Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Paras PDF-editori

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Paras PDF-editori

Haluat ehkä muokata PDF-tiedostoa mistä tahansa syystä. Tässä tapauksessa sinun tulee etsiä PDF-editoriohjelmia. Tässä artikkelissa tarjoamme sinulle luettelon parhaista PDF-editoriohjelmista. Pysy ajan tasalla Ded9:n avulla.

PDF-editorin esittely

Nykyään suuri osa työstämme tehdään PDF-muodossa lähetetyillä ja vastaanotetuilla asiakirjoilla. Tämä on johtanut siihen, että joissain tilanteissa meidän on muokattava tai muokattava PDF-tiedostoa. Tämä ei ole helppoa, ja kannattaa käyttää ohjelmia, joissa on PDF-muokkausominaisuudet.

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle luettelon parhaista PDF-editoriohjelmista PDF-tiedostojen muokkaamiseen. Jos tarvitset lisätietoa yllä olevista, voit pyytää apua mobiiliasiantuntijoilta. Pysy ajan tasalla mobiilituen avulla.

Adobe Acrobat Pro DC ohjelmisto

Adobe esitteli PDF-muodon ensimmäisen kerran noin 30 vuotta sitten; Acrobat Pro DC on yhtiön nykyinen tavaramerkki PDF-tiedostojen muokkaamiseen. PDF-muokkausohjelma yhdistää muiden ohjelmien toiminnot ja tarjoaa ne saumattomasti yhteen ohjelmistoon. Se on myös erityinen etu Android- ja iOS-laitteille, ja se voi muuntaa erilaisia ​​​​muotoja PDF-muotoon, mukaan lukien (HTML), Word-tiedostoja, Excel-laskentataulukoita ja PowerPoint-esityksiä. Hän mainitsi skannaukset ja jopa valokuvat PNG- ja JPEG-muodossa.

Tämän ohjelmiston premium-versiolla ei ole mitään muuta, mitä et voi tehdä.

Tämä ohjelmisto tarjoaa monia Ominaisuuksia tekstinmuokkausta varten, ja voit muuntaa skannatut asiakirjat ja tallentaa ne PDF-tiedostoiksi heti työn päätyttyä. Tämä ohjelmisto voi myös yhdistää useita PDF-tiedostoja. Adoben muokkausominaisuuksia ovat sivujen uudelleenjärjestely, sivun kierto, huomautukset, sivun rajaus, sivujen poistaminen ja mahdollisuus jakaa PDF-tiedostoja useiksi tiedostoiksi.

Adobe tarjoaa myös pilvitallennustilaa, jota voit käyttää osoitteessa acrobat.adobe.com. Huomaa, että tämä alue on salattu ja suojaa henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Microsoft Word

Jos käytät Microsoft Officea, pääset helposti käsiksi monipuoliseen PDF-muokkausohjelmaan. Aiemmin Microsoft Officen versiot rajoittuivat tiedostojen tallentamiseen PDF-muodossa, mutta uusimmissa Wordin 2013 versioissa ja kaikissa 2016 ja 2019 versioissa voit avata PDF-tiedoston ja tehdä siihen muutoksia Word-asiakirjana.

Kun olet valmis, voit tallentaa tiedoston uudelleen PDF-muodossa. Tämä ohjelmisto on yksi parhaista ja helpoimmista PDF-muokkaustyökaluista, koska tiedostojen muokkaaminen Wordissa on helpompaa kuin mikään muu ohjelma. Microsoft Word on yksinkertainen työkalu. Aina haluamamme tiedostomuoto ei välttämättä toimi. Jos kuitenkin haluat tehdä pieniä muutoksia tiedostoosi, Word on hyvä vaihtoehto.

