka tekee tästä ohjelmistosta tunnetun ammattimaisimpana musiikintekoohjelmistona, on se, että voit helposti ohjata miksauksiasi Avid-miksausohjaimilla ja saavuttaa erinomaista laatua.

14. Ableton Live

Ableton Live -isännöintiohjelmisto on toinen ohjelmisto, jota monet elektronisen musiikin virittimet käyttävät. Tämä ohjelmisto tarjoaa käteviä ominaisuuksia elektronisen musiikin, kuten Dubstepin, EDM:n ja monien muiden tyylien, tuottamiseen, mikä helpottaa haluamasi äänen saavuttamista.

Tätä ohjelmistoa voidaan kutsua FL Studio -isäntäohjelmiston vakavimmaksi kilpailijaksi. Tämän isännöidyn ohjelmiston uusin versio tarjoaa paitsi mahtavia ominaisuuksia, myös sen avulla voit käyttää tätä ohjelmistoa VST3-muotoisten laajennusten käyttämiseen miksauksissasi ja asetuksissasi.

15. Oceanaudio

Ocenaudio-äänenmuokkausohjelmisto tukee Windows-, Mac- ja Linux-käyttöjärjestelmiä. Ohjelma tukee myös VST-laajennusta ja antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää erilaisia ​​äänitehosteita.

Ocenaudiossa on reaaliaikainen esikatseluominaisuus. Siksi kuulet tekemäsi asetukset, kun muokkaat ääntä. Useiden muokkausominaisuuksien avulla on helppo muokata ja käsitellä äänitiedoston eri osia. On myös huomattava, että Ocenaudiolla ei ole rajoituksia muokattavien tiedostojen pituudelle, lukumäärälle tai koosta.

16. WavePad

WavePad on yksi parhaista äänenmuokkausohjelmistoista, joka on yhteensopiva kaikkien Mac-, iPhone-, iPad-, Android- ja Windows-versioiden kanssa.

Tämä äänieditori tukee monia äänitehosteita, kuten kaikua, kaikua, taajuuskorjainta, vahvistinta jne. WavePad on ainoa äänenmuokkaussovellus, joka tukee lähes kaikkia ääniformaatteja, kuten MP3, OGG ja WMA.

Lisäksi tässä ohjelmistossa on edistyneitä ominaisuuksia, kuten signaalianalyysi (FFT), puhesynteesi (teksti puheeksi) ja äänen muokkaus. Tämä ohjelmisto voi myös erottaa äänitiedoston videosta.

Tämän ohjelman tärkeä ominaisuus on 6 – 192 kHz:n näytteenottotaajuuksien ja 16, 24 ja 32 bittinopeuksien tuki.

17. GarageBand

Se on luultavasti täydellisin ja paras äänenmuokkaus- ja kappaleiden muokkausohjelmisto Macille. GarageBand-ohjelmisto on täydellinen studio, jossa on kirjasto tavallisia rumpuja, lyömäsoittimia ja muita instrumentteja.

Voidaan sanoa, että hiphopista metalliin ja bluesiin kaikki kappaleesi tarvitsemat soundit ovat saatavilla tässä kirjastossa.

Ja lopuksi: mikä äänenmuokkausohjelmisto?

Puhumme yleensä äänenmuokkausohjelmistosta DAW:na. Podcast-tuottajat, DJ:t, videosisällön kehittäjät, sisällöntuottajat YouTubelle ja TikTokille, online- ja offline-suoratoistolle ja muut vastaavat tarvitsevat kaikki työhönsä räätälöidyn DAW-ohjelmiston. Onko sinulla kokemusta tällaisesta työkalusta? Eikö sinulla ole lahjakkuutta podcastin aloittamiseen? Oletko koskaan ajatellut muuttaa Hafez’s Divanista äänisisällön äänen ja taustamusiikin avulla? Sinun luovuudellesi. Jaa mielipiteesi ja kokemuksesi kommenttiosiossa.