Sejda PDF-editori

Sejda on verkkopohjainen ohjelmisto, joka on suunniteltu nopeaan editointiin ja tekee työnsä hyvin. Tämä työkalu on yksinkertainen ja keskittyy ladattujen tiedostojen yksinkertaisiin tekstimuokkauksiin. Tällä PDF-muokkaussivulla voit tehdä haluamasi muutokset, kuten: Voit esimerkiksi vaihtaa kirjasinmuotoa, lisätä kuvan, täyttää lomakkeen, lisätä tai muokata hyperlinkkejä, lisätä kontekstia, lisätä huomautuksia ja allekirjoittaa PDF-tiedoston. On kolme tapaa lisätä allekirjoitus PDF-tiedostoon:

  • Vedä allekirjoitusta hiirellä
  • Kirjoita nimesi
  • Lataa allekirjoitusvideosi

Tämä ohjelmisto tarjoaa selkeän oppaan, joka vähentää virheiden mahdollisuutta ja on myös erittäin nopea. Jos pomosi tai kollegasi ei osaa käyttää tekniikkaa tai hänellä ei ole kärsivällisyyttä ladata uusia ohjelmistoja, mutta tarvitset silti heidän allekirjoituksensa PDF-tiedostoihin, tämä ohjelmisto on paras vaihtoehto.

Oletetaan, että etsit online-pdf-muokkausohjelmaa, jota on helppo käyttää. Suosittelemme tämän verkkosivuston käyttöä. Tietysti myös ilmaisella versiolla on rajoituksensa. Ilmaisen version avulla voit ladata jopa 200 sivua tai 50 Mt ja muokata vain kolmea tiedostoa tunnissa.

PDFescape-sivusto

PDFescape on myös verkkosovellus, joten voit käyttää sitä suosikkiselaimesi kautta. Ei pitkää asennusprosessia, joka hidastaisi työtäsi. Käyttäjät voivat käyttää tätä editoria millä tahansa käyttöjärjestelmällä ja niin kauan kuin he voivat muodostaa yhteyden Internetiin. PDFescape on tällä hetkellä yhteensopiva Safari-, Microsoft Edge-, Chrome-, Internet Explorer-, Firefox- ja Opera-selaimien kanssa.

Vedä PDF-tiedosto PDF-katseluohjelmaan lisätäksesi tekstiä ja kuvia tai jopa poistaaksesi edellisen tekstin. Voit käyttää sivuston ominaisuuksia, kuten zoomausta ja kiertämistä, nähdäksesi paremmin pienen tai kulmassa olevan tekstin. Voit myös luoda digitaalisen allekirjoituksen, suunnitella lomakkeen tai lisätä huomautuksia.

Yleisesti voidaan sanoa, että tämän sivuston käyttö on käytännöllistä ja helppoa. Jos et etsi monimutkaisia ​​ohjelmistoja, on parempi kokeilla tätä menetelmää.

Foxit Phantom PDF

Foxitin PhantomPDF-editori on loistava vaihtoehto yrityksille, jotka käyttävät paljon PDF-tiedostoja. Voit muokata tiedostojasi PhantomPDF:llä. Tämä ohjelmisto on tietysti ensisijaisesti tarkoitettu ammattikäyttöön.

Tämä ammattikäyttöön tarkoitettu ohjelmisto sisältää useita yrityssovelluksia, kuten leimien lisäämistä, skannattujen valokuvien muuntamista PDF-muotoon, tekstin poistamista, koodausta ja tukiasiakirjoja, lomakkeita ja portfolioita. PhantomPDF-käyttöliittymä on täynnä ominaisuuksia, jotka vaikeuttavat sen käyttöä verrattuna muihin tuoteluettelon tuotteisiin. Mutta ohjelmistossa on linkki ohjelmistojen koulutusvideoihin, joita voit käyttää. Voit käyttää tätä ohjelmistoa ilmaiseksi 14 päivän ajan, mutta sitten sinun on päivitettävä johonkin seuraavista vaihtoehdoista:

  • Oletus 10
  • Liiketoiminta 10
  • Mac 4

Voit valita ostotapasi, esim. B. ostaa vuosittain, kuukausittain tai säännöllisesti. Business-versio 10 tarjoaa sinulle ammattimaisempia ominaisuuksia, kuten PDF-tiedoston luomisen yhdellä napsautuksella Microsoft Projectista, tekstin muokkausta ja pienentämistä sekä asiakirjojen kloonausta.

Wondershare PDFelement PDF-editori

Wondershare PDFelement -ohjelmisto on yksi suosituimmista PDF-muokkausohjelmista nykyään. Tämä ohjelma on yhteensopiva sekä Windows- että Mac OS X -käyttöjärjestelmien kanssa. PDF-tiedostojen sisällön muokkaamisen lisäksi tämä työkalu tarjoaa myös mahdollisuuden muuntaa ne muihin muotoihin, kuten PNG, JPG, GIF, BMP, PPT, XLS, DOC, HTML, ePub, TIFF ja RTL. Toinen tämän ohjelman hyvä ominaisuus on kyky etsiä PDF-tiedoston tekstiä. Se mahdollistaa myös PDF-tiedostojen salauksen, jotta muut ihmiset eivät voi muokata, kopioida ja käsitellä sisältöä. Mahdollisuus yhdistää useita PDF-tiedostoja on toinen PDF Editorin tai Wondershare PDFelementin hyvä ominaisuus.

PDF-editori PDF-XChange Viewer

Jos etsit hyvää ja suhteellisen yksinkertaista PDF-muokkausohjelmaa, PDF-XChange Viewer voi olla hyvä vaihtoehto. Tällä ohjelmalla voit muuntaa tekstiasiakirjoja, valokuvia tai tulostettavat tiedostot PDF-tiedostoiksi. PDF-XChange Viewer -ohjelmiston tärkeimpiä ominaisuuksia ovat otsikoiden ja alaviitteiden luominen, kirjanmerkkien Automaattinen asettaminen, vesileimojen lisääminen PDF-sivuille ja kirjoittaminen suoraan PDF-tiedostoihin. Se on myös yhteensopiva Windows-käyttöjärjestelmän kanssa.

FlexiPDF 2017 PDF-editoriohjelma

Toinen uudempi ja tehokkaampi PD-editori, jolla voit muokata PDF-tiedostoja, on FlexiPDF 2017. Tämän ohjelman avulla voit muokata tekstejä ja PDF-tiedostojen eri osia helpoimmalla tavalla. Yksi tämän ohjelman pääominaisuuksista on sen kyky muuntaa PDF-tiedostoja tekstitiedostoiksi. Työkalu pystyy myös muuttamaan skannatut tiedostot muokattaviksi PDF-tiedostoiksi. FlexiPDF 2017 on yhteensopiva Microsoft Windows -käyttöjärjestelmän kanssa.

Foxit PhantomPDF PDF-editoriohjelma

PDF Editor -ohjelmisto Seuraava tehokas PDF-editori, jota voit käyttää, on Foxit PhantomPDF. Tämän ohjelman avulla voit hallita, muokata ja luoda PDF-tiedostoja. Ohjelma tukee monenlaisia ​​​​muotoja (vähintään 100 muotoa), joten se on yksi parhaista tällä hetkellä saatavilla olevista PDF-editorityökaluista. Foxit PhantomPDF -ohjelmiston käyttöliittymä on erittäin kauniisti suunniteltu ja ohjelmiston laajuus on hyvin pieni. Tämä ohjelma sisältää kolme eri versiota: Standard, Business ja Education. Lisäksi tämä PDF-editorityökalu on yhteensopiva vain Microsoft Windows -käyttöjärjestelmän kanssa.

Master PDF-editori

Master PDF Editor -ohjelmiston pääominaisuus on sen yhteensopivuus Windows-, Mac OS- ja Linux-käyttöjärjestelmien kanssa. Joten jos etsit tehokasta PDF-editoriohjelmaa, joka on yhteensopiva Linux-, Mac OS- tai Windows-käyttöjärjestelmien kanssa, Master PDF Editor -ohjelmisto on yksi parhaista vaihtoehdoista. Tämä ohjelma tarjoaa käyttäjille ominaisuuksia, kuten PDF-tiedoston tekstin muuttamisen ja muokkaamisen, mahdollisuuden kirjoittaa kommentteja välilehdilleen, lisätä kirjanmerkkejä, lisätä digitaalisia allekirjoituksia jne. Muita työkalun ominaisuuksia ovat PDF-tiedostojen yhdistäminen ja näiden tiedostojen purkaminen valokuvaksi. .

WinPDFEditor PDF-editori

PDF-editoriohjelmistolla tai WinPDFEditor PDF -muokkausohjelmistolla on erittäin yksinkertainen ja sujuva käyttöliittymä, jota kaikki aloittelijat voivat helposti käyttää. Tämän ohjelman kokonaiskoko on 14,9 Mt ja se on yhteensopiva Windows-käyttöjärjestelmän 32- ja 64-bittisten versioiden kanssa. Tämän PDF-editorin pääominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi mahdollisuus muokata PDF-tiedostoa ja lisätä tekstiä, poistaa osan PDF-tiedostosta, kääntää PDF-tiedostoa, lisätä valokuva PDF-tiedostoon ja PDF-tiedostoon lisätä vesileima, muuntaa PDF muotoihin, joita hän mainitsi doc, txt, JPG, TIF, GIF, PNG, BMP, HTML ja SWF ja niin edelleen.

Infix PDF-editori

Infix PDF Editor sisältää kaksi versiota, tavallisen version ja pro-version, jotka varmasti lataavat pro-version puolestasi. Ohjelmistossa on erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten PDF-tiedoston tekstin muokkaaminen, mahdollisuus poistaa osia siitä, korjata PDF-tiedoston tekstiä 5 eri kielellä, muokata PDF-tiedoston valokuvia ja tekstiä Selaa Etsi tiettyjä lauseita, mahdollisuus lisätä kuvia, tarjota PDF-tiedostoja ja niin edelleen. Infix PDF Editor on yhteensopiva vain Microsoft Windows -käyttöjärjestelmän kanssa.

PDF PitStop Pro Editor -laajennus Adobe Acrobatissa

PitStop Pro on laajennus, jonka voit asentaa Adobe Acrobatiin PDF-tiedostojen muokkaamista varten. Sen pääominaisuuksiin kuuluu mahdollisuus muokata tekstiä, kuvia jne. PDF-tiedostossa. Näitä muokkausfontteja ei ole järjestelmässä, ne lisäävät erilaisia ​​malleja, tarkistavat ja korjaavat automaattisesti PDF-tiedoston tekstin ja niin edelleen. Tällä laajennuksella on suurempi äänenvoimakkuus verrattuna useimpiin mainittuihin ohjelmiin. Älä myöskään unohda, että tämä työkalu on laajennus. Jotta voit käyttää sitä, sinulla on oltava Adobe Acrobat -ohjelmisto asennettuna tietokoneellesi.

Foxit Advanced PDF Editor

Seuraava ohjelmisto, jota voit käyttää yhtenä tehokkaimmista PDF-muokkausohjelmista, on Foxit Advanced PDF Editor. Tämä työkalu on yhteensopiva vain Microsoft Windows -käyttöjärjestelmän kanssa ja tarjoaa ominaisuuksia, kuten tekstin lisäämisen PDF-tiedostoon, tekstin osien poistamisen, PDF-tiedoston tekstin muokkaamisen, mahdollisuuden tuoda kirjasimia ja muita PDF-tiedostoja – Lisää tiedostoja PDF-tiedostoon . Kommenttisi avulla voit tulostaa yhden tai useamman sivun, erityisesti PDF-tiedostoja, muuttaa fontteja ja muuta tekstiä, lisätä valokuvia PDF-tiedostoihin ja paljon muuta. Lisäksi Foxit Advanced PDF Editorin käyttöliittymä on erittäin sujuva ja kätevä, ja kannettavaa versiota voidaan käyttää asentamatta sitä Windows-tietokoneisiin.

PDF Studio Pro PDF-editori

PDF Studio sisältää kaksi versiota, Standard ja Pro. Suosittelemme käyttämään Pro-versiota. Tämä PDF-editoriohjelmisto tarjoaa useita tärkeitä ominaisuuksia PDF-tiedostojen muokkaamiseen tai muokkaamiseen. Sen lisäksi, että voit lisätä tai poistaa osan tekstistä PDF-tiedostosta, siellä on esimerkiksi toimintoja, kuten otsikon tai otsikon lisääminen, alatunnisteen lisääminen, vesileiman lisääminen kirjanmerkin valmistelemiseksi ja joidenkin sivujen poistaminen PDF-tiedosto saatavilla. Kommentointi ja merkitseminen jne. Seuraava asia, jonka sinun on tiedettävä tästä ohjelmasta, on sen yhteensopivuus Windowsin, Linuxin ja Mac OS:n kanssa.

PDF annotaattori

Valitettavasti PDF Annotator on yhteensopiva vain Microsoft Windows -käyttöjärjestelmän kanssa. Monet lähteet ovat esittäneet tämän ohjelman yhtenä parhaista PDF-editoriohjelmista, ja olemme sisällyttäneet sen haluamiemme parhaiden PDF-editorityökalujen luetteloon. Tämä ohjelma tarjoaa käyttäjille ominaisuuksia, kuten PDF-tiedoston tekstin muokkaamisen, tekstin osien lisääminen tai poistaminen, marginaalien ja alaviitteiden lisääminen PDF-tiedoston sivuille, valokuvan lisääminen PDF-tiedostoon jne. Jos etsit Jos etsit tehokasta ohjelmaa ja laadukasta PDF-editoria, suosittelemme, että kokeilet PDF Annotatoria aika ajoin.

PDFill PDF-editori

PDFill PDF Editor on toinen työkalu, jolla voit muokata PDF-tiedostoja. Se on yhteensopiva vain Windows-käyttöjärjestelmän 32- ja 64-bittisten versioiden kanssa, ja sen valikko on täynnä erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat PDF-muokkauksen millä tahansa alueella. Saatat olla hämmentynyt ja vaikea käyttää PDFill PDF Editorin monien vaihtoehtojen vuoksi, mutta sinun tulee tietää, että niin monet vaihtoehdot takaavat ohjelman suuren potentiaalin PDF-tiedostojen erilaisiin muokkauksiin.

Tämän ohjelmiston tärkeimpiä ominaisuuksia ovat kyky poistaa, lisätä tai muokata osia PDF-tiedoston tekstistä, muuntaa valokuvia PDF-muotoon ja päinvastoin, kyky salata PDF-tiedostoja ja havaita kirjoitusvirheet PDF-tiedoston tekstissä ja Korjaa ne. Niiden avulla on mahdollista erottaa PDF-tiedoston kuvat siitä ja niin edelleen.

Power PDF Advanced PDF-editori

Power PDF Advanced -ohjelmisto on toinen työkalu, joka tarjoaa parhaat ominaisuudet ja ominaisuudet, joita tarvitset PDF-tiedostojen muokkaamiseen yksinkertaisella käyttöliittymällä. Tämä ohjelma on täysin yhteensopiva Windows-käyttöjärjestelmän kanssa ja tarjoaa ominaisuuksia, kuten vesileimojen lisäämisen PDF-sivuille, salasanojen lisäämisen PDF-tiedostoihin, muokkaamisen ja tekstin lisäämisen PDF-tiedostojen eri osiin, suoran tiedon ja tekstin tuomisen TXT- ja XML-tiedostoista sekä XFDF ja CSV ohjelmaan ja PDF-tiedostoon jne.

Expert PDF Professional PDF-editoriohjelma

Expert PDF Professional on työkalu, joka voi muuntaa erilaisia ​​tiedostoja PDF- tai PDF-tiedostoiksi. Tämän päätarkoituksen lisäksi se tarjoaa toimintoja, jotka liittyvät PDF-tiedostojen muokkaamiseen tai muokkaamiseen. Siksi tätä ohjelmaa voidaan pitää sopivana työkaluna PDF-muokkaukseen. Tämän ohjelman muokkausominaisuuksiin kuuluu kyky korostaa osaa tekstistä, kyky yhdistää PDF-tiedostoja, mahdollisuus lisätä valokuvia ja tekstiä PDF-tiedostoon, mahdollisuus poimia mukautettuja sivuja PDF-tiedostosta jne. lisätä vesileimoja jne. Lisäksi Expert PDF Professional PDF -ohjelmisto on yhteensopiva vain Microsoft Windows -käyttöjärjestelmän kanssa.

PDF Editor A-PDF -fuusio

Jos etsit yksinkertaista ohjelmaa, jonka avulla voit yhdistää vain muutaman PDF-tiedoston tai muita toimintoja, kuten vesileiman ja salasanan lisäämisen PDF-tiedostoon, lataa A-PDF Merger. Tämä ohjelma tukee mainittuja toimintoja, mutta ei salli PDF-tiedostojen tekstin suoraa muokkaamista. Yksinkertainen ja helppokäyttöinen A-PDF Merger -ohjelma on yhteensopiva Microsoft Windows -käyttöjärjestelmän kanssa ja on vanha työkalu, jolla on hyvin rajoitettu laajuus.

Online tapa muokata tai muokata PDF-tiedostoja

Mutta esittelemiemme ohjelmistojen lisäksi voit myös käyttää tiettyjä verkkosivustoja PDF-muokkauspalveluiden tarjoamiseen, jotka tarjoavat PDF-editoripalvelun verkossa ja verkossa. Esimerkki tällaisesta verkkosivustosta on pdfescape.com. Näiden verkkosivustojen tärkein etu on, että ne eivät enää rajoitu tiettyihin käyttöjärjestelmiin. Voit jopa vierailla näillä verkkosivustoilla Android-puhelimella tai iPhonella ja muokata haluamaasi PDF-tiedostoa samalla, kun muokkaat sitä.

Kun olet vieraillut verkkosivustolla, valitse “Ilmainen online” -vaihtoehto chat-osiossa. Sitten voit valita “Lähetä PDF PDFescapeen” -vaihtoehdon ladataksesi haluamasi PDF-tiedoston laitteesta verkkosivustolle. Tämän jälkeen saat PDF-editorin tai verkkoeditorin ympäristön ja voit muokata valitsemaasi PDF-tiedostoa siinä olevien elementtien ja vaihtoehtojen avulla. Verkkomenetelmien ja erilaisten PDF-editorisivustojen mukaan sitä voidaan käyttää myös PDF-tiedostojen muokkaamiseen tai muokkaamiseen.

ApowerPDF

ApowerPDF-kotisivulla on kaksi vaihtoehtoa; Yksi tapa on ajaa ohjelma verkossa, toinen on ladata työpöytäversio. Näennäisestä samankaltaisuudesta huolimatta nämä kaksi vaihtoehtoa ovat erilaisia. Työpöytäsovellus on vain kokeiluversio alkuperäisestä tuotteesta. Kun käytät sitä, tiedostoillesi lisätään vesileima. Siksi käytämme online-työkalua ApowerPDF välttääksemme tällaisen ongelman.

Napsauta Käynnistä verkossa. Sinua pyydetään lataamaan vähäisen volyymin sovellus sovellusten käynnistysohjelmana. Sen jälkeen online-editori suoritetaan. Voit muokata tekstejä tai lisätä tekstejä ja kuvia. On myös mahdollista salata asiakirjoja, muuntaa PDF-tiedostoja valokuvatiedostoiksi ja lisätä kommentteja.Lisäksi voit luoda PDF-tiedoston tyhjästä, ominaisuus löytyy yleensä vain maksullisista PDF-muokkausohjelmista. Valitettavasti, toisin kuin työpöytäohjelmisto, online-versio ei salli vesileimojen poistamista tiedostosta. Voidaan kuitenkin sanoa, että ApowerPDF-verkkoohjelmisto on erittäin tehokas ja luotettava PDF-editori.

PDFsam Basic

Tämän työkalun nimen toinen osa, Sam, tarkoittaa erottamista ja koostumusta; Tämä tarkoittaa, että tämän ohjelmiston perus- tai perusversion suorituskyky rajoittuu PDF-tiedostojen jäsentämiseen ja yhdistämiseen. Kun aloitat tämän työkalun käytön, voit kokeilla jonkin aikaa sen taloudellisia ominaisuuksia, kuten: Esimerkiksi koko tekstin muokkaus, kuvien lisääminen, rekisteröinti ja tekstintunnistus; Tämän ohjelmiston kokeilujakson lopussa vaihtoehtosi rajoittuvat suurten PDF-tiedostojen pilkkomiseen ja sivujen purkamiseen.

Afrodisiaakissa on myös mahdollisuus kääntää sivuja, mikä on erittäin hyödyllistä skannattaessa tekstiä ylösalaisin. Ilmaisessa versiossa ei ole työkalua PDF-tiedoston tekstin muokkaamiseen. Muun muassa saatavilla olevat toiminnot eroavat merkittävästi maksullisen version toiminnoista ja ovat tunnistettavissa.

Sisällysluettelo